6 tips til at få din parfume til at holde længere

Forside » 6 tips til at få din parfume til at holde længere

Sådan får din parfume til at holde længere

Her er 6 tips til hvordan du kan få din parfume til at holde længere på huden. Jeg har allerede tilføjet flere af tipsene i min skønhedsrutine 🙋🏼‍♀️

#1 Vælg den rigtige koncentration

Der findes 3 dufttyper: Parfume, Eau de Parfume og Eau de Toilette.
Den rene koncentration af parfume holder som regel 9 timer, hvor Eau de Parfume holder ca. 5 – 7 timer og Eau de Toilette holder ca. 4 timer.

#2 Start med at fugte din hud

Et tip jeg personligt har taget til mig. For bedst holdbarhed anbefales det nemlig at fugte huden inden påføring af din parfume. Det kan nemt gøres med en parfumefri bodylotion.

#3 Spray på din puls

Parfume holder bedst hvor huden er varmest! Det anbefales derfor at spraye parfume på pulspunkter, f.eks. på hals, håndled og albueled. Jeg er faktisk selv typen som sprayer parfume nærmest over hele kroppen 😉 Så dette tip har været guld værd for mig.

#4 Flere sprøjt er ikke lig med bedre holdbarhed

10.000 sprøjt parfume giver ikke bedre holdbarhed – kun en kraftigere duft. Hold derfor igen og behold din yndlingsparfume i længere tid. Det anbefales at bruge 2-3 sprøjt parfume.

#5 Sæbe, lotion og parfume i samme serie

Ønsker man at gå all-in på sin duft – så kan det være en rigtig god idé at investere i en showergel, bodylotion og parfume af samme mærke og serie.

#6 Orientalske dufte kontra friske dufte

Orientalske og varme parfumer holder som ofte længere end de mere friske og lette parfumer.

Top 3 yndlings parfumer

Nedenfor har jeg delt mine absolut yndlingsparfumer med jer – der er ingen tvivl om at jeg personligt er til de blomstrede og friske dufte.

1. Hugo Boss “Boss Ma Vie” EDP – en frisk blomsterduft

Min nr. 1 yndlingsparfume er Hugo Boss Ma Vie. Har brugt den siden jeg første gang duftede til den i 2016. Jeg vil nok kalde den for min signatur duft, og jeg får ofte komplimenter for den. Og den er altid at finde på min ønskeliste.

HUGO BOSS “Ma Vie” dufter af…friske blomster. Duften består bl.a. af noter fra kaktusblomst, rosa blomster og cedertræ som er med til give den en frisk blomsterduft – dog med en yderst feminin dybde.

KØB Hugo Boss Ma Vie HER

2. CLEAN “Rain” EDP – en ren og frisk duft

Jeg er rigtig stor fan af alle CLEAN parfumerne, da jeg altid oplever dem som friske og ikke er for tunge. Duften “Rain” fra CLEAN er klart min favorit, da den med sin beroligende regn-duft får mig til at føle mig frisk og ren. Og så synes jeg at den har en god holdbarhed på huden.

CLEAN “Rain” dufter af…en mild regnvejrsdag. Duften består bl.a. af noter fra melon, åkande blomst og en fugtig moskus.

KØB Rain Parfume fra Clean HER

3. VALENTINO “Born In Roma” – en frisk blomsterduft

Denne parfume opdagede jeg fornyligt og det var forelskelse ved først duft. Det er en frisk blomsterduft, men med mere “dybde” end de to forrige dufte.

VALENTINO “Born In Roma” dufter af...friske blomster og med dybde fra musk og jasmin. Duften består bl.a. af noter fra kiwi, rose, musk og jasmin.

KØB Valentino – Born in Roma HER

Er du nysgerrig på at læse anmeldelser på parfumer?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen og læs de mange fine anmeldelser af forskellige parfumer. Du kan bl.a. læse om friske parfumer fra Kenzo – Kenzo World, frugtige parfumer fra Ralph Lauren – Big Pony Women Pink og orientalske parfumer fra La Rive – Her Choice.  

Husk at når du står i Matas, Magasin, SEPHORA og NORMAL og bliver overvældet af de mange forskelige parfumer– så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af parfumerne.

#SharingIsCaring 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev