Ansigtssolcremer til fedtet og kombineret hud

Forside » Ansigtssolcremer til fedtet og kombineret hud

Solcremer til ansigtet som ikke fedter

Sommeren er over os, men er du klar til at springe ud i solen – og yes, vi taler til dig, der har en kombineret og fedtet hud? 🧡

Solens stråler kan være gavnlige i moderate doser, men for at opretholde en sund og ungdommelig hud er det afgørende at beskytte den mod solens skadelige UV-stråler.

Vi har fundet to solcremer, som er specielt formuleret til dig med en kombineret eller fedtet hud. Disse solcremer er designet med en anti-shine-effekt og har ligeledes matterende egenskaber, der hjælper med at opretholde en frisk og mat finish hele dagen.

Nedenfor kan du se de to solcremer, som i øvrigt anbefales at man anvender hele året rundt:

ANTHELIOS Anti Shine Mist SPF50+

ANTHELIOS anti-shine mist spf50+ har en meget høj beskyttelse til den sensitive og fedtede hud eller huden med urenheder. Solcremen er en mist, som er håndfri at påføre, ligesom den giver en dejlig frisk følelse. Den kan påføres under eller over din daglige makeup, og den efterlader ingen hvide mærker – herudover er den vandresistent.

⏰   Solcremen er god til sensitiv og fedtet hud samt hud med urenheder.

💡    En mist med anti-shine effekt som er håndfri og nem at påføre. Kan bruges under eller over din daglige makeup.

🛒Find ANTHELIOS Anti Shine Mist SPF 50+ her

La Roche-Posay ANTHELIOS Anti-shine Mist SPF 50

Vores egen Maria har allerede testet den for jer, og hun fortæller bl.a. følgende om La Roche-Posay ANTHELIOS Anti-shine Mist SPF 50:

”Jeg elsker Anti-shine Misten, fordi den er så let at påføre. Misten fordeler produktet fint og jævnt på huden, og jeg føler nærmest ikke, at jeg har solbeskyttelse på. Det er ligeledes et kæmpe plus, at den kan bruges ovenpå min makeup”

ANTHELIOS UVMUNE Oil Control SPF50+

ANTHELIOS UVMUNE Oil Control SPF50+ har en meget høj solbeskyttelse til brug i ansigtet og øjenområdet. Solcremen er til den fedtede hud og har en cremet konsistens samt en matterende effekt, ligesom den også er tilpasset den sensitive hud omkring øjnene. Den matterende effekt reducerer den fedtede hud.

Solcremen er vand-, sand- og svedresistent. Uden parfume. Hypoallergen.

⏰   Solcremen er god til fedtet, sensitiv og sol-intolerant hud og kan også anvendes på den sensitive hud omkring øjnene.

💡    Har en matterende effekt og er vand-, sand- og svedresistent.

🛒 Find ANTHELIOS UVMUNE Oil Control SPF 50+ her

La Roche-Posay ANTHELIOS UVMUNE Olie Control SPF 50

Julie H. skriver bl.a. følgende om ANTHELIOS UVMUNE Oil Control SPF50+:

”Høj beskyttelse imod UVA og UVB stråler. Den absorberes ind i huden, så den slet ikke kan fornemmes og svier ikke i øjnene ved brug på øjenlågene.”

Se Maria påføre La Roche-Posay Anti-shine Mist SPF 50 og Gel-creme Oil Control SPF 50

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev