Vinterferie 2023 – 9 steder du skal besøge i København!

Forside » Vinterferie 2023 – 9 steder du skal besøge i København!

Jeg har lavet en liste over steder jeg synes, du skal besøge i København i din vinterferie eller på andre tidspunkter 😉 Der er selvfølgelig forslag til must-visit beauty-destinations, den mest Instagram-friendly café, et ekstraordinært konditori og forslag til hvor du kan slutte dagen af med en hyggelig middag.

Start med en hyggelig brunch i København

Her vil jeg anbefale dig at smutte forbi den yderst fine café Bows & Balloons i Københavns Sydhavn. De laver de mest Instagram-friendly lækre retter og custommade latte art 👌🏽 Bows&Balloons er indrettet i en overflod af smukke pastelfarver og interiør – der bare kalder på at du skal tage billeder af det. Absolut en oplevelse værd, og jeg er ikke stødt på andre caféer i København, som har en så inspirerende Instagram-friendly indretning. Og ja, servicen er også god 🤍

Klar, parat beauty-shopping i København

Okay nu skal du forkæles med lidt (eller meget) shopping 😉

#1 Beauty-destination – Magasin Du Nord

Du må love mig at smutte forbi Magasin Du Nord på Kgs. Nytorv. Magasin Du Nord er bare et overflødighedshorn af lækre, trendy og spændende beauty-brands – som man yderst hurtigt kan blive fristet til at købe. Kæmpe high-five til indkøberne i Magasins beauty-afdeling – de har virkelig fingeren på pulsen når det gælder om at have de nyeste og mest interessante brands på hylderne.

Og så elsker jeg også bare at komme ind og opleve de forskellige beauty-counters – altså der hvor brandsene har deres egen stand. På counterne kan brandsene virkelig skabe deres eget univers og personalet der står der, er specialister indenfor deres eget brand.

#2 Beauty-destination – ILLUM Beauty Hall

Her er der altså ikke sparet på noget! Det er virkelig high-end og en oplevelse værd. Som det eneste sted i Danmark kan du opleve GUCCI Beauty’s counter – utrolig smukt gennemført. Og du kan selvfølgelig teste GUCCI Beauty’s spændende produkter. Og her må jeg virkelig anbefale GUCCI Beauty L’Obscur Mascara – den er virkelig god og giver flotte lange vipper.

#3 Beauty-destination – SEPHORA

Du skal også et smut forbi SEPHORAs flagship store i Købmagergade – den er nemlig netop blevet renoveret og blevet endnu flottere end før! SEPHORA er; som jeg før har sagt – “the coolest cat in town” – de har bare “alle” de cool brands som vi ser på de sociale medier, og er ofte “firstmovers” med trends og brands – som eksklusivt forhandles hos SEPHORA. I SEPHORA på Købmagergade kan du bl.a. få ordnet dine bryn i Benefit’s “Brow Bar” – husk dog at booke tid online.

#4 Beauty-destination – CHANEL Fragrance & Beauty Boutique

På Strøget finder du også CHANEL’s Fragrance & Beauty Boutique. Absolut et besøg værd hvis du vil forkæle dig selv i CHANEL’s stilrene univers. Du kan bl.a. dufte til alle CHANEL’s ikoniske dufte og gå på opdagelse i deres lækre makeup-univers. Jeg vil anbefale at du kigger efter deres populære foundation-gel “Les Beiges Water-fresh Complexion Touch” – det er et ret spændende produkt.

#5 Beauty-destination – Rituals

På Købmagergade finder du også Rituals smukke univers. Rituals kan bare noget med dufte, konsistenser og på en eller anden måde få det hele til at gå op i en højere enhed. Butikken er absolut et besøg værd hvis du vil have stimuleret dine sanser. Rituals’ produkter får mange gode anmeldelser på My Beauty Guide appen – så husk at tjekke anmeldelserne på appen, når du står i butikken.

Hold en pause med søde sager

Din velfortjente pause må du love mig at holde hos Maison d’Angleterre – det er d’Angleterre’s yderst eksklusive konditori – som Maison d’Angleterre selv skriver “Et kræsent smagsunivers for feinschmeckere”. Det hele er så fint og i ægte vintage-stil. Og så er deres kager og chokolade 👌🏽

Ultimativ afslapning

Skal dagen også indeholde ren afslapning? Så er Guldsmedens hotel, Manon les Suites, et must visit! Det 5-stjernede hotel ligger i indre København og man kan købe dagsbillet til deres fantastiske JungleFish Pool.

Slut af med middag i Kongens Have

Kongens Have er smuk hele året rundt! Og i Kongens Have finder du den romantiske restaurant, Restaurant Orangeriet. Den smukke pavillon, som huser Restaurant Orangeriet, blev bygget i 1795 og er yderst fint indrettet og med det skønneste lysindfald. Menukortet består af danske og franske retter.

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev