Maria tester voksperler fra Waxday

Forside » Maria tester voksperler fra Waxday
Anmeldelse af Waxday – voks til hårfjerning

Test af voks til hårfjerning

Kropsbehåring er forskeligt fra person til person. Nogle har meget kropsbehåring andre har ikke særlig meget kropsbehåring. Nogle behov for at fjerne hårene og andre hylder deres kropsbehåring.

Her i artiklen har Maria testet voks fra Waxday. Waxday er allergivenlig voks og de lover at holde huden hårfri i op til 30 dage.

Maria har testet Waxday i armhulen, og vi må indrømme, at vi er ellevilde over både fremgangsmetoden og resultatet. Det skal I naturligvis ikke snydes for – I kan både se Marias test af Waxday voks i videoen nedenfor, før og efter billeder, lavet en step by step til hvordan man bruger Waxdays produkter samt et overblik over hvilke startsæt Waxday har og til sidst en FAQ.

Maria tester Waxday voks – før og efter.

Step by step

Det anbefales at du eksfolierer området under armene 2 dage inden voksning, for dermed at fjerne døde hudceller. Dette anbefales du at gøre for at undgå eventuel betændelse på det voksede område. Slutvis er det vigtigt huden er ren og tør inden du begynder voksningen.

👉🏼Se Marias guide til brug af voks fra Waxday – for en virtuel step by step guide.

#Step 1 Klargør voksen

Fyld din heater med en passende mængde voksperler. Waxday anbefaler at bruge 1 vokspose (á 100 voksperler) til voksning af en armhule. Voksen kan varmes op igen, så du behøver ikke være nervøs for at bruge for mange voksperler.
Når voksperlerne er smeltet, skal du skrue din voksvarmer ned til 60 – 75°C. Vent derefter til voksen er kølet ned til den givne temperatur. Det anbefales at teste voksen på din ene finger inden brug, for at teste at massen ikke er for varm til din hud eller for hård og kold. Dette kan du gøre med en lille påføringspind.

#Step 2 Påføring

For påføring af voks anbefales det at bruge en påføringspind. På den måde kan du bedst muligt kontrollere voksen under armene. Det er vigtigt, når du påfører voksen, at du strækker godt ud i huden og presser voksen godt ind mod huden. Voksen skal påføres med hårets groretning.

Waxday anbefaler at påføre voksen med toppen af påføringspinden, den runde side, så der på den måde dannes en kant rundt om voksstrimlen, da det vil hjælpe voksen med at holde sig sammen.

#Step 3 Riv

Nu er voksen størknet og du er klar til rive voksen af. Hertil kan du med fordel løsne voksen med din negl. Voksen skal rives af mod hårenes groretning, så det er vigtigt du tænker over hvilken ende du løsner i. Når du har løsnet voksen en smule, tag fat i voksen og riv. Det er vigtigt at du river i ét ryk.
Har du påført voks på flere områder, kan du med fordel bruge den første strip, hvis den stadig klistrer lidt, til at få løsnet den anden strip, i stedet for at bruge din negl.

#Step 4 Efter voksning

Det anbefales at påføre Waxday’s Aloe Vera Gel efter voksning for at pleje og blødgøre huden.

Startsæt

Med et Waxday startsæt er du klar til at få et langtidsholdbart hårfjerningsresultat. Produkterne minimerer risikoen for allergiske reaktioner, da de er uden farve, parfume og harpiks.

Der medfølger en Waxday voksvarmer i alle startsæt til hårfjerning med voksperler.

Der medfølger Waxday voksperler i alle startsæt, men mængden af voksperler afhænger af hvilken pakke du vælger. 

Maskinen

Maskinen fra Waxday er med til at give dig den mest brugervenlige oplevelse, når du skal i gang med at vokse. Maskinen har et funktionelt display som gør det nemt at op- og nedjustere varmen ved kun få tryk. Det smarte ved maskinen er også, at den viser dig den nuværende temperatur på displayet, så du nemt kan følge med i hvornår voksen har ramt den ønskede temperatur.

Gryden til maskinen er af teflon, som er med til at sørge for at voksen ikke sætter sig fast på gryden. Det smarte her er, at du dermed ikke behøver at gøre gryden ren efter brug, men kan lade det overskydende voks være og blot opvarme det ved næste behandling.

Voksen

Voksperlerne fra Waxday er en hård voks uden farvestoffer, parfumer og harpiks. Waxdays voks skal være med til at give dig en naturlig voksoplevelse, som både er effektiv og efterlader huden blød, da den indeholder olie i stedet for harpiks.

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel fra Avivir, er en kølende og blødgørende gel til huden efter behandling med Waxday’s hårfjerningsprodukter.
Aloe Vera gel’en er fyldt med vitaminer, mineraler, antrakioner, monosackarider, polysackarider, enzymer, plantesteroler og en masse gode aminosyrer.

Aloe Vera Gel er udover brug til efter voksning, sund for huden i din almindelige morgen og / eller aftenrutine, da den er fyldt op med en masse sunde ingredienser, som din hud vil elske som slik.

Produktspecifikationer

 • 98% økologisk Aloe Vera
 • Indeholder ingen parfume
 • Den er Svanemærket
 • Fyldt med vitaminer og mineraler, herunder A, C, E, folinsyre, cholin, B1, B2,  B3, B6 og  B12 

Waxday Startsæt Basic

Waxday Startsæt Basic indeholder:

 • 1x Waxday heater
 • 2x Waxday Premium Beans
 • 6x Waxday Påføringspinde

KØB Waxday Startsæt Basic HER

Waxday Startsæt Essential

Waxday Startsæt Essential indeholder:

 • 1x Waxday heater
 • 5x Premium Beans
 • 15x Waxday påføringspinde
 • 1x Waxday tweezer.

KØB Waxday Startsæt Essential HER

Waxday Startsæt Deluxe

Waxday Startsæt Deluxe indeholder:

 • 1x Waxday heater
 • 10x Premium Beans
 • 30x Waxday påføringspinde
 • 1x Waxday tweezer
 • 1x Aloe Vera gel

KØB Waxday Startsæt Deluxe HER

Waxday Startsæt Pro

Waxday Startsæt Pro indeholder:

 • 1x Waxday heater
 • 15x Premium Beans
 • 45x Waxday påføringspinde
 • 2x nose sticks
 • 1x Waxday tweezer
 • 1x Aloe Vera gel

KØB Waxday Startsæt Pro HER

FAQ

Hvor lang tid holder en hårfjerning med voks?

 • En behandling med voks fra Waxday kan give et holdbart resultat i op til 3-4 uger. Dette er forskeligt fra person til person. i

Se Marias resultat 1 uge efter wax.

Kan man fjerne hår permanent med brug af voks?

Nej, man kan opleve at ens hår bliver tyndere, eller vokser langsommere med tiden efter gentagende brug af voks.

Andre steder hvor vi gerne vil have hårene til at vokse 😉

Læs om de bedste anmeldte vippeserums nedenfor:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev