Pleje til gråt hår – shampoo, hårmaske & balsam

Forside » Pleje til gråt hår – shampoo, hårmaske & balsam
Bedste hårpleje og shampoo til gråt hår

Hvilke produkter kan jeg pleje gråt hår med?

Når de grå hår begynder deres indtog – og det vil de for os alle i større eller mindre grad – så kan man, sort/hvidt (gråt?) sagt, enten farve sig ud af dem – eller omfavne dem og få det bedst mulige ud af det.
Eller også kan man bare få pandehår som mig (Mette) – der også dækker “livslinjerne” i panden😆

Gråt hår kan ofte være mere tørt og groft, så gråt hår kræver særlig opmærksomhed og pleje. Gråt hår har i højere grad brug for pleje og FUGT, så det er en god idé at bruge en fugtgivende shampoo, hårkur og balsam – og et glansgivende stylingprodukt, da gråt hår ikke har samme reflektion af lyset, og derfor kan se mindre glansfuldt ud.

Men hvis du ikke lige er pandehårstypen eller “jeg farver mig ud af det”-typen, så har vi fundet nogle hårplejeprodukter som er udviklet til gråt hår, og som kan være med til at få dit grå hår til at stå knivskarpt.

Shampoo og balsam til gråt hår – dem vi kender fra salonerne

Shampoo og balsam til gråt hår
Redken Color Extend Graydiant Shampoo og Redken Color Extend Graydiant Conditioner – shampoo og balsam til gråt hår

Shampoo til gråt hår – REDKEN Color Extend Graydiant Shampoo

Redken lover at deres Color Extend Graydiant shampoo giver glans og næring til dit grå og lysnede hår. Shampooen lover at neutralisere gule undertoner i håret, for et mere glansfuldt look. Shampooen indeholder violette pigmenter og citronsyre, til gråt og lysnet hår, der både kan hjælpe med at styrke håret, samt give blødhed og glans til det grå hår.

Du kan finde REDKEN Color Extend Graydiant Shampoo her

Balsam til gråt hår – REDKEN Color Extend Graydiant Conditioner

Redken Color Extend Graydiant er en balsam med pigment, der gradvist giver en sølvfarvet tone i gråt og lysnet hår. Denne balsam, indeholder citronsyre og aminosyre, glatter og nærer ujævnt, gråt og lysnet hår og hjælper med blødhed, glans og smidighed. Anvendes som et komplet system med Color Extend Graydiant shampoo.

Du kan finde REDKEN Color Extend Graydiant Conditoner her

Shampoo, hårmaske og balsam til gråt hår – de veganske

bedste shampoo, hårmaske og balsam til gråt hår
Hairlust Blonde Enriched Silver Shampoo, hair mask og conditioner – shampoo, hårmaske og balsam til gråt hår

Shampoo til gråt hår – HAIRLUST Enriched Blonde™ Silver Shampoo

Hairlust’s farvekorrigerende shampoo til blondt hår indeholder også violette farvepigmenter, som er udviklet til at neutralisere de gullige og orange toner i et gråt, blondt eller afbleget hår. Hairlust’s Blond Enriched shampoo indeholder ingredienser, som både reparerer og styrker håret til en sund hårvækst. Blond Enriched shampooen indeholder veganske mikroproteiner og økologisk aloe vera samt mangoekstrakt. Shampooen er fri for parabener, silikone og sulfater.

Du kan finde HAIRLUST Enriched Blonde™ Silver Shampoo her

Hårmaske til gråt hår – Hairlust Enriched Blonde™ Silver Hair Mask

Hårmasken Enriched Blond fra Hairlust lover, at have en neutraliserende effekt på de gullige og orange undertoner i gråt, afbleget eller lyst hår. De fugtgivende og økologiske planteekstrakter samt mikroproteiner, hjælper med at reparere håret. Den giver håret en langtidsvirkende, fugtgivende effekt, mens den samtidig genopbygger de svage hårfibre, og hjælper med at forebygge at håret knækker.

Du kan finde Hairlust Enriched Blonde™ Silver Hair Mask her

Balsam til gråt hår – Hairlust Enriched Blonde™ Silver Conditioner

Hairlust’s silver balsam indeholder også nogle violette farvepigmenter, som lover at neutralisere de gullige og orange undertoner i gråt, blondt eller afbleget hår. Balsammen indeholder fugtgivende ekstrakter fra bl.a. økologisk aloe vera, abrikoskerneolie og Aquaxyl™, som er med til at give håret et fugtgivende boost af pleje, mens mikroproteiner fra aktivet Protectagen™ er med til at reducere forekomsten af spaltede spidser.

Du kan finde HAIRLUST Enriched Blonde™ Silver Conditioner her

Hairlust har også en fin samlet pakke med alle tre produkter til gråt hår og den kan du finde her

Hårkur til gråt hår – den populære

God silver hårmåske til gråt hår
MARIA NILA Sheer Silver Masque 250 ml

Hårkur til gråt hår – MARIA NILA Sheer Silver Masque

Maria Nila lover at deres Sheer Silver Hair Masque er en effektiv behandling med violette pigmenter til gråt, blondt og hvidt hår. Hårmasken lover at fugte, nære samt give et blødt resultat. Ingrediensen Blackberry-ekstrakt lover at tilføre glans til håret – for at forbedre og lysne dit grå, blonde eller hvide hår.
Maria Nila Sheer Silver Masque har en frugtig og blomstret duft af jasmin, appelsin og grapefrugt.

🙋🏼‍♀️ “En fantastisk hårkur til os med afbleget hår. Mit hår er desværre så skadet, at jeg mange gang, har oplevet det blev blåt, ved brug af silver produkter, der sad i håret i mere end 10 sekunder. Dette oplever jeg ikke ved denne. Den er så let/perfekt pigmenteret at jeg rent faktisk kan have den siddende i håret, i flere minutter, så den rent faktisk kan virke, uden at farve mit hår blåt. Jeg elsker den 😍”
Hannah C., My Beauty Guide Anmelder

Du kan finde MARIA NILA Sheer Silver Masque her

Styling og plejeprodukter til gråt hår

God hårolie og styling produkter til gråt hår
Grå Studio Elixir & Grå Studio Protect + Style

Vi er jo begejstrede for iværksættere – og ekstra meget for kvindelige iværksættere 👏🏽
Så selvfølgelig skal pleje- og stylingprodukter fra Grå Studio, der er udviklet af influencer Mette Marie Lei Lange, med i denne artikel om produkter til gråt hår.
Indtil videre (vi hepper på flere produkter) har Grå Studio en 100% naturlig hårolie til gråt hår GRÅ Elixir – som tilfører håret fugt og sørger for, at det ser smukt og glansfuldt ud.
GRÅ Protect + Style anvendes som en naturlig beskyttelse til gråt hår, i det våde eller tørre hår, inden du bruger føntørrer, glattejern eller lignende.
Du kan læse mere om Grå Studio i artiklen “10 danske brands du skal holde øje med i 2024”, hvor du også kan se hvordan du får fingrene i produkterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev