NYHED! ShoppingGuide funktion – sådan bruger du den

Forside » NYHED! ShoppingGuide funktion – sådan bruger du den

Nu kan du bruge My Beauty Guide appen til endnu mere

Vi er simpelthen så glade for at kunne præsentere vores nye 🛒 ShoppingGuide på My Beauty Guide appen. I kender måske allerede 🛒 ShoppingGuiden her fra blog-universet og vi er i gang med at implementere den på alle blog-indlæg.

ShoppingGuiden på appen – har været et stort ønske længe – både fra jer og fra os.

ShoppingGuiden betyder nemlig, at du kan få vist både forhandlerliste og priser på det pågældende produkt, som du læser anmeldelser af, og herefter klikke direkte til en webshop.

Vores ønske med My Beauty Guide appen har altid været at udvikle en platform/forum, hvor transparens omkring produkternes effekt er prioritet #1 samt at skabe et sted, hvor man kan læse ærlige og konstruktive anmeldelser af skønhedsprodukter – skrevet af dig og mig.

Derfor er vi yderst begejstrede for nu at kunne tilbyde jer ShoppingGuiden -som er med til at skabe et nemt overblik over forhandlere, priser og give mulighed for at klikke videre til udvalgte webshops.

🎥 Se videoen hvor jeg fortæller om ShoppingGuiden:

Forhandlere, priser og klik videre til webshop

Du kan nu både bruge appen til at læse anmeldelser, se forhandlere og priser samt klikke direkte videre til forhandlernes webshops på udvalgte produkter.

Vi håber, at I vil få stor glæde af 🛒ShoppingGuiden.

📲 Du kan downloade My Beauty Guide appen gratis i App Store og Google Play

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev