Peach Fuzz makeup – Årets PANTONE farve 2024

Forside » Peach Fuzz makeup – Årets PANTONE farve 2024

Peach Fuzz

Hvert år finder The Pantone Color Institute årets Pantone-farve, og det har de gjort i 25 år.
25 år hvor de har “gjort opmærksom på forholdet mellem kultur og farve – for at fremhæve hvordan det, der foregår i vores globale kultur, udtrykkes og afspejles gennem farvens sprog.
Pantone Colour of the Year afspejler en livsstilstrend.” www.pantone.com

Årets farve, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, er en frisk, men blød ferskenfarve, en blid blanding af pink og orange, så mød 13-1023 Peach Fuzz, en fløjlsblød og blid fersken 🍑

Det overordnede look er ikke beregnet til at være … orange, men tænk i stedet på blide, silkebløde skyer i solnedgangen. Et look, der afspejler den naturlige, sunde glød, der er gennemgående i makeup- og hudplejetrends, også i 2024.
Måske tænker du, “at det er da ikke for alle med denne bløde orange“, men du kan jo heldigvis selv bestemme hvor intens farven skal være. Kombiner den bløde fersken med jordnære brune farver for et friskt look, og dyb rød og blommefarvet for et mere dramatisk look.

Vi har selvfølgelig søgt internettet tyndt, og har fundet produkter i varm/blød Peach Fuzz, som du kan læse mere om herunder. Der er både til kinder, læber, øjne og negle.

En peach Creme Blush – URBAN Glow Coral Peach Cream Blush

Urban Glow Coral Peach Cream Blush

Coral Peach Cream Blush fra Urban Glow er en cremet blush stick i en smuk peach farve, der lover at være nem at påføre, nem at blende og opbygge – og som smelter på huden.
Den kan også bruges på både øjne og læber, og størrelsen gør den perfekt at have med “on-the-go” og til touch-ups i løbet af dagen.

Du kan finde Urban Glow Cream Blush Coral Peach #02 her

En peach Powder Blush – KYLIE Cosmetics Pressed Blush Powder Kitten Baby

Kylie Cosmetics Pressed Blush Powder Kitten Baby – en smuk peach blush

Pressed Blush Powder fra Kylie Cosmetics lover at give en glat, holdbar og fløjlsmat farve og med en dækning, der kan bygges op. Det lette og luksuriøse produkt smelter nærmest sammen med huden, og giver dit look en sund og douce-mat peach glød.

Du kan finde Kylie Jenner Pressed Blush Powder Kitten Baby her

En peach Highlighter – PIXI +C Vit Glow-y Powder Peach Dew

PIXI +C Vit Glow-y Powder Peach Dew – en glitrende peach highlighter

PIXI‘s +C Vit Glow-y Powder Peach Dew er en highlighter i mineralpudder-konsistens. Den indeholder bl.a. Vitamin C, der lysner og fremmer hudens udstråling. Ferulsyre tilfører et antioxidant boost & Vitamin E plejer og beskytter. Hudtonen fremstår lysnet, huden beskyttes og highlighteren giver en frisk, strålende peach glød.

Du kan finde PIXI +C Vit Glow-y Powder Peach Dew her

En peach Lip Balm – GUERLAIN Kiss Kiss Bee Glow Lip Balm Peach Glow 319

GUERLAIN Kiss Kiss Bee Glow Lip Balm Peach Glow 319 – en smuk peach lip balm

Kiss Kiss Bee Glow, en farvet lip balm fra Guerlain i farven Peach Glow 319, er beriget med honning. Kombineret med aktive ingredienser, har den en beroligende, blødgørende, nærende og volumengivende virkning på læberne.

Du kan finde GUERLAIN Kiss Kiss Bee Glow Lip Balm Peach Glow 319 her

En peach Lip Gloss – CLARINS Natural Lip Perfector Peach Glow 22

CLARINS Natural Lip Perfector Peach Glow 22 – en plejende peach lipgloss

Alt-i-en læbepomade/lipglossen Natural Lip Perfector fra Clarins i farven Peach Glow 22 er en kombination mellem makeup og hudpleje. Den lover at give øjeblikkeligt strålende og fyldige læber med naturlige farver og et ultra naturligt makeup resultat. Den kan bruges på både læber og kinder.

Du kan finde CLARINS Natural Lip Perfector Peach Glow 22 her

En peach øjenskygge – MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot Art Thera-Peachy

MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot Art Thera-Peachy – en cremet peach øjenskygge

MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot Art Thera-Peachy er en cremet, kraftigt pigmenteret, holdbar øjenskygge en smuk peach farve, der giver en intens, dynamisk finish, når den tørrer. Den har en opbyggelig dækning uden at se tung ud eller flage. Farvepigmenteringen holder farven og laver hverken striber eller tværer ud.

Du kan finde MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot Art Thera-Peachy her

En peach neglelak – OPI Nailpolish Freedom of Peach

OPI Freedom of Peach – smuk peach neglelak

Freedom of Peach fra OPI er kommet for at blive – med dens cremede, lyse og livlige ferskenfarve, lover OPI at lakken er nem at påføre, tørrer hurtigt, er meget slidstærk og skaller ikke. 

Du kan finde OPI Freedom of Peach her

Er du nysgerrig på at læse flere anmeldelser af andre makeup produkter?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen, og læs nogle af de mange fine anmeldelser der ligger på makeupprodukter til ansigt, læber, øjne og negle 😊

Husk at når du står ude i de fysiske butikker og bliver overvældet af diverse makeupprodukter, så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af produkterne før køb og minimer dermed fejlkøb. 

DOWNLOAD My Beauty Guide appen i App Store

DOWNLOAD My Beauty Guide appen i Google Play

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev