Kropspleje

Forside » Kropspleje
25. juni 2024 0
Beskyt din sarte hud med solcreme og solstick fra A-DERMA Annonce: A-DERMA er et af de hudplejemærker som ...
23. maj 2024 0
NYE PUCA Pure & Care kropsplejeprodukter AnnonceDanske PUCA Pure & Care er med deres store udvalg af hudplejeprodukter, ...
22. maj 2024 0
Glowy hud med body shimmer Også denne sommer er body shimmer en kæmpe trend, og der er heldigvis ...
30. april 2024 0
De bedste solcremer – til kroppen – og et par af vores favoritter Kroppen skal også beskyttes i ...
11. april 2024 0
En god aftenrutine starter indefra Annonce:Mange har en fast aftenrutine for hud, hår og krop, men hvad med ...

Kropspleje kan ofte være noget vi forbinder med showergels, bodylotions og håndremer – men der findes andre spændende produkter i denne kategori, som også kan være interessante at kigge på.

Kort sagt: kropspleje er de produkter som vi bruger til at pleje vores krop med. Det kan være  showergel, shower mousse, showercreme, bodyscrubs, bodyserums, bodylotions, bodyoils, bodymasks, handscrubs, håndcreme, neglebåndsolie, footscrubs, fodcremer, selvbrunere til kroppen osv.

Nedenfor kan du finde en liste over hvad og hvornår du bruger de forskellige produkter.

Rens til kroppen

Når du vasker din krop – så renser du du den for snavs. Dvs. at en showergel er det første produkt du skal bruge i din kropspleje-rutine. Men der findes mange forskellige renseprodukter til kroppen.

Showergel
En showergel er en flydende rens til kroppen og i gel-konsistens. Du vil oftest bruge en showergel under bruseren.

lækker shower gel

Showercreme
En showercreme er en flydende rens til kroppen – men i en rigere og mere fyldig konsistens end f.eks. en showergel.

shower creme nivea bad

Shower oil
En showeroil en flydende rens til kroppen – men i olie-konsistens. Mange bruger f.eks. også en shower oil til barbering af kroppen i badet.

shower oil bade olie

Shower mousse
En shower mousse er en rens til kroppen i en mousse-konsistens – mousse-konsistensen kan nærmest opleves som en flødeskums-konsistens.

shower foam

Shower bar
En shower bar er en rens til kroppen i fast bar / sæbe-form. En shower bar kan påføres på en fugtet hud, og skummes derefter op eller påføres i fugtige håndflader og masseres på kroppen.

dove sæbe til kroppen

Bodyscrub
En bodyscrub er en scrub/peeling til kroppen – den vil ofte have en mere cremet eller fast form i konsistens med små scrubbekorn i. Scrubbekornerne renser og peeler huden for døde hudceller, og din hud kan ofte synes blødere og mere klare efter brug.
Bodyscrubben bruges under bruseren.

Det anbefales at bruge en bodyscrub én til to gange om ugen

bedste body scrub

Pleje til kroppen

Når du plejer din krop efter rens/vask, så sikrer du dig den optimale pleje af huden på kroppen – kalken i vandet kan nemlig have en udtørrende effekt på huden. Derfor er det vigtigt at pakke din krop ind i lækker og nærende kropspleje.

Body gel
En bodygel er en flydende og plejende gel til kroppen. En bodygel vil ofte absorberes hurtigt ind i huden, og er god til dem der ikke ønsker en creme til kroppen.

bedste body gel

Bodyserum
En bodyserum har ofte en let flydende konsistens. En bodyserum skal du ofte bruge før din bodylotion eller bodycreme – efter påføring af en bodyserum, skal du påføre din bodylotion eller bodycreme for at forsegle fugten i huden.

bedste body serum

Bodylotion
En bodylotion er en let flydende og plejende lotion til kroppen. En bodylotion vil ofte være mere let at påføre og absorberer hurtigere ind i huden end en bodycreme.

kylie anmeldelser

Bodycreme
En bodycreme er ofte en rig, fed og nærende creme til kroppen. En bodycreme vil ofte være længere tid om at absorbere ind i huden, end en bodygel eller bodylotion. Det er ofte personer med en meget tør eller sart hud, som vil elske en rig og nærende bodycreme.

bedste body creme

Bodyoil
En bodyoil er en kropsolie som har en flydende og rig olie-konsistens. Nogle kropsolier absorberes hurtigt ind i huden, og andre kropsolier vil være lidt længere tid om at absorbere ind i huden.
Det vil ofte være personer med tør eller sart hud, som vil elske en kropsolie.

bedste krops olie

Det anbefales at bruge dine kropspleje-produkter efter du har været i bad. 

Pleje til hænderne

Du kender sikkert talemåden “Dine hænder er dit visitkort” – og det kan der være noget om. Velplejede hænder ser bare pænt ud og bløde hænder er bare rarere at blive nusset med ;-)

Handscrub
En handscrub er en scrub til hænderne, og har ofte en flydende let konsistens med små scrubbekorn i.
Scrubbekornerne renser og peeler huden på hænderne for døde hudceller, og dine hænder kan ofte synes blødere og mere klare efter brug.
Handscrubben bruges ved håndvasken og under bruseren.

Det anbefales at bruge en handscrub et par gange om ugen eller efter behov.

Hand mask
En hand mask er en maske til hænderne og kommer ofte i en slags handske, du tager på hænderne og sidder med i 10-15 min. “Handsken” indeholder en let cremet lotion som plejer dine hænder. En håndmaske er en lækker lille luksus behandling til dine hænder – især hvis du har meget tørre hænder og de kræver ekstra pleje.

Det anbefales at bruge en håndmaske én til to gange om ugen eller efter behov.

bedste håndmaske

Håndcreme
En håndcreme kan komme i både lette og mere fyldige og cremede konsistenser – det er op til dig at vurdere hvad dit behov er og hvilken konsistens du foretrækker.
En let konsistens vil være til dig, der fortrækker at cremen absorberer hurtigt og hænderne ikke må føles klistrede efter brug. En mere fyldig og cremet konsistens er til dig, der har meget tørre hænder og elsker en fed og rig creme.

Det anbefales at bruge en håndcreme efter hver håndvask, én til to gange om dagen eller efter behov.

bedste hånd creme

Neglebåndsolie
En neglebåndsolie har en flydende oliekonsistens og bruges til at pleje dine negle og neglebånd. Hvis du har flossede neglebånd vil en neglebåndsolie være oplagt for dig at bruge – da den vil pleje den tørre hud omkring neglebåndene.

Det anbefales at bruge en neglebåndsolie én til to gange om dagen eller efter behov.

bedste neglebåndsolie

Pleje til fødderne

Velplejede fødder ser bare flottere ud i et par sandaler og husk, at fødderne er dem der bærer rundt på dig hver dag – så pas godt på dem.

Fodbadesalt
Fodbadesalt er ofte salt tilført plejende olier. Fodbadesalt renser dine fødder og frisker dem op. Nogle fodbadesalte kan også have en peelende effekt på dine fødder og fjerner døde hudceller.
Fodbadesalten doseres i dit fodbad.

Det anbefales at bruge en fodbadesalt én til to gange om ugen eller efter behov.

bedste fodbadesalt

Fodbadeolie
En fodbadeolie er en let flydende olie som blødgør og plejer dine fødder. En fodbadeolie doseres i dit fodbad.

Det anbefales at bruge en fodbadeolie én til to gange om ugen eller efter behov.

bedste fodbadeolie

Foot scrub
En fodscrub har ofte en fast / cremet konsistens med små scrubbekorn. En scrub / peeling til dine fødder renser, fjerner døde hudceller og minimerer tør hud på fødderne.

Det anbefales at bruge en fodscrub én til to gange om ugen eller efter behov.

bedste fod scrub

Foot Mask
En fodmaske har ofte en lækker cremet konsistens og kommer ofte i en form for sokker man tager på fødderne – sokkerne skal man sidde med i 15-30 min.
En fodmaske kan give dig bløde, velplejede fødder.

Det anbefales at bruge en fodmaske efter behov.

fodmaske

Foot Creme
En fodcreme har ofte en fed, rig og cremet konsistens. En fodcreme plejer og blødgør dine fødder.

Det anbefales at bruge en fodcreme dagligt eller efter behov.

bedste fodcreme

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev