De 10 bedst anmeldte blomsterdufte

Forside » De 10 bedst anmeldte blomsterdufte

Blomsterparfumer

Foråret er, officielt, på vej, og hvilken bedre anledning er der til at investere i en ny duft? Jeg er, personligt, en som elsker parfumer som er mere søde og blomsterlige i det, og er derfor rigtig glad for vi er kommet til denne sæson.

Jeg har dykket ned i My Beauty Guide appens mange gode anmeldelser af blomsterlige parfumer og fundet frem til de 10 bedst anmeldte blomsterdufte.

Læs med her og bliv (måske) inspireret 😍

#1 Marc Jacobs Daisy Love

Marc Jacobs Daisy Love, er en parfume som har en duft af søde blomster. Produktet er drøj i brug, da Marc Jacobs lover den holder hele dagen ved blot få sprøjt. Denne duft adskiller sig fra de andre Marc Jacobs dufte, da de ofte er mere friske.


🙋🏼‍♀️ “Super lækker parfume som dufter sødt og dejligt af blomster. Klart en anbefaling!”
– Emma V. – My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

#2 DIOR Miss Dior

Miss Dior, er en parfume som har en duft af Grasse rose, pæon, iris og liljekonval. Dior har kreeret den såkaldte Miss Dior-couturesløjfe, som er et ekstraordinært smykke, der er broderet med farverige farver som er ligeså livlige, som de blomster parfumen er lavet af.


🙋🏼‍♀️ “God og frisk sommer duft. Holder hele dagen. Får altid komplimenter når jeg har den på.”
– Sally E. – My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

#3 Versace Bright Crystal Absolu

Versace Bright Crystal Absolu, er en frisk parfume med duft af blomsten magnolia og granatæble. Versace har gennem deres design lavet en flakon som er formet som en smuk juvel. Versace har udtalt, at deres formål med flakonen og duften er, at få deres forbrugere til at føle selvsikkerhed, sensuel, stærk og glamourøs.


🙋🏼‍♀️ “Den dufter fantastisk og holder længe. Kunne virkelig anbefales.”
– Alba M.W. – My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

#4 Coco Chanel Mademoiselle

Coco Chanel Mademoiselle, er en frisk parfume med en orientalsk duft, som inkluderer kraftige og friske appelsinblomster, og klare og sensuelle mellemtoner af jasmin og rose.


🙋🏼‍♀️Min absolutte yndlingsparfume! Med en god friskhed der er perfekt til sommeren, og som giver en dejlig og behagelig følelse!”
– Lærke L. – My Beauty Guide Anmelder

KØB Coco Chanel Mademoiselle HER

#5 Paco Rabanne Olympea

Paco Rabanne Olympea, er en frisk blomstret parfume, med en duft af jasmin, vanilje, mandariner og ingefærblomster.


🙋🏼‍♀️ “Fantastisk duft! Elsker den! Den holder hele dagen og har aldrig fået så mange komplimenter som jeg får når jeg har denne parfume på! Helt klart værd at prøve!”
– Caroline F. C. – My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

#6 Lancôme Miracle

Lancôme Miracle, er en frugtagtig parfume med en duft af magnolia kronblade, bourbon peber, ingefær, jasmin, moskus og amber noter.


🙋🏼‍♀️Super skøn, frisk og blomstrende duft, holder hele dagen og giver en fornemmelsen af at skille sig ud, kan klart anbefales.”
– Simona S. – My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

#7 Gucci Flora Gorgeous Jasmine

Gucci Flora Gorgeous Jasmine, er en blomstret parfume, som skal give en følelse af man går med en frisk og sensuel blomsterkrans.


🙋🏼‍♀️Den dufter mega godt! Og holder i lang tid.”
– Angela – My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

#8 Juicy Couture Viva La Juicy

Juicy Couture Viva La Juicy, er en parfume med duft af vilde bær, mandarin, kaprifolium, gardenia, jasmin, amber, karamel, vanilje, sandeltræ og praline. Juicy Couture har designet deres flaske med et gyldent juice vedhæng og en fuchsia sløjfe.

🙋🏼‍♀️Den bedste parfume nogensinde. Den dufter så dejligt af blomster og holder længe. Kan anbefales hvis man vil have en lidt diskret duft, der ikke er alt for meget.”
– Johanne D. – My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

#9 Ariana Grande Cloud

Ariana Grande Cloud, er en frugtig, feminin og blomstrende parfume. Parfumen skulle være meget personlig for Ariana og afspejle hendes egen personlighed.


🙋🏼‍♀️Jeg har brugt denne parfume i så lang tid! Jeg elsker den, den er så unik og varm.”
– Sisse H. – My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

#10 Hollister Wave For Her

Hollister Wave, er en frisk og blomstrende parfume med en duft af stjernefrugt, kvæde, orkidé, hibiscus og sandeltræ. Den skal give en følelsen af sommer, sol og strand.


🙋🏼‍♀️Elsker denne, den er ikke for dyr og produktet er så godt at den holder længe og dufter dejligt sødt.”
– Kristine O. – My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

Er du nysgerrig på at læse anmeldelser på parfumer?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen og læs de mange fine anmeldelser af forskellige parfumer. Du kan bl.a. læse om friske parfumer som Abercrombie & Fitch Authentic, Coach Wild Rose, Bi´es Blossom Meadow og Dolce & Gabbana Dolce Rose.

Husk at når du står i Matas, Magasin, Sephora og andre fysiske butikker og bliver overvældet af de mange forskelige parfumer – så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af produkterne.

#SharingIsCaring 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev