10 danske brands du skal holde øje med i 2024

Forside » 10 danske brands du skal holde øje med i 2024

Vi har fundet 10 danske brands, som vi synes at du skal holde øje med 2024. 

Ikke nødvendigvis nye brands på markedet, men ligeså meget danske brands, som vi synes er interessante at tage et ekstra kig på.

Above & Be you Skincare

Hudplejeserien Above & Be you Skincare er udviklet af kosmetisk sygeplejerske Rie LeClaire, der også er grundlægger af CeriX.
Baggrunden for udviklingen af hudplejeserien er: “En hudplejeløsning til alle, der søger smukkere og sundere hud, og som samtidigt er nem, overskuelig og effektiv i en travl hverdag. Missionen med Above & Be You er at tilbyde hudplejeprodukter, hvor man ikke behøver at supplere med produkter fra andre brands.”

Tilgangen er 360 graders hudpleje. Above & Be You Skin Care-serien består af produkter til den daglige hudplejerutine. Den dækker ethvert behov lige fra afrensning, pleje og forfinelse af huden, samt genoprettelse af hudens barriere, som er selve grundlaget for at kunne skabe forandringer.
💡 I Above & Be You-serien findes: ansigtscreme, ansigtsrens, ansigtsmaske, øjencreme, serum og solcreme (SPF 50)
Læs mere om Above & Be You-serien her, der forhandles her

BAK Skincare

BAK skriver: “BAK er ikke som de fleste andre hudplejebrands. BAK er hudpleje på en stor mission med noget bittesmåt. Noget mikroskopisk småt. Vi ved nemlig, at naturen ligger inde med nogle super potente probiotiske bakterier, der har fantastisk effekt på forskellige hudproblemer. Såvel som eminente egenskaber til at hjælpe huden med at genfinde glød, smidighed og sundhed helt generelt.”

BAK er probiotisk hudpleje, og alle deres produkter er skabt til at kunne stå alene. Du kan i princippet have en daglig hudplejerutine, der består af to enkle trin: en skånsom, præbiotisk ansigtsrens og en olie eller en serum, der målretter sig din hudtype og dit eventuelle hudproblem.
Alle BAK-produkter er sammensat af få, naturlige olier, der hver især nærer huden og understøtter bakterierne. Udover disse – og selvfølgelig de probiotiske bakterier – tilsætter vi præbiotika, der fungerer som næring til bakterierne. Derudover antioxidanten tocopherol, der blandt andet virker reparerende på hudskader og har antibakterielle egenskaber.
Alle vores produkter er 99 % økologiske og består udelukkende af naturprodukter.

💡 BAK Skincare findes i følgende serier: Healthy Aging / Sensitiv hud / Atopisk, tør og kløende hud / Bumser og uren hud / Rødmende hud / Alle hudtyper
Læs mere om BAK Skincare her, der forhandles her

grums

Det danske hudplejebrand grums blev grundlagt i 2018 i Aarhus. Udgangspunktet er “at hudpleje kan skabes, ud fra bæredygtige principper uden, at gå på kompromis med hverken kvalitet, udseende eller effekt. Hos grums skaber vi bæredygtige hudplejeprodukter af højeste kvalitet, med lokal kaffegrums fra kaffebarer i Aarhus.”

Hvorfor kaffegrums?
– kaffegrums er spækket med antioxidanter, og bidrager derfor til at beskytte huden mod skader fra frie radikaler.
– kaffegrumsets kornede tekstur gør det ideelt til eksfoliering af huden. Kaffegrums indeholder også koffeinsyre, der kan bidrage til at øge kollagenproduktionen i huden, så huden bliver fastere og mere elastisk. Eksfoliering med kaffegrums bidrager også til at styrke cirkulation i blodet.
– kaffegrums’ indhold af antioxidanter giver kaffegrums anti-inflammatoriske egenskaber.

💡 grums har bl.a. ansigtscreme, face scrub og maske, olie og rensemælk
Læs mere om grums her, der forhandles her

Grå Studio

Grå Studio er udviklet af influencer Mette Marie Lei Lange, der skriver: “GRÅ Studio er naturlige hårprodukter til al slags hår. Der er intet i GRÅ Studios produkter, som gør håret mere (eller mindre) gråtvores produkter er “bare” supergode, naturlige produkter, som stiler efter at pleje håret nænsomt og effektivt.
Ingen af vores produkter indeholder hverken parfume, alkohol, silikone eller anden unødig kemi. Det er blot 100% naturlige produkter (og GRÅ Protect + Style er tilsat konservering).”

💡 Grå Studio har GRÅ Elixir, en 100% naturlig hårolie, som tilfører håret fugt og sørger for, at det ser smukt og glansfuldt ud & GRÅ Protect + Style der anvendes som en naturlig beskyttelse i det våde eller tørre hår, inden du bruger føntørrer, glattejern eller lignende.  
Læs mere om GRÅ Studio, der også forhandles her

HONEY

HONEY blev grundlagt i 2020 af Liv Winther og Bea Fagerholt, kendt fra bl.a. podcast og artikler i “To The Moon, Honey” universet. Hudplejeserien er resultatet af deres dybdegående forståelse af effektiv hudpleje. Omdrejningspunktet for deres produkter er: “Certificeret, parfumefri og formuleret med veldokumenterede ingredienser. HONEY hudplejeserien er ikke kun yderst effektiv, men også skræddersyet til kvinders specifikke behov og ønsker i alle livets stadier.”
HONEY er et parfumefrit hudplejemærke baseret på effektive, naturlige og økologiske ingredienser, der arbejder i synergi med din hud.

💡 I HONEY-serien findes: ansigtsrens, ansigtscreme, ansigtsolie, serum og kropsolie. Glow-trioen indeholder rens, serum og ansigtscreme.  
Læs mere om HONEY her, der forhandles her

LUCIA CARE

Lucia Care er skabt ud fra en holistisk og bæredygtig vision om at vitalisere, reducere stress og genopbygge balancen ikke bare i huden men i livet. Gamle lægeurter møder nutidens forskning og bliver til cremer, olier og sæber i biokemikerens kyndige hænder.”
Nanna Kirkebjerg, som er speciallæge i almen medicin og uddannet i naturmedicin, står bag Lucia Care og ideen opstod i 2017. En del af den grundlæggende filosofi er blikket for det hele menneske i pagt med naturen. 
Den holistiske hudplejeserie indeholder rene ekstrakter fra økologisk dyrkede lægeurter som rosmarin, morgenfrue, padderokke, kamille, aloe vera, cedertræ og bergamot. Lucia Cares produkter indeholder også naturligt duftende æteriske olier og hyaluronsyre, som er naturens egen fugtmester.

💡 Hos Lucia Care findes bl.a.: ansigtscreme, bodylotion, kropsolie, mist- og light serum.
Læs mere om Lucia Care her, og find de forskellige produkter her

NORTH By HEART

I sommeren 2020 startede det hele med håndsprit.. baseret på bio-alkohol tilsat økologiske ingredienser, og økologiske og naturlige sæber og lotions tilsat æteriske dufte. NORTH BY HEART var en realitet, og efterfølgende er der kommet en hel plejeserie, til voksne, børn og babyer. 
Vores grundlæggende værdier er RESPEKT for – hinanden – fremtiden – råvarer – naturen.
De skønneste produkter til hele familien. Økologiske, naturlige – udviklet og produceret i Danmark.

💡 Hos North by Heart fås bl.a.: shampoo, balsam, hårolie, lip balm, bodylotion – og naturligvis håndsprit.
Læs mere om North by Heart her, og find de forskellige produkter her

REN LYKKE by Tina Lykkegaard

Tina Lykkegaard er kvinden bag REN LYKKE, som opstod fordi: “jeg alligevel synes der manglede nogle produkter, hvor der var var fokus på naturlige råvarer. Særligt gode olier er min helt store passion.”
Tina er uddannet materialist, holistisk hudterapeut og har taget kurser indenfor zoneterapi, forskellige massageformer og akupressur for at lære, hvordan disse behandlingsformer kan bidrage til en skøn og flot hud.
REN LYKKE er en økologisk hudplejeserie, der går back to basic. Målet er at bruge så rene, rå, naturlige, økologiske og så vidt muligt forståelige ingredienser. Missionen er at bruge de ingredienser som vi ved virker og vælge de bedste af de bedste.

💡 I REN LYKKE-serien findes ansigts- og kropsprodukter til både dig med tør hud, problem/udbrud hud, ung hud – og alle hudtyper.
Læs mere om alle produkter fra REN LYKKE, og find priser her.

SKNS

SKNS med 360 graders fokus repræsenterer vores dedikation til at kombinere avanceret videnskab med naturens bedste ingredienser.”
Vores produkter indeholder nøje udvalgte aktive ingredienser, der arbejder i harmoni med din huds mikrobiom for at fremme en strålende og sund hud. Vores formål er at “vi vil revolutionere hudpleje gennem en dybt forankret forståelse af hudens mikrobiom. Gennem altid nyeste forskning og bæredygtig innovation stræber vi efter at skabe produkter, der til enhver tid plejer, beskytter og nærer hudens økosystem, dit mikrobiom.”

💡 SKNS har bl.a. Face Serum Oil og Micellar Foam til ansigtet, Body Sorbet og Body Wash til kroppen og Hand Lotion og Multi Purpose Cream til hænderne.
Læs mere om SKNS her, og find alle produkter og priser her.

SWAE COSMETICS

SWAE Cosmetics er et “skin-first” makeup brand, der er udviklet med Koreansk hudpleje i tankerne. SWAE er alt hvad du elsker ved makeup, videreudviklet efter vigtige (koreanske) principper indenfor hudpleje. Ingredienserne er ultra rene og fugtbevarende, og makeuppen holder hele dagen, fordi den ikke tilstopper men smidigt samarbejder med din hud.” 

💡 SWAE – det eneste makeup brand på vores liste – har Foundation, Concealer, Brow Shade, Bronzer, Blush/Highlighter og Lipgloss i deres sortiment.
Læs mere om SWAE her og find produkter og priser her.

Husk at når du står ude i de fysiske butikker og bliver overvældet af de mange brands og produkter, så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion, læs anmeldelser af produkterne før køb og minimer dermed fejlkøb. 

DOWNLOAD My Beauty Guide appen i App Store

DOWNLOAD My Beauty Guide appen i Google Play

One Reply to “10 danske brands du skal holde øje med i 2024”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev