10 parfumer til mænd – vi har spurgt mændene om deres favoritter

Forside » 10 parfumer til mænd – vi har spurgt mændene om deres favoritter

10 maskuline dufte

Foråret er officielt kommet, og det er den perfekte anledning til at købe en ny parfume, enten til sig selv, sin kæreste, sin far eller en ven.

Jeg har spurgt 10 af mine drengevenner om hvilken parfume der deres yndlingsparfume og hvorfor netop dén er deres yndlings. For hvorfor ikke spørge kilden selv? Det kom der nogle ret fine og beskrivende anmeldelser ud af 👏🏽

Læs med nedenfor, og bliv inspireret til en ny herreduft.

#1 Giorgio Armani Eau De Cèdre Pour Homme

Giorgio Armani Eau De Cèdre Pour Homme, er en herreparfume som skulle have en duft af citronolie, italiensk bergamotte, aromatisk salvie, violette blade og kommen. Den ekstra maskuline tilføjelse er duften af cedertræ, sort te, ruskind og træagtige noter.

🙋‍♂️Armani Eau de Cèdre er blød og maskulin. Som navnet foregiver så kommer duften til sin ret med essenser fra cedertræ og andre trænoter. Perfekt til hvis man gerne vil skille sig ud og egner sig godt til de lidt mere specielle arrangementer”
– Ditlev B

🛒 ShoppingGuide

#2 Versace Man Eau Fraîche

Versace Man Eau Fraîche, er en klassisk herreparfume. Duften er maskulin, og skulle have en let, frisk og sprudlende duft af stjernefrugt, citron, rosentræ, cedertræsblade, estragon, salvie og ahorntræ.

🙋‍♂️“Har brugt den i nogle år, og elsker den især fordi jeg synes den kan bruges til alle lejligheder, fordi den heller ikke er for skarp i duften 🥳”
– Martin P

🛒 ShoppingGuide

#3 Chanel Bleu De Chanel

Chanel Bleu De Chanel, er en kraftig herreparfume som skulle have en skovduft med ambra- og moskusnoter.
For ekstra intens effekt anbefaler Chanel at bruge deres aftershave fra samme serie.

🙋‍♂️God hverdagsparfume med en klassisk duft som passer til alle situationer. Sikkert valg og holder halvdelen af dagen.”
– Evode M

KØB Chanel BLEU DE CHANEL HER

#4 Mont Blanc Legend

Mont Blanc Legend, er en herreparfume som skulle have en intens og dyb duft. Når parfumen åbnes skulle den have en citrusagtig og bitter aroma af bergamotte sammen med en frisk duft af violblade. Selve hovedduften skulle være træsorter sammen med den blomsteragtige duft af jasmin og magnolia.

🙋‍♂️“I første omgang faldt jeg for Mont Blanc Legend, da jeg søgte en klassisk og tidløs duft, der er ren og velegnet til enhver lejlighed. Parfumen skiller sig væsentligt ud, og egner sig både til en hverdag på kontoret og til en drink i byen. Så leder du efter en sofistikeret og all-round parfume, er Mont Blanc Legend et godt valg, selvom duften forsvinder hurtigere end andre parfumer.” 
– Lucas G

🛒 ShoppingGuide

#5 Dior Sauvage

Dior Sauvage, er en herreparfume som skulle have en duft af citrus, bergamotteappelsin og ambroxan. Disse elementer skal være med til at få trænoterne frem i duften og dermed give den maskuline duft.

🙋‍♂️“God parfume af høj kvalitet, som er yderst velegnet til både hverdag, arrangementer og fester. Duften er vedvarende og har maskuline træk, uden den bliver for dyb og bitter, men derimod en smule let og blød, som stadig slår igennem. Parfumens duft sidder stadig på hud og tøj, flere timer efter de første sprøjt og man skal ikke være bange for at duften forsvinder i løbet af dagen. MEGET god parfume og det undrer ikke en, hvorfor den er så populær. Hvad man får for pengene, er det hele værd.”
– Lasse M

🛒 ShoppingGuide

#6 Calvin Klein CK One

Calvin Klein CK One, er en unisex parfume og skulle have en karakteristisk duft af citrus, og en snert af frisk bergamotte og blomsterduft af rose og viol.

🙋‍♂️CK One er umulig at gå galt i byen med. Jeg synes den har friskhed, et sporty “touch” og emmer af klasse, uden at gøre for meget væsen af sig. Det er netop det, jeg leder efter i en parfume.”
– David F

🛒 ShoppingGuide

#7 Phantom fra Paco Rabanne

Paco Rabanne Phantom, er en frisk herreparfume, som oveni købet er 100% vegansk.
Parfumen skulle have en duft af frisk citron, patchouli, vetiver i kombination med lavendel og vanilje.

🙋‍♂️Jeg synes altid det med at finde en parfume kan være lidt svært. Nogle for kraftige, andre forsvinder duften efter 10 minutter. Med Phantom er det bare anderledes. Dens duft er frisk og let og virker ikke kemisk fremstillet, som jeg tit føler andre parfumer kan være. Når jeg tager den på ryger hagen automatisk lidt i sky, og brystet bliver skubbet frem. Den giver mig faktisk et ret stort selvtillidsboost😅
Plus at jeg får mange komplimenter når jeg har den på.”

-Patrick W

🛒 ShoppingGuide

#8 Hugo Boss Bottled

Hugo Boss Bottled, er en herreduft som skulle have en intens duft af mandarin, krydret røgelse, figen, iris, råt læder og cedertræ.

🙋‍♂️“Hugo Boss’ Boss Bottled er en tidsløs klassiker. Den er dejlig frisk i duften, men har samtidig en vis dybde der leder tankerne over på træagtige noter, som så smukt afbalancerer denne skønne parfume.”
– Anton M

🛒 ShoppingGuide

#9 Versace Eros

Versace Eros, er en herreparfume som skulle have en duft af ren essens af mos, varm ceder, vetiver og vanilje.

🙋‍♂️“En meget stærk og genkendelig duft, som holder længe. Særlig populær blandt unge, men kan også anvendes af voksne mænd. Et godt bud på en parfume til byen blandt mange, hvorfor pigerne også kender den kraftige duft, så forvent ikke at du skiller dig ud.”
– Philip

🛒 ShoppingGuide

#10 Lacoste Essential

Lacoste Essential, er en frisk herreparfume, som skulle have en krydret træduft. Noterne af tomatblade og citrusfrugter skulle også springe igennem. Den essentielle del af duften skulle være sorte peberkorn og aromatiske blomster.

🙋‍♂️“Hvis elegance og maskulinitet fik et kærlighedsbarn… flaskens flotte og gennemsigtige glasbelægning afslører en lysegrøn blanding, som formår at balancere friskhed utroligt vellykket med det stærke særpræg af mandlig styrke. Den leder mine tanker hen på en græsk bred badet i sol i tidsrummet mellem afgang fra hotellet og ankomst på restauranten: frisk ud af badet svøbt i sødmens velvære.”
– Kristoffer L

🛒 ShoppingGuide

Er du nysgerrig på at læse anmeldelser på parfumer til mænd?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen og læs de mange fine anmeldelser af forskellige parfumer til mænd. Du kan bl.a. læse om friske parfumer som Hollister Wave For Him, Bruno Banani Not For Everybody og Gucci by Gucci.

Husk at når du står i Matas, Magasin, Sephora, NORMAL og andre fysiske butikker, og bliver overvældet af de mange forskelige parfumer – så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af produkterne.

#SharingIsCaring 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev