De 10 Bedste Face Mists til at Opfriske og Fugte Din Hud

Forside » De 10 Bedste Face Mists til at Opfriske og Fugte Din Hud

De Bedste Face Mists til at fugte og opfriske huden på varme dage

Mange af jer elsker Face Mists! Og jeg er også selv blevet ret glad for at bruge dem på ferier og på kontoret – hvis der er ekstra varmt. En Face Mist kan være en lækker og nem måde at tilføje ekstra fugt og friskhed til din hudplejerutine OG i løbet af dagen. Så uanset om du har brug for en hurtig opfriskning i løbet af dagen, eller du ønsker at give din hud en ekstra boost af fugt, kan en god face mist være din bedste ven.

Her har vi udvalgt 10 Face Mist som får de bedste anmeldelser på My Beauty Guide appen.

1. Face Mist Eight Hour Miracle Hydrating Mist 100 ml fra Elizabeth Arden

Denne hydrerende Eight Hour Miracle Hydrating Face Mist fra ikoniske Elizabeth Arden – er en favorit på My Beauty Guide appen. Med fem stjerner og flotte anmeldelser, er denne Face Mist et sikkert valg. Elizabeth Arden lover at deres Eigh Hour Miracle Hydrating Mist virker fugtgivende, beskyttende og lindrende.

🙋🏽‍♀️ “Elsker Eight Hour Miracle Hydrating Mist fra Elizabeth Arden mist, den er helt fantastisk til at opfriske hud og hår. Og bruger den som ekstra fugt-boost før makeup og som et fugt-boost i løbet af dagen. Håret får også et par sprøjt. Elsker den. Ligger altid i min taske og den er klart et must i min samling og har altid et par på lager i køleskabet. Som er fantastisk på varme sommerdage” – Dorthe J. My Beauty Guide anmelder

2. Face Mist Hydra-Essentiel Multi-Protection Mist 75 ml fra Clarins

Clarins Hydra-Essentiel Multi-Protection Mist er en anden top-anmeldt Face Mist med fem stjerner. Denne Face Mist både fugt er og beskytter huden mod forurening. Den er perfekt til at holde huden hydreret og beskyttet hele dagen.

🙋🏽‍♀️ “En virkelig lækker og skøn Face Mist 💙 Hvis du som jeg befinder dig i Perimenopausen og har tendens til hedeture, så er denne en “life savior”. Nem at bruge og til at have med i tasken. Kæmpe anbefaling herfra 💙 – Ida L. – My Beauty Guide anmelder

3. Face Mist Ceramidin Cream Mist 110 ml fra Dr.Jart+

Med fem stjerner på My Beauty Guide appen, kan koreanske Dr.Jart+ Ceramidin Cream Mist måske være noget for dig. Den har en unik formel, der kombinerer fordelene ved en mist og en creme. Denne mist er beriget med ceramider, som styrker hudens naturlige barriere og sikrer langvarig fugt. Den er ideel til tør og dehydreret hud.

🙋🏽‍♀️ “Fantastisk Face Mist der virkelig fugter. Super cremet tekstur der smelter ind i huden. Den er smækfyldt med lækre ingredienser der plejer huden og hjælper med at opbygge hudens fugtbarriere. Jeg elsker denne spray.” – Nanna T.P – My Beauty Guide anmelder

4. Face Mist Acai Antioxidant Facial Mist 100 ml fra Rudolph Care

Denne antioxidant-rige mist fra Rudolph Care er også en favorit, med en rating på flotte 4,9 stjerner på My Beauty Guide appen. Acai Antioxidant Facial Mist lover at tilføre huden en ordentlig dosis antioxidanter, der beskytter mod frie radikaler, samtidig med at den fugter og opfrisker huden. Perfekt til at give huden en sund glød.

🙋🏽‍♀️ “Dufter super godt og er virkelig dejlig opfriskende! Den er en af de face mist som rent faktisk føles som en lækker spray. Har oplevet nogle der bare føles som en stråle man får direkte i hovedet. Men den her er skøn! – Nanna T. H. – My Beauty Guide anmelder

5. Face Mist Thermal Spring Water 300 ml fra Avène

Avène Thermal Spring Water er en klassiker inden for Face Mists med en vurdering på 4,8 / 5 stjerner på My Beauty Guide appen. Denne mist er kendt for sine beroligende og anti-irriterende egenskaber, hvilket gør den ideel til sensitiv hud.

🙋🏽‍♀️ “Skønneste mist – der beroliger min hud 🥰 Jeg bruger den både på kroppen og i ansigtet. Føler den er med til at friske mig op om morgenen 🌞” – Caroline H. – My Beauty Guide anmelder

6. Face Mist Caudalie Grape Water

Franske Caudalie har udviklet den populære Face Mist Grape Water. Misten indeholder bl.a. druevand, som tilfører huden intens fugt og virker beroligende på irritationer. Denne mist er især god til sensitiv hud.

🙋🏽‍♀️“Elsker denne mist, den beroliger min hud samt giver lidt fugt. Virkelig behagelig at spray på😍 Har et lager af denne spray – da jeg ikke kan leve uden den!” – Birgitte K. – My Beauty Guide anmelder

7. Face Mist Essentiēl Fugspray

Essentiēl Fugspray er en fugtgivende og parfume-fri ansigtsspray som bl.a. indeholder provitamin B5, som virker fugt-givende, plejende og reparerende på huden. Jojobaolien og Hyaluronsyren leverer fugt og glød til huden og afhjælper tør og trist hud.

🙋🏽‍♀️ “Jeg er synes at den er virkelig god og meget let på huden” – Ella K. – My Beauty Guide anmelder

Find Essentiēl Fugtspray i NETTO til 30 kr.

8. Face Mist Moisture Surge Face Spray 125 ml fra Clinique

Clinique Moisture Surge Face Spray bliver anmeldt til 4,4 / 5 stjerner og er kendt for sin evne til at give øjeblikkelig fugt til huden. Denne lette spray er formuleret med aloe vera og andre fugtgivende ingredienser, der hjælper med at berolige og genoplive huden.

🙋🏽‍♀️ “Elsker den! Den er så god, hvis man sidder i kontor med klimaanlæg, den tørre radiatorvarme og generelt til det skiftende vejr i Danmark. Jeg bruger den som boost i løbet af dagen” – Louise S. L. – My Beauty Guide anmelder

9. Face mist Lucia Care Deep Hydrating Mist and Light 100 ml

Danske Lucia Care’s Deep Hydrating Mist and Light Serum får 4 / 5 fine stjerner på My Beauty Guide appen og er beriget med antiinflammatorisk morgenfrue, fugtgivende aloe vera samt hyaluronsyre som er med til at binde fugten dybt i huden.

🙋🏽‍♀️ “Det er den bedste fugtspray jeg har prøve. Og så er den uden parfume” – Annika B. G. – My Beauty Guide anmelder

10. Face Mist Mario Badescu Facial Spray med Aloe, Herbs & Rosewater 118 ml

Mario Badescu’s Facial Spray er lidt af en klassiker, når det gælder Face Mists. Denne mist kombinerer aloe vera, urter og rosenvand for at give en beroligende og forfriskende effekt på huden. Den er god til alle hudtyper og kan bruges når som helst for at genopfriske huden.

🙋🏽‍♀️ “Rigtig fin rosewater spray. Jeg bruger den om morgenen efter jeg har påført min dagcreme. Udover at give lidt fugt, er den også dejlig opfriskende i at spraye i ansigtet.” – Julie G. B. – My Beauty Guide anmelder

Flere anbefalede Face Mists

I vores lukkede og yderst engagerede Facebook gruppe Skønhed – tips, testpaneler & konkurrencer 💄 spurgte vi hvilke Face Mists – gruppens medlemmer ønskede at få med i denne artikel. Og her blev bl.a. Oh! Glow Face Serum Mist som forhandles i NORMAL nævnt. Der blev også nævnt 2 fugtgivende makeup settings sprays nemlig COOLA Classic Face Makeup Setting Spray SPF 30 og Yves Saint Laurant Top Secrets Glow Perfecting Mist.

Bliv medlem af den lukkede Facebook gruppe her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev