Permanent hårfjerning derhjemme med IPL

Forside » Permanent hårfjerning derhjemme med IPL
permanent hårfjerning
IVISKIN G4 IPL hårfjerner

Nem og permanent hårfjerning derhjemme

Normalt fjerner jeg uønsket hårvækst på kroppen med en skraber eller voks – men jeg gad jo godt en mere permanent løsning – så jeg kan være “smooth as a dolphin” hele tiden 🐬 Derfor har jeg løbende undersøgt laserbehandlinger og priser hos de klinikker som udfører disse behandlinger. Men priserne skræmte mig lidt og har derfor aldrig fået gjort mere ved det.

Med alt den tid jeg bruger på de sociale medier (🙈) blev jeg en dag eksponeret for det danske brand IVISKIN – som har udviklet en IPL hårfjerner. Bum bum hvad betyder det så?

IPL står for Intense Pulsed Light. Teknologien gør det muligt at behandle områder med uønsket hårvækst skånsomt og effektivt. Lysimpulserne forhindrer nemlig hårgenvækst ved at absorbere lysenergi fra IPL-enheden af melaninet i hårstråene og omdanne det til varme. Processen er smertefri og stimulerer derefter, at hårene går ind i en hvilefase. IPL kan give dig mulighed for at opnå langvarig hårløs hud, og det er det jeg nu er i gang med at teste.

Der følger en meget detaljeret brugervejledning med – og den er yderst vigtig at læse godt igennem inden brug.

Jeg er i gang med at teste IVYSKIN G-4 IPL Hårfjerner – der findes også andre modeller – nemlig G-2 og G-3.

Du kan finde alle 3 IPL hårfjerner her

Dette følger med i den fine æske med IVISKIN IPL hårfjerner:

👌🏽 IPL Hårfjerneren

👌🏽 Skraber

👌🏽 Beskyttelsesbriller

👌🏽 Brugervejledning

Derfor er IVISKIN IPL G4 hårfjerneren interessant:

9️⃣ 9 lyspuls-niveauer!

IVISKIN G4 kommer med 9 forskellige lyspulsniveauer. Så kan du nemlig tilpasse den bølgelængde, som passer dig og din hud bedst. Du skal bare sætte hårfjerneren på dit niveau og så er det i gang.

💡 600.000 lysimpulser!

IVISKIN G4 har 600.000 lysimpulser og det betyder at du ikke lige løber tør for lysimpulser under behandlingen 😉 Men det betyder også at apparatet skulle have en forventet levetid på 10 år – we like!

🧍🏽‍♀️🧍🏽‍♂️ Kan bruges på hele kroppen!

Hårfjerneren kan faktisk benyttes på alle kropsdele og skulle være helt uskadelig for huden. Jeg har dog kun selv testet IVISKIN IPL hårfjerneren på benene. Og det er vigtigt at læse brugsanvisningen, inden du starter behandlingen på et givent sted på kroppen.

🍦 IceShield™-nedkølingsfunktion!

IVISKIN G4 IPL har en IceShield™-funktion, som nedkøler huden under lyspulsbehandlingen – smart og skønt 😉 Og IVISKIN er åbenbart den eneste leverandør i Danmark med en sådan funktion.

Lover synlige resultater efter 3 uger – ellers får du pengene retur!

Med IVISKIN G4 lover IVISKIN, at du vil opnå synlige resultater efter kun 3 uger. Og efter 12 uger med behandling vil der være en fuldstændig og varig effekt. Og det gode er – at hvis du ikke er tilfreds kan du få pengene tilbage.

😍 100% tilfredshedsgaranti

IVISKIN tilbyder altså 100% tilfredshedsgaranti på alle deres produkter. Så det betyder at du kan teste hårfjerneren så meget du vil i hele 100 dage. Og hvis du ikke er tilfreds med resultatet, får du altså pengene tilbage. Yderst fin og tryg service – hvis du spørger mig 🙋🏼‍♀️.

Du kan læse meget mere om de spændende IPL hårfjernere fra IVISKIN her.

Foto: IVISKIN

Ofte stillede spørgsmål ved IPL hårfjerning?

Er IPL laserbehandling smertefuldt?

IPL laserbehandling kan være ubehageligt, men er som udgangspunkt ikke smertefuldt. De fleste beskriver følelsen som en let prikken eller varme på huden.

Hvor mange IPL behandlinger burde jeg lave?

Antallet af behandlinger afhænger meget af hudtype og eventuelle hudproblemer. Generelt siger man at de fleste behandlinger kræver flere sessioner, og der skal normalt gå et par uger imellem.

Er IPL laserbehandling sikkert?

IPL laserbehandling er sikkert, dog kan der i nogle tilfælde forekomme bivirkninger såsom rødme, hævelse og skorpedannelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev