Hyaluronsyre – hvad er det og hvad kan det?

Forside » Hyaluronsyre – hvad er det og hvad kan det?

Hyaluronsyre – hvad er det?

Annonce: Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen og hjælper med at opretholde væskens balance i kroppen. Hyaluronsyre er utrolig god til at binde og holde på vandmolekyler, og dermed give fugt og fylde til f.eks. huden. Det kan hjælpe med at opretholde hudens hydrering og elasticitet.
Fugt er en helt grundlæggende komponent i huden, og ofte en del af løsningen til at bevare en pæn og smidig hud.
Generelt er der sammenhæng mellem manglende fugt og hudproblemer. Tør hud/hud der mangler fugt kan gøre risikoen for infektioner større, da tør hud har en dårligere barriere. Yngre hud binder bedre hyaluronsyre og ældre hud er kendetegnet ved dårligere at kunne binde vand-molekylerne og dermed indeholde mindre fugt. Når der er mindre fugt, kan hudens heling forringes og risikoen for allergi øges.

Hyaluronsyre – hvad kan det?

Fun Facts om Hyaluronsyre:

🙋🏼‍♀️Hyaluronsyre bruges til flere forskellige formål, især i medicin, kosttilskud og hudpleje/makeup.

🙋🏼‍♀️En person på 70 kg indeholder ca. 15 g. hyaluronsyre og ca. 1/3 af dette bliver omsat hver dag – dvs. en meget stor del bliver nedbrudt og opbygget hver dag.

🙋🏼‍♀️Den højeste koncentration af hyaluronsyre i mennesker findes i øjet og ledvæske og brusk, men den største mængde finder man i huden. I huden er omkring 50 % af kroppens hyaluronsyre placeret; primært i dermis-laget af huden.

Der findes nærmest ikke et brand der ikke har produkter med hyaluronsyre i sortiment. Vi har valgt at fremhæve et af de brands, som får fine anmeldelser på My Beauty Guide appen – og som tilmed er prisvenligt.
Danske PUCA Pure & Care har en hel serie – Hyaluronic Acid – som du kan læse mere om herunder.

Daglig rens og pleje med hyaluronsyre

Rens: PUCA Pure & Care Hyaluronic Acid Micellar Water & Makeup Remover Face Wipes

PUCA Pure & Care Hyaluronic Acid Micellar Water er en fugtgivende alt-i-én-rensevand med hyaluronsyre. PUCA Pure & Care lover at den effektivt og skånsomt fjerner makeup (også vandfast makeup) og efterlader huden frisk og ren. Respekterer hudens naturlige balance og er dermatologisk testet, fri for silikone og alkoholfri.
32 kr. i NORMAL

PUCA Pure & Care Hyaluronic Acid Makeup Remover Face Wipes er renseservietter med hyaluronsyre, der blidt fjerner overskydende fedt, snavs og makeup – selv vandfast mascara. De naturlige renseservietter er formuleret med aloe vera og hyaluronsyre. PUCA Pure & Care lover, at de efterlader din hud ren, fugtmættet og opfrisket.
15 kr. i NORMAL

Pleje: PUCA Pure & Care Hyaluronic Acid Serum, Oil-Cocktail Serum, Day Cream & Face Mist

Serum med Hyaluronsyre

PUCA Pure & Care Hyaluronic Acid Serum tilfører huden den manglende fugt ved at trænge ind i huden, og fine linjer og rynker i huden mindskes derved. PUCA Pure & Care lover, at denne effektive serum beriger huden med unikke fugtighedsgivende udtræk af planter og næringsstoffer, der optages og lagres i huden. Det høje indhold af Sodium Hyaluronate i serummet er et must have til ekstra fugt og for at få en øjeblikkelig ensartet glat hudstruktur. 
52 kr. i NORMAL

PUCA Pure & Care Hyaluronic Acid Oil-Cocktail Serum kan anvendes af alle hudtyper, men er specielt målrettet tør hud. Serummet indeholder vitamin B5 og derivater af vitamin C + vitamin E, samt plejende olier, blandt andet squalane og Shea Oil kombineret med planteekstrakter som Rubus Chamaemorus Seed Extract, som PUCA Pure & Care lover giver ekstra fugt og pleje til din hud. I kombination med de andre ingredienser, er serummet tilført naturligt xylitol, der fugter og hjælper med at styrke hudens barriere.
52 kr. i NORMAL

Dagcreme og Mist med Hyaluronsyre

PUCA Pure & Care Hyaluronic Acid Day Cream er en dagcreme, der booster fugtniveauet og plejer udfordret hud. En “plumping” (udfyldende) creme med super-hyaluronsyre, der er fugtighedsbevarende, giver volumen til huden og hjælper med at opretholde hudens kollagenniveau; Bonderm 10 Olive, en 100 % naturlig emulgator af vegetabilsk oprindelse udviklet til at give huden et fugtboost samt ekstra glød og aloe vera og rubus chamaemorus frøekstrakt, der har både antioxiderende og antiinflammatoriske egenskaber. 
49 kr. i NORMAL

PUCA Pure & Care Hyaluronic Acid Face Mist er en kølende, fugtgivende og beroligende mist. Du kan bruge den når du har brug for en hurtig opfriskning i løbet af dagen eller efter brusebadet, når du har været ude i solen. PUCA Pure & Care lover, at misten føles nærende og revitaliserende på huden og den perfekte måde at afslutte din renserutine på.
29 kr. i NORMAL

Ugentlig pleje med hyaluronsyre

Masker med Hyaluronsyre: PUCA Pure & Care Hyaluronic Acid Hydrogel Eye Mask, Sheet Mask & Hydrating Gel

PUCA Pure & Care Hyaluronic Acid Hydrogel Eye Mask passer til alle hudtyper, og hyaluronsyren giver effekt i overhuden med det samme, men binder også fugten i underhuden over tid, og fugten øger effekten af anti-age-behandling. PUCA Pure & Care lover at Hyaluronic Acid-serien virker øjeblikkeligt udglattende og er perfekt både uden samt under makeup.
16 kr. i NORMAL

PUCA Pure & Care Hyaluronic Acid Sheet Mask er en ansigtsmaske, der passer til alle hudtyper. Hyaluronsyren giver effekt i overhuden med det samme, men binder også fugten i underhuden over tid, og fugten øger effekten af anti-age-behandling. PUCA Pure & Care lover, at Hyaluronic Acid-serien virker øjeblikkeligt udglattende og er perfekt både uden samt under makeup.
22 kr. i NORMAL

PUCA Pure & Care Hyaluronic Acid Hydrating Gel Mask er en fugtgivende og beroligende gel, der giver din hud tiltrængt fugt, et lindrende boost og reducerer rødme i huden. Du kan bruge gelen som “nødhjælp”, for at reducere varme, når huden bliver rød, varm, kløende og sensitiv.
39 kr. i NORMAL

Kropspleje med hyaluronsyre

PUCA Pure & Care Hyaluronic Acid Body Lotion

PUCA Pure & Care Hyaluronic Acid Hydrating Body Lotion er en fugtgivende bodylotion med hyaluronsyre, der booster hudens fugt indhold, modvirker inflammation og virker fugtbevarende. Den har en let duft af citrus, og PUCA Pure & Care lover, at planteolierne Parkii oil og Macadamia Ternifolia Seed Oil gør huden smidig og silkeblød.
39 kr. på pureandcare.dk

Er du nysgerrig på at læse flere anmeldelser af PUCA Pure & Care?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen, og læs de mange ærlige og konstruktive anmeldelser af alle de spændende hudplejeprodukter fra PUCA Pure & Care.

Husk at når du står ude i de fysiske butikker og bliver overvældet af de mange brands og produkter, så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion, læs anmeldelser af produkterne før køb og minimer dermed fejlkøb. 

DOWNLOAD My Beauty Guide appen i App Store

DOWNLOAD My Beauty Guide appen i Google Play

One Reply to “Hyaluronsyre – hvad er det og hvad kan det?”

  • […] Hyaluron findes naturligt i kroppen og hjælper med at opretholde væskens balance i kroppen. Hyaluronsyre er utrolig god til at binde og holde på vandmolekyler, og dermed give fugt og fylde til f.eks. huden. Det kan hjælpe med at opretholde hudens hydrering og elasticitet. 💡Hyaluronic Acid-serien fra PUCA Pure & Care er til dig, der mangler fugt i huden.Du kan læse mere om Hyaluron i vores artikel “Hyaluronsyre – hvad er det og hvad kan det?” her […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev