Praktikant Edition – 5 hurtige om skønhed og om at føle sig udenfor

Forside » Praktikant Edition – 5 hurtige om skønhed og om at føle sig udenfor

Derfor skal I kende skønne Frederikke 🤍

Siden midt januar i år har vi haft fornøjelsen af at have Frederikke i praktik, som en del af hendes Markedsføringsøkonom-studie 🤩 Og vi har jo efterhånden en hvis erfaring i at have praktikanter, og hver gang er forskellig – og ikke mindst fantastisk!
Ret hurtigt blev Frederikke kastet ud i artikel-skrivning her til blog-universet, og har forfattet mangen en artikel om alt lige fra intimplejeprodukter til parfumesyndere 👏🏼

Men I skal ikke snydes for at lære Frederikke bedre at kende, så vi har selvfølgelig også stillet hende 5 hurtige om skønhed 🌸

Navn: Frederikke Skraamo Nielsen

Alder: 26 år 

Hudtype: Normal til tør hud

Hårtype: Fint, med tendens til at blive tør

Læser: Studerer markedsføringsøkonomi på cphbusiness/søerne

#1 Hvornår startede din interesse for skønhed og hvorfor?

Jeg har altid haft en interesse for makeup og hudpleje, men det kom for alvor til udtryk da jeg begyndte at arbejde i receptionen på et hotel, hvor vi havde mange gæster som kom fra diverse makeup- og skønhedsbrands 💄.  

#2 Har du en skønheds-udfordring?

Ja! Jeg føler mig ikke særlig god til at lægge makeup da jeg til dagligt, og ofte også til fest, kun bruger foundation og mascara.

#3 Hvilke produkter bruger du hver dag?

Jeg er en hudpleje-pige, og bruger og ejer derfor flest produkter til hudplejerutinen. Et udpluk af mine yndlingsprodukter er: 

Hudpleje: 
Garnier Micellar water
Dag – ORIGINS GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting og La Roche Posay Hydrating Crème
Nat – Matas Striber Anti Wrinkle Natcreme

Makeup:
Foundation – Clinique Even Better Clinical Serum Foundation
Mascara – Benefit Cosmetics THEY’RE REAL! MASCARA
Læber – Laneige Lip Sleeping Mask

Hår: 
Hårolie til spidserne – Maria Nila True Soft Argan Oil
Hårserum til natten – Kérastase Night Serum

#4 Nævn ét produkt alle burde prøve?

Vil hellere nævne ét brand, som helt klart er The Ordinary. Har efterhånden en del af deres produkter og de er fantastiske, og så er de til og med billige. Også en af grundene til jeg valgte at lave en artikel om dem.
De kan ikke undværes – og du kan læse artiklen her

#5 Hvad ville du gerne have fortalt dit yngre jeg?

Vær dig selv, hvil i det og lad vær med at tænke for meget over hvad andre tænker. 

Da jeg gik i 6-7-8 klasse, følte jeg mig ofte udenfor rent socialt, da jeg følte mig en smule underudviklet ift. de andre på min alder. Havde det bedst med drengene i min klasse, da de bare fjollede rundt, mens pigerne var mere ”voksne”, hvilket jeg ikke følte mig parat til. Det resulterede i at nogle af pigerne bagtalte mig, som derved påvirkede mit selvværd en del, og gav mig en følelse af at være forkert.
Det er heldigvis noget som har gjort mig stærkere i dag, hvor af jeg har valgt at ignorere eller konfrontere folk, hvis de taler grimt om mig, eller andre.

(Snart) tak for denne gang 😢

Vi har heldigvis fornøjelsen af Frederikke en uges tid endnu, men de 12 uger er FLØJET afsted – men det har tiden det jo med at gøre, når man er i godt selskab 🥰 Så på forskud TUSIND TAK for dig Frederikke ❣️
Især vores blog-univers ville ikke være det samme uden dig – og så er du dejligt positiv, struktureret og har hurtigt fanget essensen af vores My Beauty Guide-familie – både på appen og her på kontoret 😍Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev