Lær os bedre at kende

Forside » Lær os bedre at kende

Aloha 🌴

Velkommen til My Beauty Guides blog-univers.

My Beauty Guide universet er bygget op omkring appen – My Beauty Guide. På My Beauty Guide appen kan du læse og skrive anmeldelser af tusindvis af skønhedsprodukter – lige fra mascaraer, foundations, shampooer, fodcremer, neglelak og parfumer osv. – ja, stort set alt hvad et skønhedshjerte kan begære.

My Beauty Guide er smart – for du kan nemlig scanne et produkts stregkode og dermed læse anmeldelser fra vores community inden du køber produktet – f.eks. når du står i en butik og er i tvivl inden et køb.

Det kan nemlig være svært at navigere rundt i skønhedsjunglen – for hvilke produkter virker rent faktisk. Her er My Beauty Guide din hjælp til at finde de rette produkter med de bedste anmeldelser – så du kan minimere dine fejlkøb.

Her i vores blog-univers kan du læse spændende artikler om de bedst anmeldte produkter fra My Beauty Guide appen, vores egne erfaringer med skønhedsprodukter, samt interviews med vores medlemmer fra vores app community.

My Beauty Guide blog-universet er reklamefinansieret. Dvs. at når du klikker på et af vores “Køb nu link”, og måske køber et produkt hos en af vores mange fantastiske samarbejdspartnere, tjener vi lidt og på den måde støtter du vores arbejde her i My Beauty Guide blog-universet. Den indtjening hjælper os til forsat at udarbejde indhold og optimere bloggen. Tak for din støtte ❤

anne weichenfeldt steenberg

Anne Weichenfeldt Steenberg – Founder & CEO af My Beauty Guide

Anne lancerede My Beauty Guide appen i 2018 og har siden opbygget et yderst engageret community som deler deres ærlige anmeldelser af skønhedsprodukter – til stor gavn for os andre.

Anne er 41 år og har arbejdet i skønhedsbranchen de sidste 20 år – hvor hun både har arbejdet hos en kosmetolog, i Matas og som produkttræner, brand manager og community manager hos nogle af verdens førende skønhedsbrands.

👌🏽 Anne har en forkærlighed for serums, selvbrunere og tørshampoo’er.

Se de blogindlæg som Anne har skrevet her!

Maria Horstad Content Creator hos My Beauty Guide

Maria startede hos My Beauty Guide i 2021 – hvor hun overtog ansvaret for My Beauty Guides tilstedeværelse og indhold på vores sociale medier. Du kan se Marias videoer på vores TikTok-, Instagram-, Facebook- og YouTube-kanaler.

Maria er 26 år og har arbejdet i skønhedsbranchen de sidste 11 år. Maria er uddannet makeup artist og markedsføringsøkonom. Og så har Maria også en fortid hos Matas.

👌🏽 Maria har en forkærlighed for selvbrunere, brow gels og kunstige vipper.

Se de blogindlæg som Maria har skrevet her!

Mette Bergmann – Copywriter og Content Coordinator hos My Beauty Guide

Mette startede hos My Beauty Guide i 2020 – hvor hun overtog ansvaret for indhold af artikler og BeautyMails på My Beauty Guide appen. Mette koordinerer også de mange testpaneler som vi har på My Beauty Guide appen mellem vores app community og vores samarbejdspartnere.

Mette er 44 år og har arbejdet med kommunikation og marketing de sidste 20 år i diverse brancher. Skønhedsbranchen var ny for Mette da hun startede hos My Beauty Guide – så hun lærer dagligt af de uddybende og guidende anmeldelser på My Beauty Guide appen 😉

👌🏽 Mette har en forkærlighed for serums, concealere og farverige neglelakker.

Se de blogindlæg som Mette har skrevet her!

Kontakt os

✏Du kan altid kontakte os på mail – hvis du har feedback, spørgsmål, ønsker til bloguniverset eller til My Beauty Guide appen. Skriv til os på hello@mybeautyguide.app

🍫Vil du sende os chokolade, blomster, håndskrevne breve eller andre spændende ting er vores adresse: My Beauty Guide, Rådhustorvet 7, 2. sal. 3520 Farum, Danmark.

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev