Trend: Soft Mango look

Forside » Trend: Soft Mango look

Vores “take” på et Food Makeup Look

Vi har tidligere skrevet om trending Food Makeup Looks – skønne looks med inspiration fra madens verden. Derfor blev vi inspireret til at skabe vores eget look 😉
Så lad os introducere: Soft Mango Look – der er vores “take” på et sommerligt Food Makeup look 🥭

Soft Mango er perfekt til sommer med de solskinsgule nuancer, og vi har fået nogle rigtig fine og virkeligt flotte bud på looks. Nogle er bløde og dæmpede, andre stærke og intense – essensen i fortolkninger af looks.

Food Makeup Look: Soft Mango

Omdrejningspunktet for Soft Mango looket er gul-orange-grøn. Herunder kan du blive inspireret til at prøve looket af – uanset om du går efter det bløde eller intense look.

Soft Mango look – blødt og dæmpet

Mie, Nikoline og Emilia har lavet hver deres bløde og dæmpede Soft Mango look. De har alle brugt dæmpede orange toner på både øjne og kinder. Tre virkelig enkle og smukke fortolkninger, hvis du gerne vil lave et Food Makeup look til hverdagsbrug.

Nikoline har bl.a. brugt Anastasia Beverly Hills “Nouveau” Palette og LANCÔME Lash Idôle Mascara.
Emilia har også brugt en palette fra Anastasia Beverly Hills: “Primrose”. Til det grønne touch ved øjenkrogen, anbefaler vi FLORENCE BY MILLS Eyecandy Eyeshadow Stick i farven “Sour Apple.

Soft Mango look – medium udgaven

Victoria, Diana og Anna har lavet deres medium udgave af Soft Mango looket. Alle tre har brugt gul-orange toner på øjne og kinder, med et hint af grøn på øjnene.
Også tre virkelig smukke fortolkninger af Soft Mango looket!

Victoria har bl.a. brugt NYX Professional Makeup ULTIMATE SHADOW PALETTE Bright. I videoen her kan du se hvordan hun bygger looket op.
Anna har sat brynene med Benefit Cosmetics 24HR BROW SETTER og fået volumen og længde på vipperne med Maybelline Lash Sensational Sky High Black mascara. Bronze med Benefit Cosmetics HOOLA BRONZER “Lite” og beskyttede og fugtede læber med NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip “Missed Call”.

Soft Mango look – stærkt og intenst

Veronika, der er makeup artist (veronikas_makeup_artist), har lavet et stærkt og intenst Soft Mango look, og er gået all in på hele mango farvepaletten 🎨 Vi er vilde med det!

Som foundation har Veronika brugt NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Foundation og Rare Beauty Positive Light Silky Touch Highlighter Mesmerize på kindbenene. Brynene bliver sat med NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil Brunette. De intense farver fra Jeffrey Star “Jawbreaker” Palette skaber det stærke look sammen med ESSENCE Lash Princess False Lash Effect Mascara.

Alle de smukke Soft Mango looks er lavet med hashtagget #softmangomakeup.
Har du mod på at inspirere andre med dit Soft Mango look? Så tagger du blot dit opslag med #softmangomakeup – så kan det være, du er med til at skabe en ny Food Makeup trend 👏🏼

Er du nysgerrig på at læse anmeldelser?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen, og læs de mange ærlige og konstruktive anmeldelser af de mange makeupprodukter der er anmeldt.

💡Husk også, at når du står ude i de fysiske butikker og bliver overvældet af de mange brands og produkter, så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion, læs anmeldelser af produkterne før køb og minimer dermed fejlkøb. 

DOWNLOAD My Beauty Guide appen i App Store

DOWNLOAD My Beauty Guide appen i Google Play

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev