Retinol – hvad er det og hvad kan det?

Forside » Retinol – hvad er det og hvad kan det?

Retinol – hvad er det?

Annonce: Retinol Vitamin A kan reducere aldringseffekten af ​stressrelateret adrenalin i huden. Retinol kan desuden gendanne hudens øverste hudlag (hudens epidermale område) efter ekstern stress og give fylde til det næste lag i huden (dermis).
Effekten af dette er, at huden glattes ud og får fylde indefra og hudens elasticitet bliver forøget.

Det vigtigt at bruge solcreme sammen med retinol, da de retinol-produkter du bruger om dagen indeholder en mindre mængde UV-beskyttelse. PUCA Pure & Care anbefaler at bruge en solbeskyttelse +15 sammen med produkterne til dagsbrug, fordi retinoider kan øge hudens følsomhed over for sollys.

Retinol – hvad kan det?

🙋🏼‍♀️Retinoider reducerer og mindsker fine linjer og rynker ved at øge produktionen af ​kollagen.
De stimulerer produktionen af ​​nye blodkar i huden, hvilket forbedrer hudfarven.

🙋🏼‍♀️Retinol udjævner alderspletter, blødgør huden og forbedrer hudbarrieren og hudens tykkelse.

🙋🏼‍♀️Retinol har vist sig at have en positiv effekt på akneplaget hud og ardannelser deraf.

🙋🏼‍♀️Det anbefales at anvende en solbeskyttelse +15 sammen med produktet, fordi retinoider kan øge hudens følsomhed over for sollys.

🙋🏼‍♀️Retinol i hudpleje er en langsigtet rutine til at mindske rynker og alderstegn. Forbedringer med anti-age er først synlige ved regelmæssig brug i mindst 4 uger.
(Kilde: pureandcare.dk)

Der findes mange produkter, der indeholder Retinol Vitamin A. Mange retinoider er meget velundersøgte og har vist meget positive virkninger i forhold til eksempelvis rynker, pigmentpletter og uren hud.
Vi har valgt at fremhæve et af de brands, som får fine anmeldelser på My Beauty Guide appen – og som tilmed er prisvenligt.
Danske PUCA Pure & Care har en hel serie – Vitamin A Retinol til ansigt og øjenomgivelser – som du kan læse mere om herunder.

Daglig pleje med Retinol – Creme

PUCA Pure & Care Retinol Vitamin A Day Cream og Retinol Vitamin A Night Cream

PUCA Pure & Care Retinol Vitamin A daglig pleje

PUCA Pure & Care Retinol Vitamin A Day Cream er baseret på et stort indhold af de to højaktive stoffer, Squalane og Retinol. PUCA Pure & Care lover, at de udsætter aldersprocesserne, reparerer solskader, bekæmper og forebygger årsager til rødme, samt genskaber en sund og robust hud.
Huden tilføres Vitamin A Retinol af cremen, der er optimeret til at forbedre hudens indre struktur ved samtidig brug af PUCA Pure & Care Retinol Vitamin A Night Cream.
Dagcremen koster 52 kr. i NORMAL

PUCA Pure & Care Retinol Vitamin A Night Cream er en ekstra stærkt virkende anti-age booster, der indeholder Vitamin A, Retinol og Squalane. PUCA Pure & Care lover, at natcremen gendanner tabt kollagen struktur i hele hudens tykkelse, ved at stimulere produktionen af kollagen og elastin, samt forstærker hudens struktur og huden bliver mindre transparent. Cremen reducerer tydelige rynker, nedsætter hudens produktion af fedtstof og reparerer solens skadevirkninger.
Natcremen koster 52 kr. i NORMAL

Ekstra pleje med Retinol – Serum & Øjencreme

PUCA Pure & Care Retinol Serum Vitamin A og Retinol Eye Cream Vitamin A

PUCA Pure & Care Retinol Vitamin A ekstra pleje

PUCA Pure & Care Retinol Serum Vitamin A er et meget let produkt og passer til alle hudtyper. PUCA Pure & Care lover, at serummen modvirker rynker, bekæmper solskader, gør huden silkeblød og virker karsammentrækkende ved ansigtsrødme.
Serummen egner sig også godt til anvendelse under Vitamin A Retinol dag- og natcreme.
Serummen koster 52 kr. i NORMAL

PUCA Pure & Care Retinol Eye Cream Vitamin A er en øjencreme med Retinol. PUCA Pure & Care lover, at den mindsker mørke rander og forebygger aldersforandringer, samt gør tynd og transparent hud tykkere og mindre gennemsigtig.
Øjencremen koster 52 kr. i NORMAL

Ugentlig pleje med Retinol – Masker

PUCA Pure & Care Retinol Sheet Mask, Vitamin A Hydrogel Eye Mask og Vitamin A Hydrogel Retinol Eye Mask Ultra

PUCA Pure & Care Retinol Vitamin A ugentlig pleje

PUCA Pure & Care Retinol Sheet Mask er en ekstra effektiv anti-age sheet mask med retinol.
PUCA Pure & Care lover, at den modvirker rynker, bekæmper solskader og gør huden silkeblød.
Den lette konsistens passer godt til alle hudtyper, og indholdet af planteekstrakter virker opstrammende.
Sheet Mask’en koster 22 kr. i NORMAL

PUCA Pure & Care Vitamin A Hydrogel Eye Mask (Retinol) er en øjenmaske med retinol, der indeholder 1 sæt. PUCA Pure & Care lover, at øjenmasken reducerer mørke rande og ujævnheder.
Øjenmasken koster 16 kr. i NORMAL

PUCA Pure & Care Vitamin A Hydrogel Retinol Eye Mask Ultra er (også) øjenmasker med retinol, der indeholder 30 sæt. PUCA Pure & Care lover, at øjenmasken reducerer mørke rande og ujævnheder.
Eye Mask Ultra koster 42 kr. i NORMAL

Er du nysgerrig på at læse flere anmeldelser af PUCA Pure & Care?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen, og læs de mange ærlige og konstruktive anmeldelser af alle de spændende hudplejeprodukter fra PUCA Pure & Care. De har bl.a. hudplejeserier med Vitamin C, Kollagen, Hyaluron og Tea Tree Oil.

Husk at når du står ude i de fysiske butikker og bliver overvældet af de mange brands og produkter, så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion, læs anmeldelser af produkterne før køb og minimer dermed fejlkøb. 

DOWNLOAD My Beauty Guide appen i App Store

DOWNLOAD My Beauty Guide appen i Google Play

Hvem kan bruge Retinol?

Retinol, en form for vitamin A, er en populær ingrediens i hudplejeprodukter på grund af dens evne til at fremme hudens sundhed og udseende. Retinol kan være gavnligt for en række hudtyper og -problemer, herunder:

  1. Aldrende hud: Retinol kan hjælpe med at reducere synlige tegn på ældning, såsom fine linjer, rynker og tab af elasticitet, ved at øge kollagenproduktionen og fremme cellefornyelse.
  2. Akne-tilbøjelig hud: Retinol kan hjælpe med at forebygge tilstopning af porer ved at fjerne døde hudceller og regulere talgproduktionen. Dette kan bidrage til at reducere forekomsten af acne og tilstoppede porer.
  3. Hyperpigmentering: Retinol kan bidrage til at reducere udseendet af mørke pletter, solskader og hyperpigmentering.
  4. Generel hudforyngelse: Selvom nogen har sund hud, kan retinol stadig være gavnligt for at bevare hudens ungdommelige udseende og sundhed ved at stimulere kollagenproduktionen og forbedre hudens struktur.

Det er dog vigtigt at bemærke, at retinol kan være irriterende for nogle hudtyper, især hvis det bruges i høje koncentrationer eller ikke anvendes korrekt. Personer med følsom hud bør muligvis starte med lavere koncentrationer af retinol og gradvist øge styrken, efterhånden som deres hud vænner sig til det. Det anbefales også at bruge solbeskyttelse, da retinol kan gøre huden mere følsom over for solen. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt retinol er egnet til din hudtype eller tilstand, er det altid en god idé at konsultere en hudlæge eller hudplejespecialist – også ved akne og udfordret hud.

One Reply to “Retinol – hvad er det og hvad kan det?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev