De 7 bedst anmeldte shampooer – til 7 hårtyper

Forside » De 7 bedst anmeldte shampooer – til 7 hårtyper

Håret kan være med til at understrege vores humør og personlighed. The (hair) struggle is real i junglen af hårprodukter, men bare rolig, vi har din ryg (og hår) 😉 De fleste af os ønsker et sundt hår, så det vil vi prøve at hjælpe med og starter med det helt basale: Hårvask.

Det er meget forskelligt fra person til person, hvor ofte man vasker håret og hvilket produkter der bruges.

På vores Instagramprofil mybeautyguide_app, spurgte vi jer derfor, hvor ofte I vasker jeres hår. Og nedenfor kan I se resultatet:

Vi var faktisk overraskede over, at over halvdelen “kun” vasker hår 1-2 gange om ugen og mange eksperter siger jo også at – at jo sjældnere man vasker hår jo bedre. Men uanset hvor tit man vasker hår – så vasker de fleste af os hår med en shampoo 🫧
Derfor har vi samlet 7 forskellige shampooer til 7 forskellige hårtyper, som har fået gode anmeldelser inde på My Beauty Guide appen. Vi håber, at vi kan guide dig til den bedste hårshampoo til fint hår, bedste hårshampoo til krøllet hår, den bedste hårshampoo til skæl osv.

Bedste shampoo til fint hår

Björn Axén Volumizing Shampoo

Björn Axén Volumizing Shampoo, er en shampoo til fint hår og til dem som ønsker mere fylde, volumen og stærkt hår. Shampooen skal være med til at opbygge volumen med næring og proteiner, som reparerer og styrker håret.

⏰ Brug med fordel Volumizing Shampoo, som en del af din rutine til vask af hår. Kan bruges efter behov, eller ved hver vask.

💡Björn Axén Volumizing Shampoo er vegansk og tilpasset fint hår.

BJÖRN AXÉN VOLUMIZING SHAMPOO

🙋🏼‍♀️”Fantastisk shampoo som er blevet min yndlings, den dufter fantastisk og gør mit hår så lækkert! Jeg vil anbefale alle med fint hår, at prøve denne for du vil ikke blive skuffet!”
– Maria P., My Beauty Guide Anmelder

ShoppingGuide 🛒

Bedste shampoo til krøllet hår

Stuhr Curls Shampoo

Stuhr Curls Shampoo, er en shampoo som er velegnet til krøllet hår. Shampooen skal være med til at give bløde og velplejede krøller, med anti-frizz. Produktets ingredienser giver fugt og beskytter mod krus.

⏰Brug med fordel Curls Shampoo, som en del af din hårplejerutine. Bruges enten ved hver vask eller ved behov. Påfør shampooen i vådt hår, massér og skyl derefter ud. For bedste resultat, vask håret 2 gange med shampooen.

💡Stuhr Curls Shampoo, er silikonefri og mild.

STUHR CURLS SHAMPOO

🙋🏼‍♀️”Jeg synes at det virker mega godt! Dette er et at de lidt dyre krølleprodukter, men de bruges dog ofte ved frisør og sådan nogle steder. For mine krøller har det gjort en stor forskel. Så kæmpe anbefaling herfra.”
– Ida Q., My Beauty Guide Anmelder

ShoppingGuide 🛒

Bedste shampoo til farvet hår

Maui Moisture Color Protection Sea Mineral Shampoo

Maui Moisture Color Protection Sea Mineral Shampoo, er en shampoo udviklet til farvebehandlet hår. Shampooen indeholder mineraler fra bl.a. søgræs og alger og 100% aloe Vera juice og kokosvand, som efterlader håret rent, velduftende, nærende og med glans.

⏰ Brug med fordel Color Protection Sea Mineral shampoo, som en del af din hårplejerutine. Bruges efter behov.

💡Maui Moisture Color Protection Sea Mineral Shampoo, er uden silikone, mineralske olier, kunstige farvestoffer, gluten og er vegansk.

MAUI MOISTURE COLOR PROTECTION SEA MINERAL SHAMPOO

🙋🏼‍♀️“Den er så lækker i min hovedbund! Indholdet af alger, tang og mineraler gør noget mega godt for min hud i hårbunden. En shampoo der bare passer fantastisk til min tørre / irriteret hud i hovedbunden, som er blevet meget glad efter jeg introducerede denne shampoo til den. Den er godt fugtet og næret, og bliver balanceret rigtig fint af indholdet i shampooen. Klar anbefaling!”
– Anette, My Beauty Guide Anmelder

ShoppingGuide 🛒

Bedste shampoo til skæl / irriteret hovedbund

Australian Bodycare Hair Clean Shampoo

Australian Bodycare Hair Clean Shampoo, er en shampoo velegnet til skæl, kløende og tør hovedbund. Hair Clean shampooen skal være med til at genoprette den sunde balance i håret, samt renser fedtet hår og hovedbund fri for skælflager. Kan bruges til alle hårtyper.

⏰Brug med fordel Hair Clean Shampoo, som en del af din hårplejerutine. Påfør shampooen i vådt hår og hovedbund og massér ind. For bedste resultat lad produktet sidde i 2 minutter, og skyl derefter grundigt ud.

💡Australian Bodycare Hair Clean Shampoo, er vegansk og indeholder 100% naturlig tea tree oil.

AUSTRALIAN BODYCARE HAIR CLEAN SHAMPOO

🙋🏼‍♀️”Et produkt der hjælper dig af med tør og irriteret hovedbund. Gør det produktet skal. En rigtig god kombi er denne efterfulgt af balsammen fra samme serie. Har den dejligste duft af tea tree oil. Et anbefalelsesværdigt produkt.”
– Cecilie K., My Beauty Guide Anmelder

ShoppingGuide 🛒

Shampoo til tør hovedbund

Matas Carbamid Shampoo

Matas Carbamid Shampoo, er en parfumefri shampoo, velegnet til tør og irriteret hovedbund. Shampooen indeholder allantoin, som skal være med til at virke beroligende og modvirke irritation i hovedbunden. Shampooen indeholder carbamid og glycerin, som skal være med til at beskytte håret mod udtørring og give fugt til hovedbunden.

⏰ Brug med fordel Carbamid Shampoo, som en del af din hårplejerutine. Shampooen behøver ikke at benyttes ved hver hårvask, men blot ved behov.
Påfør i vådt hår, lad det skumme op, og skyl derefter grundigt ud.

💡Matas Carbamid Shampoo, er uden parfume, har en PH-værdi på 4,4 og er vegansk.

MATAS CARBAMID SHAMPOO

🙋🏼‍♀️”Jeg anbefalede min veninde denne, da hendes hovedbund ALTID klør / brænder. Dette er nu den eneste shampoo hun overhovedet bruger, og den absolut eneste hun ikke oplever problemer med. Personligt synes jeg den er lidt “kedelig”, men med den kæmpe forskel, den gør på en øm og irriteret hovedbund, så fortjener den intet mindre end 5 stjerner.”
– Hanna J., My Beauty Guide Anmelder

KØB Matas Carbamid Shampoo HER

Shampoo til tørt hår

Maria Nila True Soft Shampoo

Maria Nila True Soft Shampoo, er en fugtgivende shampoo, som er velegnet til tørt hår. Shampooen indeholder blandt andet arganolie, som skal være med til at blødgøre håret, modvirker krus og statisk elektricitet. Et ekstra touch ved denne shampoo er, at den indeholder Color Guard Complex, som skal være med til at reducere farvetab og beskytte mod UV-stråler.

MARIA NILA TRUE SOFT SHAMPOO

🙋🏼‍♀️“Den her serie af shampoo og balsam har reddet mit tørre hår – det føles som en hårvask hos frisøren hver gang man bruger det. Derudover dufter det fantastisk. Det er alle pengene værd at prøve, hvis man har tørt hår!”
– Jasmina H., My Beauty Guide Anmelder

ShoppingGuide 🛒

Shampoo til ødelagt hår

OLAPLEX No. 4 Bond Maintenance Shampoo

Olaplex Bond Maintenance Shampoo No. 4, er en fugtgivende shampoo, som passer til alle hårtyper. Shampooen skal være med til at reparere ødelagt hår, spaltede spidser og frizz.

⏰ Brug med fordel Bond Maintenance Shampoo No. 4, som en del af din hårplejerutine. Påfør shampooen i vådt hår og skyl derefter ud. For ekstra touch, anvend Olaplex No. 5 efter.

💡Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo, er vegansk og glutenfri.

OLAPLEX No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO

🙋🏼‍♀️“Mega drøj og fantastisk shampoo! Den dufter skønt, og mit hår er som født på ny efter jeg er begyndt at bruge den. Det er rigtigt, hvad de siger – det virker!”
– Mia M., My Beauty Guide Anmelder

ShoppingGuide 🛒

Er du nysgerrig på at læse flere anmeldelser af pleje til håret?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen og læs de mange ærlige og konstruktive anmeldelser af forskellige hårplejeprodukter. Du kan bl.a. læse anmeldelser af Hairlust Hair Scalp & Detox Scrub, K18, KÉRASTASE Blonde Absolu Masque, Maria Nila Silver shampoo og anmeldelser af mange flere, spændende hårprodukter.

Husk at når du står i Matas, NORMAL og Sephora og bliver overvældet af alle de mange hårplejeprodukter – så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af produkterne.

2 Replies to “De 7 bedst anmeldte shampooer – til 7 hårtyper”

 • Helle Alvilda Storgaard says:

  Hej
  Mit hår er naturkrøllet og ved test viser det, at det mangler protein. Det giver mening, da jeg behandler det med med produkter med protein med gode resultater. Bond 18 er vel kun gavnligt til tørt hår?

  • Hej Helle.
   Tak for dit spørgsmål 🤍 Rebond 18 serien giver intensiv pleje af tørt eller beskadiget hår. Produkterne hjælper med til at forny, genopbygge, reparere og reducere brud på håret ved hjælp af en biomimetisk ceramidekompleksteknologi, der er bygget på naturlige, aktive ingredienser. Så Rebond 18 er godt for tørt og beskadiget hår – det da hjælper med genopbygge og reparere håret.
   KH Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev