Efterårsnegle – 2023

Forside » Efterårsnegle – 2023
Efterårsnegle 2023

Fra Naked til French negle – efterårsnegle 2023

Efterårets trends og farvetendenser til til neglene spænder bredt med fokus på bl.a. naturlighed og klassisk – og hvis du vil doble op på trendiness, er der flere af trends’ne, der kan kombineres. Så rub neglene og vær med på 2023 negletrends‘ene, for vi har fundet nogle gode bud, som du måske vil “fall for“.

Efterårets negletrend #1 – Chrome

En metallisk trend, der giver neglene en næsten spejllignende, changerende metallisk glans.

samlet bedømmelse af essie neglelak

ESSIE

Après-chic, 387

Essie skriver:
“Skab Winter Wonderland Queen på neglene med den ikoniske platin-neglelak. Essie’s lakker har fejlfri dækkeevne og fremragende holdbarhed med en børste tilpasset alle neglestørrelser for påføring uden striber.”

Køb ESSIE Après-chic 387 til 35 kr. her

Udover at købe en krom-lak, kan du bruge løse pigmenter, der giver Chrome effekt
ligesom Julie har gjort nedenfor med MAC Pro Pigment i farven “Tan”.

Chrome nails
Chrome nails

Efterårets negletrend #2 – Naked Nails

En “less is more” trend, der passer med ‘no makeup makeup’-looket, der handler om at bruge de helt rigtige produkter på en naturlig, neutral og underspillet måde.

OPI Infinite Shine Bubble Bath

OPI Infinite Shine

Bubble Bath

OPI skriver:
“Bubble Bath er en neglelak med en delikat, lyserød nuance, der sikrer dig et helt neutralt og super fint udtryk. OPI Infinite Shine i farven Bubble Bath er en langtidsholdbar og glansfuld neglelak med en feminin farve, der fjernes som normal neglelak.”

Køb OPI Infinite Shine Bubble Bath her

Hvis du samtidig kombinerer dine “naked nails” med kortere, naturlige negle slår du 2 trends med ét smæk – for korte (velplejede) negle er også en trend, der vinder frem her i efteråret – 2-i-1.

Nedenfor har Julie brugt Nail Kind i farven “Nude & Proud”.

Naked nails
Naked nails

Efterårets negletrend #3 – New French

Den “New French manicure” trend, hvor den franske spids skal være så tynd og diskret som muligt.

Nail kind godzilla

NAIL KIND

Godzilla

Nail Kind skriver:
“Power-up med denne jordagtige, grå-grønne, der vil få dig til at føle dig legendarisk. Påfør den strålende shine top coat, Mist You, for at nyde en fantastisk finish, der er super slidstærk. Lakken er let at påføre, tørrer hurtigt og er nænsom mod neglene.”

NAIL KIND lakker kan købes i Normal til 36 kr.

Lav evt. New French med mørke spidser og vær med på den grønne trend – altså farven grøn i alle afskygninger – f.eks. olivengrøn, som Julie har lavet nedenfor med “Godzilla”.

New French nails
New French nails

Efterårets negletrend #4 – Down to Earth/Latte

Trenden, der giver en følelse af hygge med varme og indbydende toner af karamel, toffee, chokolade og cream.

Nilens Jord Dusty Beige, 7636

Nilens Jord

Dusty Beige, 7636

Nilens Jord skriver:
“Smuk beige, der har en langtids-holdbar og stødresistent formel med en smuk, skinnende finish. Nilens Jord Nail Polish er den første negleserie på markedet, der er AllergyCertified. Indeholder højt niveau af naturlige ingredienser og er fri for skadelige kemikalier og nem at påføre.”

Køb Nilens Jord Nail Polish Dusty Beige her

En ekstra trend, der kan bruges sammen med de fleste andre, er matte negle, der især virker godt på lidt mørkere (jord)farver. Køb DEPEND Mat A304 O2 Minilak Top Coat her

Depend matte top coat
Mat nails top coat

Sidst, men ikke mindst

Efterårets negletrend #5 – Classic Red


Klassiske røde negle er en tidløs klassiker, der altid er en sikker vinder.

MAX FACTOR Nailfinity Ruby Tuesday, 300

MAX FACTOR Nailfinity

Ruby Tuesday, 300

MAX FACTOR skriver:
“Denne lak er designet til at give en professionel manicure (uden brug af UV-lys) og smyer dine negle i en glat, blank farve af høj kvalitet. Glat, gennemslagsfuld pigment glider over neglens overflade i et jævnt lag. Den gel-lignende polering er bygget til at være slidstærk og giver en elastisk, chipafvisende finish for en holdbar farve.”

Køb MAX FACTOR Nailfinity Ruby Tuesday her

Smukke, stilsikre røde negle – Julie har “nailed” den igen med “Ruby Tuesday” fra MAX FACTOR Nailfinity.

Classic red nails

Hvis du vil se hvordan Julie har lavet Naked, New French og Classic Red-negle, så smut over på vores TikTok og Instagram-profiler og se how-to videoerne 💅🏼.

Trendy negle

Blush nails

Blush Nails

Brug en blød børste til forsigtigt at “banke” blush eller løs øjenskygge på neglene, for at give en flot airbrush-effekt. På vores TikTok-profil, kan du se hvordan vores tidligere praktikant Silje, har lavet disse trendy Blush negle.

Fungerer (nok) bedst med UV/Gellak.

Gothcore nails

“Gothcore” negle

Gå all-in med all-over sorte negle for et enkelt Goth-ish look, top evt. den sorte lak med en mat top coat for lidt mere kant. Eller lav en blanding af begge med matte negle og en skinnende French spids – så kan du kombinere de to trends, Goth og New French.

Neglepiercinger

Neglepiercinger

(ikke at forveksle med navlepiercinger!)

elle.dk skriver:
“Neglepiercinger (i kortere negle, forstås) står til at få en stor opblomstring i 2023, og du kan være sikker på, at et lille, glimtende vedhæng i neglespidsen i en ren og enkel manicure nok skal lave et statement. Det er absolut ikke praktisk, men det skiller sig bestemt ud.”

Hvilken farve/trend skal du prøve til efteråret?

My Beauty Guide anmeldelser

Er du nysgerrig på at læse flere anmeldelser af andre negle produkter?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen, og læs nogle af de mange fine anmeldelser der ligger på neglelakker og andre negle produkter 😊

Husk at når du står ude i de fysiske butikker og bliver overvældet af diverse hudplejeprodukter, så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af produkterne før køb og minimer dermed fejlkøb. 

#SharingIsCaring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev