De 8 bedst anmeldte bronzere

Forside » De 8 bedst anmeldte bronzere

Foråret er her, og sommeren forude. Så hvilken bedre anledning er der til, at finde sin sommer makeup frem, eller finde inspiration til den?
Bronzer er et makeup produkt som går igen, år efter år, årstid efter årstid, men hvilken skal man vælge?

Jeg har dykket ned i de gode anmeldelser inde på My Beauty Guide appen, og fundet 8 forskelige bronzere – og der er både en billig bronzer, hypet bronzer, cremet bronzer, parfumefri bronzer, vegansk bronzer samt terracotta perler.



Læs om de bedst anmeldte bronzere nedenfor:

8 smukke og naturlige bronzere:

Den billige bronzer / NYX Professional Makeup Matte Bronzer

NYX Professional Makeup Matte Bronzer Light, er en bronzer som kan bruges året rundt og kan bruges til krop og ansigt.

⏰ Brug med fordel Matte Bronzer Light til at give en mat, let og naturlig glød til både ansigt og krop.

💡NYX Professional Makeup Matte Bronzer Light er vegansk.

“Kanon bronzer, har en super lækker cremet konsistens! Nem at blende.”
– Celina U., My Beauty Guide Anmelder

Den hypede bronzer / Chanel Healthy Glow Bronzing Cream-Gel Bronzer

Chanel Healthy Glow Bronzing Cream-Gel Bronzer, er en let bronzer creme, som skulle give et fint og en yderst naturlig og solbrun glød.

⏰ Brug med fordel Healthy Glow Bronzing Cream-Gel Bronzer hvis du er til et mere naturligt solkysset look – som et creme-produkt ofte giver. Et cremet makeup-produkt vil du ofte opleve nærmest “smelter” ind i huden.

Virkelig god creme bronzer. Har den lækreste konsistens og er nem at påføre med enten børste eller beauty blender.”
– Ditte E., My Beauty Guide Anmelder

KØB Chanel HEALTHY GLOW BRONZING CREAM CREAM-GEL BRONZER HER

Den cremede bronzer på stick / Rare Beauty Warm Wishes Effortless Bronzer

Rare Beauty Warm Wishes Effortless Bronzer, er en bronzing-stick som skulle være hurtig at påføre. Rare Beauty skriver selv – “Bare stryg, blend og ud af døren”.

⏰ Brug med fordel Warm Wishes Effortless Bronzer – hvis du elsker cremede makeup produkter på stick.

💡Rare Beauty Warm Wishes Effortless Bronzer er parabenefri og vegansk.

“Virkelig pæn og cremet bronzer, som man nemt kan påføre og blende med sin foundation. Giver en rigtig fin og naturlig glød. Helt klart et must have.”
– Maja J., My Beauty Guide Anmelder

Den flydende bronzer / Lumene Illumination Liquid Bronzer Summer Glow

Lumene Illumination Liquid Bronzer Summer Glow, er en flydende bronzer som skal være med til at give en solkysset glød. Det er en let bronzer, som tilfører fugt til huden.

⏰ Brug med fordel Illumination Liquid Bronzer Summer Glow – hvis du elsker flydende makeup-produkter som er nemme at blende ud og giver et yderst naturligt look.

💡Lumene Illumination Liquid Bronzer Summer Glow er fugtgivende og vegansk.

“Virkelig rar, den blander sig naturligt og bliver ikke flaky eller cakey! Et must, vil jeg sige! Fungerer rigtig godt til at blande ud med en tykkere børste eller en beauty blender.”
– Tyra A.I, My Beauty Guide Anmelder

KØB Lumene Illumination Liquid Bronzer Summer Glow HER

Den parfumefri bronzer / Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer

Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer, er en let pudder bronzer som skal være med til at give et naturligt, solgyldent look. Produktet er nem at påføre og opbygge til det ønskede resultat. Påføres ofte ved kinder, pande, hage og næse.

⏰ Brug med fordel True Bronze Pressed Powder Bronzer – hvis du ønsker en parfumefri pudder-bronzer – denne bronzer er også én af Annes personlige favoritter, og du kan læse Annes artikel om den her.

💡Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer, er oliefri, uden parfume og ekstra god til sensitiv hud.

“Den perfekte bronzer til at pifte en vintertræt hud op eller bare give en smuk sommerglød. Jeg bruger den året rundt og er vildt glad for den.”
– Malene A., My Beauty Guide Anmelder.

Den veganske bronzer / Kylie By Kylie Jenner Toasty Pressed Bronzing Powder

Kylie By Kylie Jenner Toasty Pressed Bronzing Powder, er en pudder bronzer som skal være med til at give en solgylden glød. Produkter kan også bruges til at skabe et kontureret look. Toasty Pressed Bronzing Powder er nem at påføre og fås i 6 nuancer.

⏰ Brug med fordel Toasty Pressed Bronzing Powder – hvis du ønsker en bronzer som ikke skuffer – i hvert fald ifølge vores anmelder Eliza 🤩 Bronzeren påføres bedst med kontur- eller pudderbørste.

💡Kylie By Kylie Jenner Toasty Pressed Bronzing Powder er vegansk.

“Sindsygt dejligt produkt, fungerer til et fantastisk sommer look. Har den perfekte glød på huden og en god farve, ikke for orange eller for rød. God undertone, kan anbefales fra min side, Kylie Cosmetics does not disappoint!”
– Eliza A., My Beauty Guide Anmelder

KØB Kylie By Kylie Toasty Pressed bronzing Powder HER

Terracotta perler / The Body Shop Honey Bronze Brush-On-Beads

The Body Shop Honey Bronze Brush-On-Beads, er en perle formet bronzer som skal være med til at give et naturligt look. Produkter er tilsat Marula Olie som gør det kan bruges som blush eller til et sunkissed look.

⏰ Brug med fordel The Body Shop Honey Bronze Brush-On-Beads hvis du elsker at arbejde med de smukke terracotta perler – som giver et flot naturligt look. Brug med fordel en pudderbørste til at påføre bronzeren med.

💡The Body Shop Honey Bronze Brush-On-Beads er dermatologisk testede.

“Meget muligt genkøb. Lækker bronzer. Den første jeg har haft og er så glad for jeg købte den. Meget pigmenteret, der skal bare et forsigtigt dup med børsten så er det nok til den ene side. Så flot farve, og min hudtype er lidt lysere end beige, synes den er perfekt.”
– Alice D., My Beauty Guide Anmelder

KØB The Body Shop Honey Bronze Brush-On-Beads HER

Den mest anmeldte bronzer på My Beauty Guide appen

Den mest anmeldte bronzer inde på My Beauty Guide appen er Benefit Hoola Bronzer – og som Benefit skriver – er Hoola Bronzer deres bedst sælgende pudder bronzer. Produktet skulle være med til at give en øjeblikkelig gylden teint og give en mat finish. Benefit Hoola Bronzer fås i 4 smukke nuancer.

“Den perfekte bronzer. Hverken for grå eller orange. Passer til stort set alle og er også flot som øjenskygge.”
– Sif L., My Beauty Guide Anmelder

DIY bronzer

Kløver Vaseline er et naturligt produkt, som skal være med til at forsegle barriererne mellem hudens celler og hele tør hud indefra. Men Vaseline kan også bruges til makeuppen. Ved at mixe din vaseline og en pudder-bronzer, skaber du et mere glowy look.

Se Marias guide til en DIY bronzer:

“Virkelig god til alting.”
– Karen Debel, My Beauty Guide Anmelder

KØB Kløver vaseline HER

Se hvordan Maria påfører bronzer

Er du nysgerrig på at læse flere anmeldelser af bronzere?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen og læs de mange fine anmeldelser der er på forskelige bronzere. Du kan bl.a. læse anmeldelser af LYS Beauty No Limits Matte Bronzer, Florence By Mills Marble Bronzer og NARS Bronzing Powder Laguna.

Husk at når du står i Magasin, Magasin, Sephora eller andre fysiske butikker, og bliver overvældet af de mange bronzer-produkter – så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af produkterne.

#SharingIsCaring 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev