Bedst anmeldte aftersun – 2023

Forside » Bedst anmeldte aftersun – 2023

Bedst anmeldte aftersun produkter

Her i sommersolen er der heldigvis mange af os, der husker solcremen, men husker vi også aftersun, når solen er gået ned, vi har været i bad og fået vasket dagens solcreme af? Det er vigtigt, idet aftersun tilfører fugt til den hud, som hele dagen har været udsat for solen og dens udtørrende stråler. Så uanset om du er solskoldet eller ej, er det vigtigt at bruge aftersun – og en fugtmættet hud holder længere på den flotte glød. 😎

Vi har samlet et par aftersun produkter nedenfor, som er blandt de bedst anmeldte på My Beauty Guide appen.

Karmameju Pre- & After Sun Serum-Lotion for Face & Body

Karmameju PRE- & AFTER SUN serum-lotion er en fugtgivende, beroligende hudpleje – pre- og aftersun i én, og den kan bruges i både ansigtet og på kroppen.

Den lette konsistens trænger nemt ind ligesom den fugter, lindrer og styrker huden. PRE- & AFTER SUN fugtmætter huden inden sol under din solcreme og styrker huden efter ophold i solen.

Huden plejes med veganske og økologiske ingredienser, som indeholder styrkende antioxidanter, nærende og blødgørende planteolier, fugtgivende hyaluronsyre og Karmamejus klinisk dokumenterede kombination af genopbyggende, hudhelende planteekstrakter.

💡 Vegansk og økologisk

Karmameju Pre- & After Sun Serum-Lotion for Face & Body

Rudolph Care Aftersun Repair Spray

Rudolph Care Aftersun Repair Spray bruges efter en dag i solen – også hvis du er blevet solskoldet. Aftersun Repair Spray er rig på aktive, naturlige ingredienser; agurkeekstrakt, der køler og fugter, dulmende aloe vera, havtorn fyldt med antioxidanter og arganekstrakt, der tilfører næring og fugt med essentielle fedtsyrer. Den nærende spray kan også bruges som en opfriskende og let kølende mist på stranden mellem havbade og påføring af solcreme.

Aftersun Repair Spray har en let konsistens, der føles dejlig forfriskende på huden. Fordeler sig let og absorberes straks.

💡 Med Svanemærket og Vegan Trademark

Rudolph Care Aftersun Repair Spray

Beauté Pacifique Stay Cool Aftersun Lotion

Beauté Pacifique Stay Cool After Sun Lotion har en kølende og lindrende effekt på solskoldet hud.
Lotionen indeholder bl.a. licorice root som effektivt reducerer rødme, mens vitamin A bidrager med en anti-age effekt. Stay Cool Lotion er med til at gendanne og bevare hudens fugtbalance ved at tilføre både vitamin C og E, der sammen med naturlig Squalane, trænger ind i huden og efterlader den dejlig blød og smidig. Og så har den oven i købet en afskrækkende effekt på myg 🦟.

💡 Anti-age effekt

Beauté Pacifique Stay Cool Aftersun Lotion

Den naturlige og prisvenlige

Udover de nævnte tre aftersun produkter, som I har anmeldt i My Beauty Guide appen, synes vi også, at I skal kigge nærmere på dette særdeles prisvenlige alternativ fra Lavera.

Lavera After Sun Lotion

Lavera After Sun Lotion beroliger din hud og giver 24-timers fugt efter soleksponering på grund af den unikke naturlige formel med økologisk aloe vera, sheasmør samt vitamin E. Dens lette konsistens absorberes hurtigt, ligesom den har en behagelig kølende effekt og lindrer din hud.

💡 Med økologisk aloe vera og økologisk sheasmør

Lavera After Sun Lotion
Sorry, no prices available at this time.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev