Bedste mascara – Top 5 ifølge Anne

Forside » Bedste mascara – Top 5 ifølge Anne
Bedste mascaraer ifølge Anne

Jeg ELSKER mascara og bruger mascara dagligt – igennem tiden har jeg prøvet mange -som i virkelige mange- forskellige mascaraer – både mascaraer som giver fyldige vipper, lange vipper og separerede vipper. Jeg ender altid med at falde for de mascaraer som giver mig lange slanke vipper og jeg er gladest for en mascara med en gummibørste – jeg synes at de er nemmere at arbejde med og giver det flotteste resultat på mine vipper.

Nedenfor kan du læse om mine all time TOP 5 mascaraer – måske du kan blive inspireret til en ny favorit mascara 😍

Top 5 bedste mascaraer

#1 Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Min absolut favoritmascara er helt klart Lash Sensational Sky High Mascara fra Maybelline – den er fantastisk! For det første er mascaraen med gummibørste, den giver mine vipper den vildeste længde og separerer mine vipper super flot. Og så er det en forholdsvis billig mascara. Den holder flot hele dagen og jeg oplever ikke at den drysser eller giver pandaøjne.

Maybelline Sky High Mascara får 4,0 / 5 stjerner på
My Beauty Guide appen
Du kan købe Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara her
Sorry, no prices available at this time.

#2 GOSH Catchy Eyes Mascara

Én anden af mine yndlingsmascara som ligger i den billige ende af prisskalaen er GOSHs Catchy Eyes Mascara – igen en mascara med gummibørste som er utrolig nem at arbejde med! Den giver også lange slanke vipper og separerer mine vipper flot. Denne mascara holder sig også flot på vipperne samt drysser ikke i løbet af dagen. Mascaraen er Allergy Certified og uden parfume og parabener – så den er også god til sarte øjne.

GOSH Catchy Eyes Mascara får 3,9 / 5 stjerner på
My Beauty Guide appen

🛒 ShoppingGuide

#3 LAVINDE COPENHAGEN Beyond Volume & Curl Mascara

Danske LAVINDE COPENHAGEN med skønne Cecilie Vinde i spidsen har udviklet en virkelig lækker mascara som giver utrolig smukke fyldige vipper. Beyond Volume & Curl Mascara indeholder faktisk også biotinoylkompleks – som er et plejende og nærende serum, som er med at give længere og mere fyldige vipper. Faktisk er Beyond Volume & Curl mascaraen verdens første mascara med øjenvippeserum certificeret af ASTHMA ALLERGY NORDIC.

Den kurvede børste er nem at arbejde med og fordeler mascaraen flot på vipperne.

Beyond Volume & Curl Mascara er uden parfume og er yderst velegenet til sarte øjne.

LAVINDE COPENHAGEN Beyond Volume & Curl Mascara får 4,5 / 5 stjerner på
My Beauty Guide appen

🛒 ShoppingGuide

#4 DUFFBEAUTY Supreme Lash Mascara

En anden dansk favoritmascara er DUFFBEAUTY Supreme Lash Mascara – som seje Nadia og Neda Jun står bag. Jeg er vild med Supreme Lash fordi den giver virkelig lange vipper, ikke drysser og gummibørsten gør den nem at arbejde med – børsten er nærmet twistet og det gør, at den får fat i og farver alle vippehår. Udover at give mig flotte vipper nu og her – så er denne mascara faktisk også fyldt med plejende og vippeforstærkende ingredienser.

Supreme Lash er vegansk, parfumefri og uden parfume.

DUFFBEAUTY Supreme Lash Mascara får 4,5 / 5 stjerner på
My Beauty Guide appen

🛒 ShoppingGuide

#5 Benefit Cosmetics Roller Lash – Curling & Lifting Mascara

Den sidste mascara som kommer med på min TOP 5 mascara-liste er Benefit Cosmetics populære Roller Lash Mascara – og jeg synes at den er hypen værd – den buede gummibørste fordeler mascaraen perfekt på vipperne og giver flotte separerede vipper. Mascaraenbørsten har en patenterede Hook ‘n’ Roll børste som har små specialdesignede “kroge”, der fanger og griber vipperne og giver dem et løft. Om den ligefrem curler og løfter mine vipper ved jeg nu ikke 😉 Men jeg er vild med det look den giver.

Benefit Roller Lash Mascara får 4,5 / 5 stjerner på
My Beauty Guide appen

🛒 ShoppingGuide

Sorry, no prices available at this time.

Her i videoen gennemgår jeg mine 5 favoritmascaraer:

@mybeautyguide Besvarer @Marie&lt3 Har I prøvet nogle af dem?🤓 #mascara #ymascaras #mascarahack #favoritter #mascarareview #mascararoutine #dansk #danmark #makeup ♬ original sound – My Beauty Guide

Her i videoen kan du se før og efter resultat med Maybelline Sky High Mascara:

@mybeautyguide Besvarer @bujobykarla Reklame @normaldanmark #skyhigh #skyhighmascara #skyhighmascarareview #mascara #vipper #lashestutorial #dansk #normal ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Læs anmeldelser af mascaraer på My Beauty Guide appen

Husk at du på My Beauty Guide appen kan læse anmeldelser af over 300 forskellige mascaraer – bl.a. Essence Cosmtics mascaraer, Ecooking mascaraer, DIOR mascaraer, CHANEL mascaraer, Lancome mascaraer og mange mange flere anmeldelser og tests af mascaraer. Med My Beauty Guide appen kan du også scanne en mascaras stregkode og læse anmeldelser af den pågældende mascara – det er en god hjælp til at finde den bedste anmeldte mascara og evt. undgå et fejlkøb.

My Beauty Guide appen er gratis at downloade i App Store og Google Play

Ofte stillede spørgsmål ved mascara

Hvordan vælger jeg den rigtige mascara til mine vipper?

Vælg en mascara efter hvad dit behov er. Ønsker du at give dine vipper mere volumen, bør du vælge en mascara med en tykkere børste. Ønsker du at forlænge dine vipper, bør du vælge en mascara med en længere børste. Ønsker du begge dele, bør du gå efter en mascara som både giver volumen og forlængelse.

Hvordan påføre jeg mascara korrekt?

Evt. start med at børste dine vipper med en ren børste, så der ikke er nogle klumper på vipperne.
Påfør derefter din mascara fra rod til spids med en jævn bevægelse. Gentag dette indtil du opnår det ønskede resultat. Vær obs. på ikke at påføre for meget mascara, da dette kan resultere i klumper.

Hvor ofte bør jeg udskifte min mascara?

Det anbefales som ofte at udskifte sin mascara hver 3 – 6 måned, da mascaraen kan tørre ud eller bliver udsat for bakterie over tid.

Er der være nogle bivirkninger ved brug af mascara?

Det sjælendt man oplever det. Hvis du bruger mascara korrekt og udskifter den regelmæssigt, vil man ikke opleve nogle bivirkninger. Ved nogle tilfælde kan brug af gammel eller inficeret mascara føre til øjeninfektioner eller irritationer.

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev