De bedste parfumer til kvinder – ifølge os

Forside » De bedste parfumer til kvinder – ifølge os

En god parfume er meget individuelt og dufte dufter jo forskelligt fra person til person. Men vi vil alligevel gerne dele vores egne favoritter med jer.

Der er både noget til dem der elsker en frisk blomsterduft, og noget til dem der elsker en mere dyb og sensuel duft.

Læs med nedenfor og bliv (måske) inspireret til at prøve en ny parfume👃🏽

BurberryBurberry London For Women” Eau de Parfum

“Jeg elsker elsker elsker Burberry London! Jeg har brugt den i mange år og vender altid tilbage til den. Den har en let blomster- og frugtduft – men uden at blive for sød. Jeg får altid komplimenter når jeg har den på og jeg føler lidt at det er blevet “min” duft.”

Burberry London dufter af… “blomster med en skøn blanding af klementin, kaprifolium, jasmin, pæon, patchouli og engelsk rose.”

🛒 ShoppingGuide

CHANEL “CHANCE” Eau de Parfum

“Jeg vender altid tilbage til Chance Eau de Parfume 🤍 Den er kraftig på den bløde måde, og selvom jeg ikke altid kan dufte den selv, så er det blevet “min” parfume, og selv mine børn siger, at “der dufter af dig, mor” 🥰

Chanel Chance dufter af… “blomster med en blanding af rosenpeber, jasmin og amber patchouli. Denne eau de parfum er indhyllet i hvid moskus og vanilje, så den bliver rundere og mere fyldig.”

🛒 KØB Chanel Chance HER

Armani “Sì” Eau de Parfum

“Armani Sì er en virkelig smuk dyb frugtig og blomstret duft. Pga. duftens dybde bruger jeg den mest som en aften-duft. Armani Sì er iblandt mine Top 3 favoritparfumer”.

Armani Sì dufter af… “frugt og blomster på en dyb sensuel måde. Duftens noter er bl.a. solbærnektar, chypre og moskus fra lyst træ med strejf af fresia- og majroseduft.

🛒 ShoppingGuide

Hugo Boss Ma Vie

“Min absolutte yndlingsparfume. Det var kærlighed ved første snif og har den altid på min ønskeliste.”

Hugo Boss Ma Vie dufter af.. “BOSS MA VIE pour Femme duften er skabt omkring kaktusblomsten med det mål at genopfinde og modernisere blomstrede, grønne noter med et delikat, pink twist.”

🛒 ShoppingGuide

Er du nysgerrig på at læse anmeldelser på parfumer?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen og læs de mange fine anmeldelser af forskellige parfumer. Du kan bl.a. læse om Dolce & Gabbana The One, La Rive Her Choice, Yves Saint Laurent Libre og mange andre. Og skriv endelig en anmeldelse af din favoritduft.

Husk at når du står i Matas, Magasin, SEPHORA og NORMAL og bliver overvældet af de mange forskelige parfumer – så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af parfumerne.

#SharingIsCaring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev