Prisvenlig & anmelderrost hudpleje

Forside » Prisvenlig & anmelderrost hudpleje

PUCA Pure & Care – innovativ hudpleje tilpasset nordisk hud

Danske PUCA Pure & Care har et stort udvalg af hudplejeprodukter, som gør det muligt at mixe produkter på tværs af serier. Det giver dig mulighed for at finde den rigtige og effektive løsning til din hud – eller giver mulighed for at fokusere på én serie eller ingrediens. 
Produkterne og udviklingen af samme, er baseret på at:
Vores vigtigste opgave er at tilbyde dig enkel, ren og effektiv pleje af dig og din hud.
Vores produkter er skabt til jer alle. Med unikke egenskaber til din individuelle type, alder og hud.
I vores verden skal den gode pleje af vores hud og individuelle skønhed ikke koste en formue.
Uanset hvem du er, skal du have råd og adgang til at forkæle dig selv.”

pureandcare.dk

Herunder har vi lavet et overblik over de forskellige serier fra PUCA Pure & Care.
Produkterne finder du i NORMAL og hos PUCA Pure & Care.

PUCA Pure & Care Hyaluronic Acid

Hyaluron findes naturligt i kroppen og hjælper med at opretholde væskens balance i kroppen. Hyaluronsyre er utrolig god til at binde og holde på vandmolekyler, og dermed give fugt og fylde til f.eks. huden. Det kan hjælpe med at opretholde hudens hydrering og elasticitet.
💡Hyaluronic Acid-serien fra PUCA Pure & Care er til dig, der mangler fugt i huden.
Du kan læse mere om Hyaluron i vores artikel “Hyaluronsyre – hvad er det og hvad kan det?” her


PUCA Pure & Care Collagen

Kollagen er et protein, der produceres naturligt i kroppen, og det er fundamentet for vores hud, hår og knogler. Kollagenproduktionen begynder at aftage, når vi bliver ældre, fordi det dannes naturligt i kroppen. Tabet af kollagen vil resultere i fine linjer og rynker samt mindre fylde og glød.
💡Collagen-serien fra PUCA Pure & Care er til dig, der vil stoppe tegn på aldring samt reducere fine linjer og rynker.


PUCA Pure & Care Peeling

Peeling serien fra PUCA Pure & Care er en serie med produkter, der kemisk peeler huden. Ved kemisk eksfoliering kan man hjælpe hudens egen eksfoliering på vej og dermed fremme hudens fremtoning. Et nyere lag af hudceller bliver overfladen og ældre hudceller fjernes.
AHA, BHA og PHA er grupper af kemisk eksfolierende stoffer, som i mange studier har vist at kunne afhjælpe fx rynker, ujævn hudtone og forskellige hudproblemer. 
PUCA Pure & Care skriver, at AHA oftest virker kraftigere end BHA, som er lidt stærkere end PHA. Effekterne afhænger af præcist hvilket stof, der bruges, koncentrationen af stoffet, det samlede produkt (formuleringen), pH-værdien af produktet og hudens beskaffenhed. Flere af stofferne i hver gruppe er ud over at være eksfolierende, også fugtgivere, metal-bindere og antioxidanter; og nogle af dem findes i naturen og i kroppen.
💡Peeling-serien fra PUCA Pure & Care er til dig, der vil eksfoliere hudens øverste lag ved at løsne de øverste hudceller og forbedre hudtonen.


PUCA Pure & Care Pink Basic

Med PUCA Pure & Care Pink Basic serien er du dækket ind til hudplejerutinen og den passer til de fleste hudtyper, selv sensitiv hud. Du får blid rens, og toner som sammen effektivt gør huden ren og klar til at modtage pleje fra enten dag og – eller nat cremen. Derudover er der også en mist til opfriskning i løbet af dagen.
💡Pink Basic-serien fra PUCA Pure & Care er til dig, der ønsker en basis serie, som kan kombineres med alle andre hudpleje produkter. Det giver dig mulighed for at tilvælge de serums som kan optimere netop de resultater du søger.


PUCA Pure & Care Tea Tree Oil

Tea Tree Oil har længe været en populær ingrediens, når det gælder udfordret hud. Tea Tre Oil går ind og holder huden fugtig med naturlig fedt, som nærer huden og er med til at holde den sund. PUCA Pure & Care Tea Tree Oil serien får overordnet rigtig fine anmeldelser på My Beauty Guide. I serien findes der bl.a. serum, spot roll on, renseskum og toner – og masker i forskellige former.

PUCA Pure & Care skriver, at Tea Tree Oil produkterne er milde mod huden, men effektive mod urenheder. Tea Tree Oil serien sørger for, at din hudbarriere ikke ødelægges, samtidig med at huden får den fugt, den har brug for, for ikke at overproducere talg, hvilket kan føre til bumser.
💡Tea Tree Oil-serien fra PUCA Pure & Care er til dig med udfordret/problem hud, der ønsker at synligt minimere hudproblemer og sikre, at huden holder sig sund og rask.

PUCA Pure & Care Vitamin A Retinol

Retinol Vitamin A kan reducere aldringseffekten af ​stressrelateret adrenalin i huden. Retinol kan desuden gendanne hudens øverste hudlag (hudens epidermale område) efter ekstern stress og give fylde til det næste lag i huden (dermis). Effekten af dette er, at huden glattes ud og får fylde indefra og hudens elasticitet bliver forøget.
Det anbefales at anvende en solbeskyttelse +15 sammen med produktet, fordi retinoider kan øge hudens følsomhed over for sollys.
💡Retinol Vitamin A-serien fra PUCA Pure & Care er til dig, der gerne vil reducere og mindske fine linjer og rynker, udjævne alderspletter, forbedre hudtonen, hudbarrieren og hudens tykkelse.
Du kan læse mere om Retinol i vores artikel “Retinol – hvad er det og hvad kan det?” her

PUCA Pure & Care Vitamin C

Antioxidanten Vitamin C beskytter hudceller mod frie radikaler som forårsager aldring af huden. Vitamin C hæmmer også melaninproduktion i huden, hvilket hjælper med at lette hyper pigmentering og brune pletter, udjævne hudtonen og forbedre hudens udstråling.
Ligesom Retinol, er Vitamin C UV følsom, og det anbefales derfor at anvende en solbeskyttelse +15 sammen med produkterne.
💡Vitamin C-serien fra PUCA Pure & Care er til dig, der ønsker en mere frisk og ensartet hud.
Du kan læse mere om Vitamin C i vores artikel “Anmeldelser af PUCA Pure & Care Vitamin C serien” her

Lige lidt ekstra..

Udover alle de ovenstående serier, og mange flere serummer, har PUCA Pure & Care bl.a. også produkter med “Cooling” effekt. Der findes CRYO Cooling Sheet Mask, CRYO Cooling Hydrogel Eye Mask og CRYO Cooling Gel Mask.
I For Men-serien findes der Eye Mask, Eye Serum Roll On og Serum.

Er du nysgerrig på at læse flere anmeldelser af PUCA Pure & Care?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen, og læs de mange ærlige og konstruktive anmeldelser af alle de spændende hudplejeprodukter fra PUCA Pure & Care.

Husk at når du står ude i de fysiske butikker og bliver overvældet af de mange brands og produkter, så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion, læs anmeldelser af produkterne før køb og minimer dermed fejlkøb. 

DOWNLOAD My Beauty Guide appen i App Store

DOWNLOAD My Beauty Guide appen i Google Play

One Reply to “Prisvenlig & anmelderrost hudpleje”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev