De 8 bedste solcremer til kroppen – 2023

Forside » De 8 bedste solcremer til kroppen – 2023

De bedst anmeldte solcremer – til kroppen

Ligesom ansigtet, skal kroppen også beskyttes i solen, og vi har din ryg (og resten af kroppen) 😜
Nedenfor har vi samlet nogle af de bedst anmeldte kropssolcremer med både SPF 30 og SPF 50, så vi håber at du kan blive inspireret til også at passe godt på kroppen – og undgå det “krebsede” look 🥵. Nogle af solcremerne kan også bruges til ansigtet.

Solcremer med SPF 30

Rudolph Care Organic Sun Body Oil SPF 30 

Sun Body Oil SPF 30 er en luksuriøs og nærende kropsolie, der beskytter dig effektivt mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. 
Organic Sun Body Oil har en sart duft af sommer og giver din hud en smuk og mættet glød i solen.

⏰Sol kropsolien er god til alle hudtyper 👌🏼

💡Sun Body Oil er nem at fordele og styrker og nærer din hud med et højt indhold af økologiske olier.

Rudolph Care Organic Sun Body Oil SPF 30

🙋🏼‍♀️ “Så lækker sololie som ikke fedter og er så skøn at påføre, at man bliver afhængig.
Dufter skønt 👌
– Camilla R., My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

RITUALS The Ritual of Karma Sun Protection Milky Spray SPF 30

En hydrerende lotionspray med SPF 30, som hurtig absorberes af huden og ikke klistrer.
Beskytter mod tidlig aldring fra UVA- og UVB-stråling og hjælper med at give en solbrun farve.

⏰ Sollotionsprayen kan bruges til normal hudtype & anti-age.

💡Sollotionsprayen indeholder en kraftfuld naturlig blanding af antioxidanter baseret på økologisk hvid te, naturlig E-vitamin og gingko biloba. Vandresistent.

RITUALS The Ritual of Karma Sun Protection Milky Spray SPF 30

🙋🏼‍♀️ “Jeg er meget kræsen når det kommer til solcreme. Men denne solcreme synes jeg virkelig er god. Den har en dejlig duft og er mega rar på huden, da man næsten ikke kan mærke man har solcreme på. Jeg har meget nemt ved at blive forbrændt, selv med solcreme, men det har jeg endnu ikke prøvet med denne.”
– Freja P., My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

Raunsborg Sun Lotion SPF 30

Raunsborg SUN LOTION SPF 30 beskytter mod solens UVA- og UVB-stråler.
Den trænger hurtigt ind og efterlader ikke huden fedtet.

⏰ Solcremen indeholder bl.a. blåbær, der har en beroligende virkning, og havtorn der har et højt indhold af C-vitamin. Er også egnet til sart og følsom hud.

💡Solcremen er vandfast, koralvenlig og har en skøn duft af agurk og birk.

Raunsborg SUN LOTION SPF 30

🙋🏼‍♀️ “Jeg vil gerne anbefale denne Sun lotion, personligt er jeg født med lidt sart hud. Og efter jeg har fået børn er jeg desværre begyndt nemt at få soleksem. Det er jeg rigtig ked af, da jeg egentlig gerne vil være i solen. Men de af jer, der har prøvet at have soleksem, ved at det er ret irriterende, man klør, det kan brænde lidt og man får grimt udslæt. Jeg har nu prøvet denne fra Raunsborg siden den kom i sommer (2019) og jeg er ovenud tilfreds. Jeg har ikke haft eksem endnu og heller ikke forbrændt. Det er ren win win.”
– Susan B. R., My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

NIVEA Protect & Dry Touch Sun Mist SPF 30

NIVEA SUN Protect & Dry Touch Sun Mist SPF 30 giver øjeblikkeligt yderst effektiv og pålidelig UVA/UVB-beskyttelse, samtidig med at den har en behagelig forfriskende effekt på din hud og efterlader ingen hvide rester.

⏰Solcremen er også velegnet til brug under sport og dermatologisk godkendt.

💡Dens lette og ikke-fedtede formel er sved- og ekstra vandafvisende og usynlig på alle hudtoner. Absorberes øjeblikkeligt af huden og kan sprøjtes fra enhver vinkel, hvilket tillader en meget nem påføring.

NIVEA Protect & Dry Touch Sun Mist SPF 30

🙋🏼‍♀️ “Lækkerhed på spray ❤️ Har den altid med på ferie!”
– Rikke m. H., My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

Derma Sollotion SPF30

Derma Sollotion SPF30 er en vandfast solcreme med høj beskyttelse, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler. Solcremen indeholder fugtgivende glycerin, E-vitamin og olier, der gør huden smidig og blød og beskytter mod udtørring. Den absorberes nemt og hurtigt uden at fedte.

⏰ Derma Sollotion SPF30 er både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. 

💡Derma Sollotion SPF30 indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer.
100% vegansk og koralvenlig.

Derma Sollotion SPF 30

🙋🏼‍♀️ “Dette er min favorit solcreme til kroppen! Jeg kan godt lidt tanken om, at den ikke indeholder unødvendige, skadelige stoffer. Dertil føler jeg ikke den har en træls duft, men dufter meget neutralt. Jeg har ikke oplevet at den farver tøjet, hvis den påføres 10-15 min før man tager tøj på.”
– Sofie G., My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

Solcremer med SPF 50

Biotherm Solaire Waterlover Sun Milk SPF 50

Biotherm Solaire Waterlover Sun Milk SPF 50 er solbeskyttelse til ansigt og krop, som kan anvendes af børn og voksne. Cremen har en blød og lækker konsistens, som er nem at fordele på huden, og den absorberes hurtigt, uden at efterlade hvide mærker på huden.
Den er udviklet til den bevidste forbruger, der gerne vil beskytte deres hud med respekt for planteplankton og havmiljøet.

⏰Det er den første Svanemærket solcreme fra Biotherm. Den er fremstillet med en 97% bionedbrydelig basisformel, samt er med miljøtestede solfiltre, hvilket har mindst mulig negativ indflydelse på vores planet. 

💡Den er med en vandfast formel, og er velegnet til alle hudtyper, selv en sensitiv hud.

Biotherm Solaire Waterlover Sun Milk SPF 50

🙋🏼‍♀️ “En af mine yndlingssolcremer med kemisk filter, da den trods mine sarte øjne, ikke svier eller irritererer. Den er ret tyndtflydende og dufter svagt af citrus. Størrelsen gør den nem at have med i tasken, hvis man er på farten. OG så er den i en 100% genanvendelig flaske, cremen er 97% bionedbrydelig og derfor koral venlig plus den er svanemærket. Eneste minus er, at prisen er ret høj for blot 200 ml.”
– Louise S. J., My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

Coola Classic Spray SPF50 Guava Mango

Classic Sunscreen Spray SPF50 Guava er solbeskyttelse til både ansigt og krop. Sprayens formel har en meget let tekstur, som ligger fint på kroppen, hvor økologiske ingredienser tilfører overfladen masser af fugt og næring for at forhindre udtørring og holde huden sund. Den indeholder solfiltre faktor 50, som giver bredspektret beskyttelse mod UVA- og UVB stråling, mens Coolas eget specielle Plant Protection Complex giver antioxidant beskyttelse for at skærme mod frie radikaler og oxidativ stress. 

⏰Den er vand- og svedafvisende, fugter og nærer huden og giver optimal beskyttelse mod solen.  

💡Indeholder +70 % økologisk certificerede ingredienser som agurk, alger, jordbærekstrakt og hindbærfrøolie. Reef-friendly & vegansk.

Coola Classic Spray SPF50 Guava Mango

🙋🏼‍♀️ “Genialt produkt & en kæmpe anbefaling til enhver – især dem som hader en fedtet solcreme man skal smøre ud. Det bliver du fuldkommen fri for med dette vidunderlige produkt 😍👏🏼
Sommeren er reddet! ☀️”
– Johanne E. K., My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

Vichy Capital Soleil SPF 50+

For at bekæmpe den skadelige virkning fra UV-stråler har Vichy formuleret denne sollotion med et fotostabilt, bredspektret filtersystem med Mexoryl®, som beskytter mod UVA- og UVB-stråler.
Vichy Capital Soleil er beriget med fugtgivende hyaluronsyre og vulkansk vand fra Vichy og er nem at påføre. Den føles ikke fedtet og efterlader ikke hvide mærker. 

⏰Velegnet til børn såvel som voksne med lys hud, som ønsker høj solbeskyttelse. Vandresistent. 

💡Passer til alle hudtyper. Den har en hypoallergen formel, som er testet på sensitiv hud under dermatologisk kontrol.

Vichy Capital Soleil SPF 50+

🙋🏼‍♀️ “Rigtig god solcreme – lækker cremet konsistens. Nem at smøre ud og trænger “hurtigt” ind i huden. Uden parabener og parfume og er water resistant.”
– Anne W. S.., My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

Er du nysgerrig på at læse flere anmeldelser af solcremer til kroppen?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen og læs de mange ærlige og konstruktive anmeldelser af solcremer til kroppen. Du kan bl.a. læse anmeldelser af Mderma Sun Lotion High SPF 30 (5⭐’er), La Roche-Posay Anthelios Sun Lotion SPF30 (5 ⭐’er) og PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF30 (5 ⭐’er).

Husk at når du står i Matas, Magasin eller NORMAL, og bliver overvældet af de mange forskellige solcremer – så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af produkterne.

#SharingIsCaring

My Beauty Guide Appen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev