Anmeldelser af VICHY Capital Soleil UV Age Daily SPF 50+ solcreme

Forside » Anmeldelser af VICHY Capital Soleil UV Age Daily SPF 50+ solcreme
vichy solcreme til ansigtet
Maria påfører VICHY Capital Soleil UV Age Daily SPF50+

Historien om VICHY

De fleste af os kender VICHY fra apoteket – som et af de der lækre stilrene apoteker-brands. Og længere nede i artiklen kan du lære mere om VICHYs historie 🤍

Læs anmeldelser af VICHY solcreme – Capital Soleil UV Age Daily SPF 50+ 

Vores anmeldere på My Beauty Guide appen har haft den populære solcreme VICHY Capital Soleil UV Age Daily SPF 50+ til test og du kan læse nogle af anmeldelserne nedenfor 👏🏽

25 skønne BeautyBees fra vores My Beauty Guide community skulle teste solcremen VICHY CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY SPF 50+ – og herefter skrive en anmeldelse af solcremen på My Beauty Guide appen – så kan du og jeg nemlig bedre vurdere om VICHY CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY SPF 50+ er noget vi selv skal prøve. Glæd dig til at blive klogere på solcremen nedenfor 🌞

vichylogo

Fine franske VICHY

VICHY skriver:
“I 1931 blev Vichy Laboratories grundlagt af Doktor Haller, der var dermatolog ved de termalske behandlingscentre, og Georges Guéring, direktør for Grenoville Perfumes. Deres første dermokosmetiske linje blev kaldt Les Secrets de Vichy. Doktor Haller opdagede det vulkanske vand fra Vichy, da han blev leder for Vichy Thermal Center i starten af det 20. århundrede. Han var den første, der anvendte dette sjældne vands terapeutiske egenskaber i kosmetiske produkter og skabte derved Vichy-mærket. Vulkansk vand fra Vichy er den primære aktive ingrediens i hudplejeprodukter fra Vichy.”

Kraften fra vulkansk vand fra Vichy gør huden stærkere

Vichy vulkansk vand har sit udspring i hjertet af Frankrigs vulkanske område. På sin tusindårige rejse gennem vulkanerne til en dybde på 4000 meter bliver vandet rigt på 15 mineraler og mineralske næringsstoffer, der er essentielle for hudens skønhed.”

Vichy har i dag et bredt sortiment inden for hud, makeup, og hårpleje, og det dækker alt fra cremer til forskellige aldersgrupper og hudtyper til både ansigt og krop. Men de har også udviklet gode og plejende hårprodukter, der kan hjælpe med både tørre spidser og problemer med skæl i hovedbunden. I denne omgang har vi dog fokus på deres solcreme til ansigtet.

VICHY SOLEIL UV-AGE DAILY SPF 50+

VICHY skriver:
“Ultralet solcreme mod fotoaldring. Meget høj beskyttelse til ansigt. Beriget med probiotiske fraktioner, peptider og niacinamid. Forebygger rynker, pigmentering og oxidativ stress i huden forårsaget af UV-stråler og forurening. Meget flydende konsistens, der føles som vand på huden.

  • Fedter og klistrer ikke
  • Meget vandfast
  • Hypoallergen
  • Velegnet til sensitiv og solsensitiv hud”

Hvad siger vores 25 anmeldere om VICHY Capital Soleil UV Age Daily SPF 50+ ?

Udover at solcremen har fået en utrolig flot stjernerating på hele 4,3 /5  stjerner – må man sige at solcremen også har fået nogle super fine ord med på vejen af vores ærlige og altid konstruktive anmeldere på My Beauty Guide appen!

Den bliver beskrevet som “En solcreme der ikke fedter”, “Den bedste solcreme jeg har prøvet”, “Dufter fantastisk” og “Ny favorit solcreme” – hvilket går igen i virkelig mange anmeldelser.
vichy

✏️ Anastassia skriver: “Det er den bedste solcreme jeg nogensinde har prøvet! Den er nem at smøre ud, giver ingen hvidt skær, klistrer slet ikke så det går ud over håret eller tøjet. Jeg har heller ikke fået nogen former for udbrud af acne, hvilket er en kææmpe game-changer! Samt duft den sindssygt godt, ikke alt for meget duft i, lige tilpas. Den kan endda nemt bruges under makeup, uden at se fedtet ud i løbet af dagen, hvilket jeg nemt kan have en tendens til. Aldrig om jeg kommer til at bruge noget andet nu”

🛍️ Du kan købe VICHY SOLEIL UV-AGE DAILY SPF 50+ HER

 

Farvet solcreme med VICHY Soleil UV-Age Daily SPF 50+ Tinted

Næsten som man skulle tro at det ikke kunne blive bedre, så har de faktisk også lavet samme solcreme med farve i – VICHY Soleil UV-Age Daily SPF 50+ Tinted så du samtidig kan få en flot glød til ansigtet! Den er super god at bruge, hvis du gerne vil have et naturligt makeup look – og den lyder bestemt også som en der er værd at prøve 😍
vichytinted

✏️ Jannie skriver: “Den er dejlig nem at fordele i ansigtet og har en meget let konsistens. Den giver en super fin glød og mere jævn tone i huden fordi der er lidt farve i. Hvis man godt kan lide at solcremen dufter af noget, er den helt klart et oplagt valg – for den dufter fantastisk!”


🛍️ Du kan købe VICHY SOLEIL UV-AGE DAILY SPF 50+ TINTED HER

Nedenfor kan du se før og efter  billede – hvor Maria viser sit ansigt uden solcreme og med VICHY Soleil UV-Age Daily SPF 50+ Tinted. Den giver en flot let og naturlig dækning samtidig med at den beskytter med SPF 50+. 

farvet solcreme

Før og efter billede med Maria – med den farvede solcreme fra VICHY – Capital Soleil UV Age Daily SPF 50+ Tinted

Hvorfor er det så vigtigt med solcreme?

“Vores hud udsættes hver dag for UV-stråler og forurenende stoffer, som er ansvarlige for mere end 80 % af ældningstegnene.

Der er to typer UV-stråler, der når jorden: UVB og UVA. UVB findes hovedsageligt om sommeren, mens UVA er konstant hele året – også om vinteren og overskyede dage.
UV-induceret ældning af huden accelereres, når den kombineres med en anden eksponeringsfaktor: urenheder. Dette fænomen kendt som fotoforurening fører til fotoaldring. Ældningen af ​​huden accelereres mærkbart: Huden er mindre fast, rynker og pigmentpletter opstår.

For at beskytte din hud mod fotoældning har Vichy Laboratoires udviklet UV-AGE Daily: en avanceret daglig UV-beskyttelse, der modvirker rynker og pigmentpletter. Fås i neutral og letfarvet, den er drevet af Netlock-teknologi og anti-aging ingredienser.”
Stéphane Douezan Udviklingschef for solcreme.

Husk at du på My Beauty Guide app’en kan læse anmeldelser af over 17.000 forskellige skønhedsprodukter – enten ved at scanne stregkoden på et produkt eller søge manuelt under de fem hovedkategorier, Make-up, Hudpleje, Hår, Negle og Dufte.

Du kan også skrive anmeldelser på skønhedsprodukter ved brug af My Beauty Guide appen! Vi glæder os til at læse din anmeldelse! 🥰

Hvilken solcreme er din favorit? Skynd dig ind og anmeld på appen, hvis du ikke allerede har gjort det! 🥳

#SharingIsCaring


HVIS DU IKKE KAN UNDVÆRE VORES ARTIKLER, SÅ BENYT MEGET GERNE ET AF DISSE LINKS, NÅR DU ALLIGEVEL SHOPPER ONLINE.

VI FÅR EN LILLE KOMMISION VED HVERT SALG, HVILKET ER EN STOR HJÆLP FOR OS 🙏🏼

                                                                                                                                                         

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev