The Ordinary – Top 5 bedst anmeldte

Forside » The Ordinary – Top 5 bedst anmeldte

Anmeldelser af The Ordinary

The Ordinary har i den grad taget skønhedsverdenen med storm siden det kom frem i 2013. Kendetegnet ved The Ordinary er at deres hudpleje er af høj kvalitet til fornuftige priser. 

Men er der noget om snakken? Her hos My Beauty Guide er vi interesseret i om The Ordinary er ligeså mindblowing som man hører 😉

Ud fra anmeldelserne af The Ordinary på My Beauty Guide appen – ser det ud til at brandet i den grad lever op til hypen. Både anmeldelserne af makeup- og hudplejeserien.

The Ordinary er vegansk, ikke testet på dyr og forhandles bl.a. hos NiceHair.dk og Matas.

Vi er gået igennem de mange anmeldelser af The Ordinary på My Beauty Guide appen, og fundet frem til de 5 bedst anmeldte produkter. 

Læs med og bliv (måske) inspireret 😍

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil 

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil er en flydende ansigtsolie som kan være med til at udjævne hudtonen, porerne, reducere uren hud samt have en anti-age effekt på huden.
Kan anvendes på alle hudtyper. 

⏰ Brug med fordel 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil som en del af din hudplejerutine. 

💡 The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil er parfumefri, vegansk og ikke testet på dyr. 


🙋🏼‍♀️ “Er personligt super stor fan af denne olie. Har kombineret hud med tendens til at være fedtet, men oplever ikke at denne olie gør det værre. Har også lagt mærke til at min hud er ekstra blød om morgenen uden at være olieret. ET MUST HAVE!
– Cebine, My Beauty Guide anmelder

🛒 ShoppingGuide

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG er en flydende creme, som The Ordinary har lavet med det formål at reducere synligheden af pigmenter ved øjnene samt reducere træthedstegn ved øjnene.
Kan anvendes af alle hudtyper. 

⏰ Brug med fordel Caffeine Solution 5% + EGCG i din morgen- og/eller aftenrutine. 

💡 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG er parfumefri, vegansk og ikke testet på dyr. 

🙋🏼‍♀️”Denne har virkelig fjernet mine mørke rander! Fantastisk produkt som virker godt på de hævede øjne om morgenen, og som på sigt har lysnet mine mørke rander markant! Elsker den!
– Trine, My Beauty Guide anmelder.

🛒 ShoppingGuide

The Ordinary Niacinamide serum

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% er en flydende serum, som med sit indhold af vitaminer og mineraler skulle være med til at reducere urenheder.     

⏰ Brug med fordel Niacinamide 10% + Zinc 1% efter en toner og før eller sammen med en dag- eller natcreme for bedste resultat. 

💡 The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% er parfumefri, vegansk og ikke testet på dyr. 

🙋🏼‍♀️”Virkelig lækkert produkt. Havde i et stykke tid problemer med min skin barrier, men denne serum fiksede det. Niacinamid er en fantastisk ingrediens, og oplevede ingen irritation ved brug af denne. Køb!!
– Clara, My Beauty Guide anmelder.

🛒 ShoppingGuide

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution er en 10 minutter eksfolierende ansigtsbehandling, som kan være med til at minimere forstørrede porer. Produktet er primært til en ujævn hudtone. Og lov os at du lægger et tyndt lag og starter forsigtigt ud med denne peeling.

Brug AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution efter behov.

💡 The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution er parfumefri, vegansk og ikke testet på dyr. 

🙋🏼‍♀️“Must have peeling I min hudplejerutine. Bruger den 2 gange om ugen og den efterlader den smukkeste glød”
– Marie, My Beauty Guide anmelder.

🛒 ShoppingGuide

The Ordinary Squalane Cleanse

The Ordinary Squalane Cleanse, er en flydende ansigtsrens, som er mild og fugtgivende. Ansigtsrensen passer til alle hudtyper og er udviklet til at fjerne makeup og snavs.

⏰ Brug Squalane Cleanse I din hudplejerutine. Varm rensen i hænderne inden brug og massér derefter på huden.

💡 The Ordinary Squalane Cleanse, er uden parfume, vegansk og ikke testet på dyr. 

🙋🏼‍♀️”Er rigtig glad for den her ansigtsrens. Den fungerer rigtig godt, og den udtørrer ikke huden, som jeg har oplevet med andre produkter
– Camilla, My Beauty Guide anmelder.

🛒 ShoppingGuide

Er du nysgerrig på at læse flere anmeldelser af The Ordinary?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen og læs de mange ærlige og konstruktive anmeldelser af The Ordinary. Du kan bl.a. læse anmeldelser af deres Multi-peptide Lash And Brow Serum, Serum Foundation, Buffet Mulit-technology Peptide Serum, Hyaluronic Acid 2%+ B5 og mange mange flere anmeldelser af de populære The Ordinary produkter.

Husk at når du står i Matas eller Magasin og bliver overvældet af The Ordinarys utrolig mange og næsten identisk produkt-udseende – så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af produkterne.

#SharingIsCaring

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev