5 neglelakker som matcher perfekt til hør-trenden

Forside » 5 neglelakker som matcher perfekt til hør-trenden

Neglelakker med bohemian feeling – til dig der elsker hør looket

Hvis dit sommer-klædeskab også er fyldt med hør (det er mit nemlig 🙋🏽‍♀️) – så håber jeg at du kan bruge min lille farveguide til neglelakker til dit hør-look.

For mig handler det om at bruge nedtonede og neutrale farver – som giver en bohemian feeling…

Se mine 5 forslag til neglelakker nedenfor:

Neglelak – støvet grøn

Expressie neglelak fra ESSIE er en hurtigtørrende neglelak. Farven #320 Precious Cargo-Go har en smuk støvet grøn farve.

Neglelak kold grå – beige

DIOR Vernis Nail Polish er en beskyttende neglelak med ekstrakter af pæon og ekstrakt af pistacie – den forbedrer neglene. Farven #206 Gris Dior er en smuk kold grå-beige.

🛒 Find DIOR neglelakken her

Neglelak – varm beige

CHANEL Le Vernis er en beskyttende og holdbar neglelak med en højere koncentration af pigmenter og beriget med økologiske ceramider fra kameliaen. Farven #105 Particuliére er en yderst fin varmere beige

🛒 Find CHANEL neglelakken her

Neglelak – grå

Alûstre Nail Polish med intens farvedækning indeholder diamantpartikler for dokumenteret ultra-glansfuld finish, langvarig holdbarhed og beskyttelse mod ridser og afskalning. Farven #858 Grey har en sart grå nuance.

🛒 Find Alûstre neglelakken her

Neglelak – snehvid

GOSH Nail Lacquer lover at dække godt og har en smuk og skinnende finish. Penslen er bred og derfor nem at påføre. Farven #634 Snow White er en flot hvid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev