Naturlig glød med solskinspudder – Før og efter med Anne

Forside » Naturlig glød med solskinspudder – Før og efter med Anne

Solskinspudder som giver naturlig glød

Jeg er lidt af en blegfis i vinterhalvåret og selvom jeg elsker selvbruner – kan jeg også godt li’ at peppe op med ekstra glød fra en solskinspudder/bronzer.

Jeg kan bedst li’ solskinspuddere/bronzers som er matte, eller med en smule shimmer i og som pressed powder. Og så skal de se naturlige ud – så de må ikke være for varme eller for mørke til min hudtone.

Der findes mange forskellige typer bronzers – de findes både i en flydende konsistens, cremet konsistens, som stick, i fast pudder og i løs pudder. Og så kan du som sagt få bronzers i matte nuancer, med lidt shimmer/glimmer eller meget shimmer. Du skal vælge den konsistens og nuance/look der passer til dig.

Naturlig glød med Clinique solskinspudder

Mange sværger til Cliniques produkter og Clinique får generelt rigtig gode anmeldelser på My Beauty Guide appen. Jeg har dog aldrig selv haft særlig mange produkter fra Clinique – så jeg blev yderst overrasket da jeg prøvede Clinique, True Bronze Pressed Powder Bronzer i farven 02 Sunkissed (laaangt navn 😆).

Clinique, True Bronze Pressed Powder Bronzer i farven 02 Sunkissed

KØB Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer 02 Sunkissed HER

Jeg er vild med denne solskinspudder, fordi den giver en utrolig flot og naturlig glød – den har en lille smule shimmer i, men ikke noget der får mig til at ligne en discokugle 🪩😉 Man skal ikke bruge særlig meget af den for at få glød – den kan dog bygges op for at få mere farve. Pudderen er parfume- og oliefri.

Sådan påfører jeg solskinspudderen:

Se hvordan jeg påfører Clinique solskinspudderen

Før & efter med solskinspudder

På billedet uden solskinspudder har jeg en base af It Cosmetics concealer, Bye Bye Under Eye Concealer og Max Factors foundation, Facefinity All Day Matte Panstik.

Er du nysgerrig på at læse flere anmeldelser af solskinpuddere/bronzers?

Så hop ind på My Beauty Guide appen og læs anmeldelser af over 50 forskellige bronzers. Du kan bl.a. læse anmeldelser af Florence By Mills Marble Bronzer, CHANEL Les Beiges Healthy Glow Luminous Multicolor Powder, NARS Bronzing Powder, Rare Beauty Warm Wishes Effortless Bronzer, Ecooking Sun Powder og mange mange flere.

Husk at når du står i en butik og bliver overvældet af alle de spændende bronzers – så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af produkterne.

#SharingsIsCaring

Anmeldelser af solskinspuddere/Bronzers på My Beauty Guide appen
Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev