Emil Olsen – 5 hurtige om skønhed & en supermandskappe

Forside » Emil Olsen – 5 hurtige om skønhed & en supermandskappe

Emil Olsen – derfor skal du vide hvem han er 🤍

Emil er svær ikke at holde af – Emil har den vildeste energi og er simpelthen en fest at være sammen med! Og den samme fest, smil og inspiration får man ved at følge Emil på Instagram.

Emil kender du måske fra Instagram, “Til Middag Hos” eller som vært på Paradise. I alt hvad han deltager i – skinner hans dejlige personlighed igennem – han er autentisk og siger tingene som de er, og det er jeg ret vild med!

På Instagram følger man med i Emils liv og hans ualmindeligt smukke makeup-looks, og så er Emil bare the #1 til at lave en winged eyeliner – den er så skarp at man næsten skærer sig på den igennem skærmen – jeg må erkende at jeg tilbeder den eyeliner! 😅

Jeg stillede Emil 5 hurtige spørgsmål – så du kan lære ham lidt bedre at kende – men først et par facts om Emil:

Navn: Emil Olsen

Alder: 27 år

Hudtype: “Fedtet hud med tendens til akne. Min akne startede først i midten af 20’erne og i en periode fik jeg medicin mod aknen.”

Hårtype: Kan have tendens til tørt hår.

Job: “Lige nu er jeg i gang med at finde ud af hvad mit næste karriere-kapitel skal indeholde – jeg leger med en masse idéer og er i dialog med spændende mennesker. Jeg har ikke travlt – det skal føles rigtigt.”

Sociale Medier: Jeg startede med min YouTube-kanal tilbage i 2016 – og gik så videre til Instagram. Det hele startede med at jeg bl.a. fulgte Jaclyn Hill på YouTube (5,6M abonnenter) og var utrolig facineret af hendes makeup-looks. Jeg havde en kæmpe passion for makeup og ville gerne skabe det selv. Og jeg var faktisk den første i Danmark som startede med at lave makeup-tutorials på YouTube. Jeg elsker stadig at se gamle tutorials med Jaclyn Hill.”

#1. Hvornår startede din interesse for skønhed og hvorfor?

“Min interesse for skønhedsprodukter startede som 17 årig – da jeg døjede med uren hud og gerne ville dække det. Det første skønhedsprodukt jeg ejede var den klassiske dækstift fra Matas Striber.

Jeg er utroligt inspireret af hvad man kan opnå med makeup. Den forandring og følelse som makeup kan give – kan nærmest føles som en “supermandskappe”.”

#2. Har du en skønheds-udfordring?

“Ja, jeg kan stadig i perioder døje meget med uren hud. Både i mit ansigt og på kroppen – især på mit bryst og på min ryg. Af min læge er jeg blevet anbefalet at bruge Basiron Wash i ansigtet og på kroppen i de perioder hvor jeg er ekstra ramt af urenheder og så bruger jeg det ca. én gang om ugen. Det har hjulpet mig meget.”

#3. Hvilke skønhedsprodukter bruger du hver dag?

“Hver dag bruger jeg den koreanske Issentree Hyalronic Acid Sun Gel SPF 50 – den er fantastisk og ligger så let på huden.

Og hemmeligheden bag min skarpe eyeliner er Zoevas pensel #317 Wing Liner. Jeg køber altid 4-5 stykker på samme tid – da jeg både bruger penslen til eyeliner og til mine bryn.

Isntree – Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF50+ PA

#4. Hvilket skønhedsprodukt burde alle prøve?

“Alle burde prøve øjenmakeup-primeren Base fra P.Louise – som er en øjenskygge-base der simpelthen har ændret den måde jeg arbejder med mine øjenskygge-looks. Den giver en helt utrolig intensiv base for øjenskyggens pigmenter.

Og så ELSKER jeg Danessa Myricks Beauty Colorfix tuber . De er SÅ pigmenterede!

Endnu tættere på Emil…

Skønhed og skønhedsbranchen fyldte det meste af snakken med Emil – men jeg var også nysgerrig på at komme lidt tættere på Emil og spurgte ham derfor…

#5. Hvad ville du gerne have fortalt til dit yngre jeg?

“At jeg skal huske at gøre tingene for min egen skyld og ikke andres skyld. Man skal kun gøre ting af egen lyst. ”F*ck” hvad andre tænker. Du skal bare gøre hvad der gør dig glad ❤ Og så lade være med at være så bange og overtænke alting – hop ud i det og se hvad der sker.”

Er meget betaget af Emil 😉

Tak til Emil 🤍

For at kigge forbi til en snak om skønhed, sin værtsrolle i “Paradise”, hemmeligheden bag hans ikoniske eyeliner og om at komme i zen, når han skaber sine makeup-looks.

Mødet med Emil var en rutsjetur af grin, inspiration og snakke om alvorlige emner såsom at turde at springe ud i de ting, som gør en glad samt at turde at vise sårbarhed. Jeg glæder mig allerede til at ses med Emil igen.

Er du blevet mere nysgerrig på Emil – hop ind på hans Instagram-profil HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev