Vi tester longlasting læbeprodukter

Forside » Vi tester longlasting læbeprodukter

Longlasting læbeprodukter

Vi hos My Beauty Guide er nysgerrige på om læbestifter der påstår at være longlasting, nu også er det. Derfor har jeg (Julie) og Maria, prøvet 3 læbestifter der lover at være langtidsholdbare 💋. Læs med nedenfor og se resultaterne fra påføring til efter 5 timers brug.

KVD Everlasting Liquid Lipstick – Lolita

Netop påført KVD Everlasting Liquid Lipstick i farven Lolita

Jeg testede KVD Everlasting Liquid Lipstick i farven Lolita en hel dag på kontoret. Læbestiften havde en cremet formel, der var nem at få ensfarvet, også selvom det er en lidt mørk farve. Da det er en liquid lipstick tørrer den helt ned til en mat finish, og det går egentlig ret hurtigt, det tog max. et minut før at den var helt tør. Når læbestiften er blevet helt mat, kan den godt føles lidt tør på læberne, også i løbet af dagen.

Personlig anbefaling herfra “Jeg kan godt lide at bruge en læbeprimer under liquid lipsticks, da jeg synes at de har tendens til at tørre læberne ud, jeg bruger MAC Prep + Prime Lip, som får matte læbestifter til at være lidt mere behagelige at have på.

Efter 5 timer hvor jeg havde talt en del, drukket vand og spist, var farven blevet lidt ujævn og læbestiften var forsvundet lidt ved mundvigen. Jeg prøvede at lægge et nyt lag på, men farven blev ret ujævn, og mere tør at se på, så jeg vil anbefale at man fjerner læbestiften helt, hvis man skal lægge et nyt lag.

Netop påført KVD Everlasting Liquid Lipstick
Resultatet efter 5 timer – hvor der blevet spist og drukket i mellemtiden uden ekstra påføring som ikke er mulig med denne læbefarve

Jeg synes overordnet, at KVD Everlasting Lipstick er en fin liquid lipstick, den er nem at påføre også selvom det er en lidt mørkere farve og pigmenteringen er rigtig fin. Holdbarheden er okay og den smitter heller ikke voldsomt meget af, men når man tager en tår at drikke, kommer der et mærke på glasset.

Jeg vil give den 3 stjerner, da den føles lidt tør på læberne og smitter mere af end forventet. Et minus for mig er også at jeg ikke kan påføre et ekstra lag læbestift i løbet af dagen, jeg er nødt til at fjerne læbestiften helt for så at lægge et nyt lag på.

MAX FACTOR Lipfinity – Evermore Radiant

Netop påført Max Factor Lipfinity i farven Evermore Radiant

Maria testede Lipfinity fra MAX FACTOR i farven Evermore Radiant. Hun synes at Lipfinity havde en let og cremet konsistens, som var let at påføre. Der skulle et par lag til før den var helt ensfarvet, men den cremede konsistens gjorde det nemt at tilføje et ekstra lag. Det tog et par minutter for den flydende læbestift at tørre helt ned, og derefter påførte Maria den tilhørende balm.

Personlig anbefaling fra Maria “Husk at bruge balmen, den gør at dine læber ikke føles så tørre, og balmen er også nem at genpåføre i løbet af dagen.”

Netop påført Max Factor Lipfinity Evermore Radiant
Resultatet efter 5 timer – hvor der blevet spist og drukket i mellemtiden uden ekstra påføring – kun ekstra påføring af balm

Maria synes at holdbarheden på Lipfinity er god. Hun havde den på i 5 timer og læbestiften blev siddende selv efter frokosten og en masse vand i løbet af dagen. Den smittede heller ikke af, hvilket er et stort plus! Maria giver den 3 1/2 stjerne, hun synes godt at farven kunne være mere pigmenteret og så er man nødt til at bruge balmen i løbet af dagen ellers føltes ens læber tørre.

🛒 KØB MAX FACTOR Lipfinity HER

NYX Professional Makeup Shine Loud – World Shaper

Netop påført NYX Professional Makeup Shine Loud i farven World Shaper

Den langtidsholdbare læbestift fra NYX Professional Makeup Shine Loud, skulle holde i op til 16 timer, så lad os se hvad den kan! Læbeproduktet består af en flydende farvet læbestift og en klar gloss.

Jeg har prøvet den i farven World Shaper, som er en fin rød farve. Mit førstehåndsindtryk da jeg tog den på, var at den flydende læbestift er pigmenteret og meget nem at få helt ensfarvet.

Jeg lader den farvede læbestift tørre helt, før jeg lægger den klare gloss ovenpå. Glossen er cremet og klistrer slet ikke, kæmpe plus! (Jeg er på ingen måde fan af gloss der klistrer.)

Glossen var væk efter nogle timer, men man kan nemt påføre et nyt lag, og det påvirker ikke den farvede læbestift. Efter 5 timer, hvor jeg har drukket og spist, var noget af den flydende læbestift forsvundet i mundvigene, og den var også begyndt at krakelere lidt. Jeg prøvede at lægge lidt ekstra flydende læbestift på og masserede det ind i det “gamle” lag, og det fungerede ret fint. Det fjernede det der var krakeleret, og det føltes heller ikke ligeså tørt på læberne.

Netop påført NYX Shine Loud
Resultatet efter 5 timer – hvor der blevet spist og drukket i mellemtiden uden ekstra påføring – kun ekstra påføring af gloss

Jeg er ret vild med formlen i NYX Professional Makeup Shine Loud, den holder ret godt, og glossen gør at den ikke føles så tør på læberne – det er jeg stor fan af. Applikatoren er spids, så det er nemt at påføre den flydende læbestift, helt ud til læbekanten. Farven World Shaper, er en rigtig flot rød farve, der passer meget fint til min hudtone. Jeg giver NYX Professional Makeup Shine Loud 4 store stjerner. Grunden til at jeg ikke vil give den 5 stjerner, er at den stadig skal have en retouch efter 5 timer.

Vores anbefaling af 3 testede longlasting læbestifter

Hvis vi skulle anbefale en longlasting læbestift til jer, ville det være NYX Professional Makeup Shine Loud. Farven er pigmenteret og den holder rigtig godt i løbet af dagen. Den klare gloss gør at læberne ikke føles tørre, og den kan man sagtens genpåføre i løbet af dagen.

🛒 KØB NYX Professional Makeup Shine Loud HER

Flere longlasting lipsticks som får gode anmeldelser på My Beauty Guide appen.

Rimmel London Provocalips

🙋🏼‍♀️Den holder rigtig godt, både gennem mad og drinks og så er den godt pigmenteret og nem at arbejde med. Virkelig god læbestift til prisen.

– Nadia Ø., My Beauty Guide Anmelder

🛒 KØB Rimmel London Provocalips HER

MAC Matte Lipstick

🙋🏼‍♀️Virkelig en af de bedste læbestifter jeg ejer. Kan ikke leve uden den. Så smuk farve og den holder længe på en aften ❤️❣️

– Trine M., My Beauty Guide Anmelder

🛒 KØB MAC Matte Lipstick HER

Fenty Beauty Stunna Lip Paint

🙋🏼‍♀️Smuk flydende læbestift der tørrer satin-mat på læberne. Alle farver den er lavet i, komplimenterer alle hudtoner, hvilket er et kæmpe plus. Jeg skal bruge lipliner med denne læbestift, da den er meget tynd og ellers flyder ud i de små dun ved mine læber.

– Nanna H., My Beauty Guide Anmelder

🛒 KØB Fenty Beauty Stunna Lip Paint HER

Er du nysgerrig på at læse om vandfast makeup-produkter – så læs med her:

Vandfast makeup – foundation, concealer, øjenskygge og mange flere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev