Trend: 9 Food Makeup Looks – Strawberry, Espresso, Blueberry Milk

Derfor trender food makeup Food makeup looks er ikke til at komme udenom på hverken TikTok eller Instagram – skønne looks med inspiration fra madens verden. Vi har bl.a. set friske Strawberry makeup looks, rødlig Tomato makeup, blød Latte makeup, varme Pumpkin Spice makeup looks og sofistikeret Cherry makeup. Så tag for dig af det […]

Forside » Trend: 9 Food Makeup Looks – Strawberry, Espresso, Blueberry Milk
food maekup trends vanilla girl, strawberry makeup blueberry milk nails

Derfor trender food makeup

Food makeup looks er ikke til at komme udenom på hverken TikTok eller Instagram – skønne looks med inspiration fra madens verden. Vi har bl.a. set friske Strawberry makeup looks, rødlig Tomato makeup, blød Latte makeup, varme Pumpkin Spice makeup looks og sofistikeret Cherry makeup.
Så tag for dig af det store tag-selv-bord og bon appétit:

Food Makeup Looks: Strawberry, Tomato, Pumpkin Spice

Omdrejningspunktet for alle 3 looks er rød-orange-pink – som jo også passer fint med årets Peach Fuzz-farve. Både Strawberry, Tomato og Pumkin Spice makeuppen kan tones op eller ned. Og nedenfor kan du se Marias fortolkning af et Strawberry Makeup Look med friske rødlige toner på kinderne, og Victorias fortolkning af et Pumpkin Spice Makeup Look – med orange-røde toner på øjne og kinder:

Blush til Strawberry og Pumpkin Spice Makeup Look

NYX Professional Makeup Wonder Stick Dual-Ended Cream Blush Stick “01 Light Peach + Baby Pink”

Blush – NYX Professional Makeup Wonder Stick Dual-Ended Cream Blush Stick

Creme Blush sticken fra NYX Professionel består af 2 blushes – i farverne 01 Light Peach + Baby Pink.
NYX lover at den ultra-cremede konsistens er nem at tone ud, og giver huden en glødende finish.
Du kan bruge den mørkere farve til at markere og contourere, og den lysere farve til at tilføre en smuk farve til dine kindben.

🩷Vores tip: brug også blushen som øjenskygge og skab et “tone-i-tone” look.

Du kan finde NYX Professional Makeup Wonder Stick Dual-Ended Cream Blush Stick her

Food Makeup Looks: Latte, Espresso og Vanilla

Farverne der går igen i Latte, Espresso og Vanilla looks er inspireret af kaffe – fra mørk espresso til lys latte/vanille. Faktisk er Vanilla Girl looket en videreudvikling af Clean Girl looket fra 2022 – og fokuserer på minimal makeup, “dewy” hud og “rene strøg” hen over øjne, læber og kinder.

Nedenfor kan du se Maria og Victorias fortolkning af et Latte Makeup Look:

Øjenskygge til et Latte, Espresso og Vanilla Makeup Look

Max Factor Masterpiece Nude Palette “001 Cappuccino Nudes”

Øjenskygge palette – Max Factor Masterpiece Nude Palette nr.001 Cappucciono Nudes

Øjenskygge paletten fra Max Factor i farven “001 Cappuccino Nudes” indeholder 8 nuancer fra lyse til dybe brune toner, så du kan skabe alt fra et let Latte / Vanilla makeup look til et dybere og intenst Espresso makeup look.

🩷Vores tip: udover at bruge paletten som det den er tiltænkt – øjenskygge – kan du bruge paletten som blush/highlighter ved at mixe farverne med en børste – evt. en blush børste.

Du kan finde Max Factor Masterpiece Nude Palette her

Food Nail Looks: Hot Chocolate, Cherry Mocha, Blueberry Milk

De farver til neglene der trender, er også inspireret af madens verden – her er det dog mere det søde køkken der inspirerer 😉

Hot Chocolate negle

Essie Nail Polish Gel Couture “542 All Checked Out”

Neglelak – Essie Nail Polish Gel Couture nr. 542 – All Checked Out

For at opnå Hot Chocolate looket skal du finde en rig, mørkebrun neglelak nuance, der efterligner nuancen af varm kakao.
Neglelakken fra Essie Gel Couture i farven “542 All Checked Out” er en smuk cremet rosinbrun farve – varm kakao i en neglelak 😊 Den gel-lignende formular lover at være hurtigtørrende og langtidsholdbar, og der skal ikke anvendes en UV-lampe. Den brede børste giver en hurtig, jævn og nem påføring og en intens farve med høj dækkeevne og et salon-lignende resultat. Essie’s Gel Couture lakker skal afsluttes med Essie Gel Couture Top Coat for optimal hærdning.

Du kan finde Essie Nail Polish Gel Couture “542 All Checked Out” her

Cherry Mocha negle

DEPEND O2 Minilak “Dark Red A534”

Neglelak – DEPEND O2 Minilak A534

For at opnå Cherry Mocha negle skal du finde en kombination af kirsebærrød og dyb mokkabrun.
Minineglelakken fra Depend i farven “Dark Red A534” er en smuk kirsebær-kaffe-farve, der kommer i en mindre 5 ml. størrelse (så kan du tillade dig at købe flere forskellige farver 😉) og en patenteret formulering, der skulle give bedre ilt til neglen. Den specialdesignede pensel gør den let at påføre. Dækkeevnen på Dark Red A534 er klassificeret som “dækkende”, hvilket kan ses på det lille runde symbol i venstre hjørne af flakonen. 

Du kan finde Depend Minilak O2 “A534 Dark Red” her

Blueberry Milk negle

RIMMEL Kind & Free Clean Nail “152 Tidal Wave Blue”

Neglelak – RIMMEL Kind & Free Clean Nail nr. 152 Tidal Wave Blue

For at opnå Blueberry Milk negle skal du egentlig “bare” finde en lyseblå neglelak – Blueberry Milk lyder bare lækrere 🩵
Neglelakken fra Rimmel i den nye farve “Tidal Wave Blue” er en mild og vegansk neglelak på en ren plantebaseret formel. Den indeholder styrkende egenskaber fra alger, der tillader dine negle at forblive sunde og giver samtidig glans og rig pigmentering til neglene. Rimmel lover at den holder i op til 5 dage.

Du kan finde RIMMEL Kind & Free Clean Nail “152 Tidal Wave Blue” her

🩷Vores tip: som med meget andet, er basen vigtig. Så sørg for at rengøre neglene for olie og snavs, plej neglebåndene og vi anbefaler at bruge både en base coat og tilsidst at afslutte med en top coat 💅🏼

Er du nysgerrig på at læse anmeldelser?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen, og læs de mange ærlige og konstruktive anmeldelser af makeup og negleprodukter.

Husk at når du står ude i de fysiske butikker og bliver overvældet af de mange brands og produkter, så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion, læs anmeldelser af produkterne før køb og minimer dermed fejlkøb. 

DOWNLOAD My Beauty Guide appen i App Store

DOWNLOAD My Beauty Guide appen i Google Play

One Reply to “Trend: 9 Food Makeup Looks – Strawberry, Espresso, Blueberry Milk”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev