5 anderledes og interessante gaver til ham – 2023

Forside » 5 anderledes og interessante gaver til ham – 2023

Artiklen indeholder reklamelinks

Hvad skal man give til en mand som ikke ønsker sig noget?

Ja, det er et godt spørgsmål 😉 Det kan nemlig være ret svært at give gaver til mænd som ikke ønsker sig noget – der er selvfølgelig de klassiske og praktiske gaver, såsom strømper og deodoranter. Men engang imellem, vil man også gerne bare gerne overraske mændene – og måske med noget, som de måske ikke selv er faldet over eller ikke ved eksisterer.

Vi er for at hjælpe dig og nedenfor har vi fundet 5 gaver som vi både synes er anderledes og interessante gaver til en mand.

Gave til ham som er ked af sin “måne”

MoonRoller fra Copenhagen Grooming er et spændende produkt – til manden som er ked af sin begyndende “måne”.

The Moonroller består af 1140 titanium-nåle, der trænger ind i det øverste lag af hovedbunden og skaber tusindvis af mikroskopiske kanaler. Denne proces øger blodgennemstrømningen og øger næringsfordelingen til både inaktive og aktive follikler. Desuden giver denne procedure din hud mulighed for at absorbere The Activator mere effektivt.

Du kan finde finde MoonRoller her og The Activator her

Gave til ham som elsker sin bil

Hvem elsker ikke at komme ind i en bil der dufter godt – jeg gør i hvert fald! Og derfor skulle denne Car Perfume fra The Rituals også med på vores liste af gaver til mænd. Duften skulle holde op til 6-8 uger og aktiveres af luftstrømmen fra bilens blæser. Bilparfumen fås i en lækker træholder, som kan bruges igen, når du køber en bilparfume refill.

Du kan finde Rituals Car Perfume her

Og psst… hvis du gerne selv vil have en bilparfume som ikke dufter maskulint – så dufter denne her helt fantastisk

Gave til ham som går op i sin intim-hygiejne

Ball Wax fra Dick Johnson er et naturligt produkt, der lover at gøre testiklerne og pungen silkebløde. Ball Wax er idéelt mod svedtendens, kløe og dårlig lugt af intimområdet. Ball Wax er også yderst velegnet til brug efter barbering af testikkelområdet for at reducere irritation.

Du kan finde Ball Wax her

Gave til ham som gerne vil have et fyldigere skæg

Mange mænd drømmer om et tæt og flot skæg og det kan denne Wonder Beard Growth Serum fra Hairlust måske hjælpe med. Dette skægserum indeholder CAPIXYL™ Peptid Complex, som skulle virke fremmende på manglende hårvækst. og så indeholder det fugtgivende og plejende ingredienser fra økologisk aloe vera og økologisk havreekstrakt, som skulle hjælpe med at tæmme og blødgøre skægget.

Du kan finde Hairlust Wonder Beard Growth Serum her

Gave til ham som gerne vil have et rent og blødt skæg

Beard Shampoo fra Acca Kappa er en luksuriøs skægshampoo som skulle rense skægget skånsomt og modvirke irritation. Skægshampooen indeholder moringa-ekstrakt som kan hjælpe med at give et stærkt og sundt skæg med en naturlig glans.

Du kan finde Beard Shampoo fra Acca Kappa her

Gaver til mænd

Du har nu læst vores bud på nogle spændende gaver til mænd – men du kan også læse vores artikler om parfumer til mænd her – bl.a. ” 10 parfumer til mænd – vi har spurgt mændene om deres favoritter ” eller ” De bedste herredufte – Ifølge os “.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev