Anmeldelser af vippeserums

Forside » Anmeldelser af vippeserums
Maria påfører IVY AïA Eyelash Growth Serum

Denne artikel indeholder reklamelinks.

Drømmer du også om lange, flotte øjenvipper?

Vi er nok mange der kunne ønske sig, at bambi øjnene var der fra naturens side men til alle os der ikke har det – bare rolig, der er hjælp at hente! 🥳

Der er heldigvis mange gode serum til vipperne på markedet, der hjælper dig til at få både fylde og længde – og så kan du endda få dem i mange forskellige prisklasser!

Vi er dykket ned i My Beauty Guide Communitys mange anmeldelser og har fundet frem til de bedste produkter, der kan hjælpe dig med at opnå de lange vipper du altid har drømt om.

Læs med her og se hvilken en der passer til dine behov 😍

IVY AÏA Eyelash Growth Serum

ivyaya

IVY AÏA skriver:
“Styrkende serum til øjenvipperne. Indeholder aktive ingredienser, peptider og biotin, som giver aktive resultater. Parfumefri, vegansk og dermatologisk testet. Påfør produktet på øverste vippekant inden sengetid. Produktet skal ikke vaskes af. Anvend serummet indtil det ønskede resultat er opnået. Når resultatet er opnået, anvend da produktet 2-4 gange om ugen for opretholdelse deraf.”

Anmeldelse af IVY AÏA

✏️ Line skriver: “Kæmpe anbefaling! Det er billigt og virker super effektivt, kan ikke leve uden det! Ydermere er det uden parfume som jeg personligt er stor fan af.”

🛍️ Du kan købe IVY AÏA i NORMAL

Xlash Pro Eyelash Serum

Xlash skriver:
“Længere, fyldigere vipper på kun 28 dage. Xlash PRO er en dobbelt dosis af vores ikoniske Xlash vippeserum. Den indeholder en klinisk dokumenteret kombination af biotinpeptid, grøn te og hyaluronsyre.

 • Klinisk bevist
 • Vegansk og dyrevenlig
 • Dermatologisk og oftalmologisk testet
 • Olie- og hormonfri (lash lift-venlig)

Vores olie- og hormonfri formel gør den også lash lift-venlig – designet med din livsstil i tankerne.”

xlash

Anmeldelse af Xlash Pro Eyelash Serum

✏️ Anne skriver: “Top karakter herfra 👍 Var helt ærligt skeptisk, for kan sådan noget virkelig virke 🤔 Men! Den virker altså. Har brug den on/off i 3-4 måneder og holder så pause i en måned og starter så op igen. Mine vipper bliver tydeligt mørkere, længere og får et mere markant buk uden brug af vippebukker og jeg elsker, at den ikke irriterer øjne eller hud.”

🛒 ShoppingGuide

M2 Beauté Eyelash Activating Serum 4 ml.


M2 skriver:

M2 Beauté Eyelash Activating Serum er et vidundermiddel til stærkere, længere og mere fyldige vipper. Vippeserumet indeholder det meget aktive stof MDN, som stimulerer vippernes naturlige vækst, mens Biotin (Vitamin B7) virker styrkende på vipperne og forlænger desuden vippernes levetid.

Udover at vipperne bliver længere, tættere og stærkere, vil det i nogle tilfælde give mørkere vipper med en mere harmonisk bue.

Efter bare 6-8 uger vil man begynde at kunne se resultater, og efter 16 uger vil det optimale resultat være opnået.

M2

Anmeldelse af M2 Beauté Eyelash Activating Serum

✏️  Lærke skriver: “Den bedste øjenvippeserum jeg har prøvet. Man skal have lidt tålmodighed, men efter 2-3 måneder er der virkelig en tydelig forskel. Mine kollegaer har spurgt mig om jeg fået lavet vipper, nope. det bare min m2 serum!”

🛒 ShoppingGuide

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner


Revitalash skriver:

Vores prisvindende vippeserum baseret på en patenteret lægevidenskabelig formular, der gør livløse vipper skønne og stærke. BioPeptin Complex® og botaniske ekstrakter i Revitalash’ serum mætter vipperne med fugt, hvilket gør dem bløde, luksuriøse og sunde at se på. Denne proprietære blanding beskytter øjenvipper mod daglige trusler som forurening og snavs, mens vipperne næres for at beskytte mod porøsitet og brud.

Den proprietære teknik i vores originale vippeserum, RevitaLash® Advanced, har amerikansk patent på den såkaldte Curl Effect®.

Godt at vide:

 • Udviklet af læger
 • Dermatologisk testet
 • Klinisk testet
 • Allergivenlig, irriterer ikke øjet
 • Vegansk og cruelty-free
 • Oliefri og sikker at anvende i kombination med vippe-extensions
 • Indeholder ikke parabener, phthalater, BHT, gluten
  revitalash

Anmeldelse af Revitalash Advanced Eyelash Conditioner

✏️ Helene skriver: “Jeg kunne allerede se en forskel på mine vipper efter 5 uger med brug af vippeserummet hver dag. Nu har jeg brugt den i over et halvt år, og er begyndt at bruge den hver anden dag i stedet for, for at vedligeholde mit resultat og samtidig spare på produktet. Revitalash er i den dyre ende, men jeg synes at det er det værd. 😍”

🛒 ShoppingGuide

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum

Sanzi Beauty skriver:
Eyelash Growth Serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i vores specielt-udviklede formel, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger* se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere.

sanzibeauty

Anmeldelse af Sanzi Beauty

✏️ Kiea skriver: Jeg har aldrig brugt serum men altid fået lagt vipper på. Nu har jeg brugt denne serum i 2 måneder og jeg skal ikke have lavet vipper mere. 👏🏻 Mine egne har fået så meget fylde og længde, og folk spørg stadig hvor jeg har fået lavet mine vipper 🥰

🛒 ShoppingGuide

Husk at du på My Beauty Guide app’en kan læse anmeldelser af over 20.000 forskellige skønhedsprodukter – enten ved at scanne stregkoden på et produkt eller søge manuelt under de fem hovedkategorier, Make-up, Hudpleje, Hår, Negle og Dufte.

Du kan også skrive anmeldelser på skønhedsprodukter ved brug af My Beauty Guide appen! Vi glæder os til at læse din anmeldelse! 🥰

Hvilken vippe eller bryn serum er din favorit? Skynd dig ind og anmeld på appen, hvis du ikke allerede har gjort det! 🥳


HVIS DU IKKE KAN UNDVÆRE VORES ARTIKLER, SÅ BENYT MEGET GERNE ET AF DISSE LINKS, NÅR DU ALLIGEVEL SHOPPER ONLINE.

VI FÅR EN LILLE KOMMISION VED HVERT SALG, HVILKET ER EN STOR HJÆLP FOR OS 🙏🏼

 

 

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev