Sådan undgår du tørre hænder – den fulde rutine

Forside » Sådan undgår du tørre hænder – den fulde rutine
Få bløde hænder med den rette håndvask, håndcreme og neglebåndsolie – her bruger Maria Beauté Pacifiques håndcreme.

Har du også prøvet det der med at have tørre og sprukne hænder, eller måske du kender nogen der har? Vi gør i hvert fald, og ved at det føles meget bedre at have gennemfugtede og bløde hænder.
Når det bliver koldere i luften kan det for mange medvirke til, at man får tørre hænder og derfor kræver de lidt ekstra kærlighed og pleje 💗

Så vi er endnu engang dykket ned i de mange fine anmeldelser fra vores skønne Beauty Community inde på My Beauty Guide appen, og har fundet frem til de bedst anmeldte produkter til håndpleje, for at du kan få inspiration til hvilke du skal gå efter, og så du kan undgå at dine hænder bliver tørre! Du finder både de bedste anmeldelser indenfor håndsæbe, fugtighedscreme, håndmasker og olie 😍

 

Håndsæber som giver bløde hænder

Ecooking Håndsæbe 02

E-cooking skriver:
En håndsæbe, som renser uden at udtørre dine hænder. Den indeholder nemlig plejende ingredienser og har en frisk duft af orange, lavendel og rose. Vegansk og dermatologisk testet.Ecookinghåndsæbe

Anmeldelse af Ecooking Håndsæbe 02:

✏️ Hannah skriver: “Dufter rigtig dejligt men ikke for kraftigt. Har en god konsistens og virker mild og blid, og tørrer ikke hænderne ud!” 

🛍 Du kan købe Ecooking Håndsæbe 02 HER

Rituals
The Ritual Of Sakura

Rituals skriver:
Omdan hverdagens rutiner til meningsfyldte ritualer med denne håndsæbe fra The Ritual of Sakura. Den sæbefri blanding, beriget med rismælk og kirsebærblomst, hydrerer og beskytter dine hænder. Brug den sammen med en håndbalm fra samme kollektion og stil delene på en af vores luksusbakker for gøre det hele stilfuldt.
Ritualshåndsæbe

Anmeldelse af Rituals The Ritual Of Sakura:

✏️ Kris skriver: “Fantastisk håndsæbe, skøn duft, også udtørrer den ikke hænderne. Den er dejlig cremet og skummer nemt op. Bruger den tilsvarende håndcreme efterfølgende og så har den en rigtig fin pris.” 

🛍 Du kan købe Rituals The Ritual Of Sakura HER

 

 

Håndcremer som giver bløde hænder

CeraVe
Reparative Hand cream

CeraVe skriver:
Plejende håndcreme til ekstremt tørre og ru hænder. Reducerer tørhed og hjælper med at styrke hudens beskyttende barriere med 3 essentielle ceramider og hyaluronsyre. CeraVe Reparative Hand Cream er udviklet sammen med dermatologer og er en vigtig del af den daglig rutine for at fugte og beskytte hænderne. Denne hurtigt-absorberende, ikke-fedtende formel med tre essensielle ceramider og hyaluronsyre, bidrager til at styrke den beskyttende hudbarriere, samtidig med at den tilfører fugt til dehydreret hud.

Ceravehåndcreme

Anmeldelse af CeraVe Reparative Hand Cream:

✏️ Pernille skriver: “Rigtig god og prisvenlig håndcreme, der fugter hænderne godt og er meget neutral i duften”

🛍 Du kan købe CeraVe Reperative Hand Cream HER

Beauté Pacifique
Enriched Hydrating Hand Cream

Beauté Pacifique skriver:
Helt enestående til tør og skadet hud på hænder. Med ekstra højt indhold af naturlig Squalane.
Virker stærkt fugtighedsopbyggende i mange timer og lægger et depot af creme inde i hudens overflade, som frigøres ved kontakt med vand. Påfør cremen morgen og aften eller efter behov ved hyppig kontakt med vand. Yderst velegnet til pleje af tør og skadet hud.
Indeholder Glycyrrhiza Glabra extrakt, der virker lindrende på irriteret hud.
Beautépacique

Anmeldelse af Enriched Hydrating Hand Cream:

✏️ Charlotte skriver: “Da jeg på mit arbejde spritter hænder xx gange i løbet af en dag. så er mine hænder blevet tørre. Efter få dages brug af denne, så er de som før Corona. Rigtig bløde! Cremen dufter “rent” og er utroligt drøj i brug og nem at fordele.”

🛍 Du kan købe Beauté Pacifique Enriched Hydrating Hand Cream HER

 

 

Plejende olier til neglebåndene

CND SolarOil Nail & Cuticle Care, 3,7 ml.

CND skriver:
Forebyg skader som negle der skiller i lagene, knækker let eller let bliver misfarvede.
Den prisbelønnede negleolie, giver dine negle styrke og pleje i dybden, så dine negle kan klare hverdagens strabadser.
Ingredienser som fugtgivende jojobaolie, blødgørende risklid-olie, fugtgivende mandelolie og genopbyggende E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible, smidige, og blødgør samtidig neglebåndene.
CNDnegleolie
Anmeldelse af CND SolarOil & Cuticle Care, 3,7 ml.:

✏️ Stine skriver: “Det ER den bedste! Som professionel negleteknikker bruger jeg CND’s SolarOil hver eneste dag på mine kunder og på mig selv. Og det er den jeg anbefaler alle at anskaffe.” 

🛍 Du kan købe CND SolarOil & Cuticle Care HER

CND SolarOil Nail & Cuticle Care Pen

CND skriver:
Den prisvindende CND™ SolarOil™ reparerer negle der skiller i lagene, flosser og let knækker. SolarOil™ indeholder fugtgivende og plejende ingredienser som E-vitamin, jojobaolie og mandelolie, der sammen fugter og gør neglene stærkere og mere modstandsdygtige.
Plejer også neglebåndene. CND™ SolarOil™ Pen størrelse gør det nemt at give neglepleje i hverdagens små pauser med kontrolleret og effektiv påføring.

Cndnegleoliepen

Anmeldelse af CND SolarOil Nail & Cuticle Care Pen:

✏️ Malene skriver: “Jeg er fan! Blødgør neglebåndende og fedter ikke. Desuden dufter den fantastisk 😍 Og så i pen-form, som er nem at have med i tasken”

🛍 Du kan købe CND SolarOil Nail & Cuticle Care Pen HER

 

 

Plejende håndmasker

Miqura Hand Mask Gloves

Miqura skriver:
Miqura Premium håndmaske giver velplejede og bløde hænder på blot 15-20 minutter. Derudover forebygger og reducerer håndmasken ru og tørre hænder. Håndmasken indeholder specialudviklet håndserum, baseret på udvalgte planteekstrakter med plejende, helende og regenererende effekt for hænderne. Håndmasken er udviklet på basis af Miquras unikke 2-lags teknologi. Maskens lufttætte lukning lader serummet arbejde og trænge dybt ned i huden, hvilket sikrer en optimal og fugtgivende effekt. Velegnet til alle hudtyper.
Miqurahåndmaske
Anmeldelse af Miqura Hand Mask Gloves:

✏️ Zenia skriver: “Jeg synes de er så fantastiske. Hænderne bliver så bløde. Virkelig at foretrække i vintertiden”

🛍 Du kan købe Miqura Special 2 Layer Hand Mask Gloves HER

Iroha Nature
Herb Intensive Hand Mask Gloves

Iroha Nature skriver:
Håndmaske handskerne nærer og intenst reparerer tør og sprunken hud. Hjælper med at forbedre udseendet af tør hud og ru hud, mens du slappe af. Cannabis frø olien gennemfugter huden, og aloe vera genopbygger. Handskerne giver en skøn sauna effekt, så huden får maksimalt ud af de aktive ingredienser.

IrohahandmaskAnmeldelse af Iroha Nature Herb Intensive Hand Mask Gloves:

✏️ Annemette skriver: “En nem måde at få bløde hænder på. Rigtig nemt at tage handskerne på. Perfekt mængde serum i handskerne, hvor der stadig sidder lidt på hænderne efter de 15 minutter. 10 minutter efter handskerne er taget af, er serummet suget ind i hænderne. En lidt speciel duft, men behagelig og frisk”

🛍 Du kan købe Iroha Nature Herb Intensive Hand Mask Gloves HER

Vi håber at du kommer gennem de kolde måneder med fugtede og velplejede hænder 👏💖

Husk at du kan læse mange flere anmeldelser til både håndpleje og alle andre skønhedsprodukter inde i My Beauty Guide Appen, ved enten at scanne stregkoden på et produkt eller søge manuelt efter det under de fem hovedkategorier, Make-up, Hudpleje, Hår, Negle og Dufte.

Har du et favorit produkt til dine hænder, som du ikke kan undvære? 🤩
Skynd dig ind på My Beauty Guide Appen og anmeld den, hvis du ikke allerede har gjort det!

Læs også: Ren skønhedspleje med god samvittighed!

 

Se her hvordan Maria laver flotte Press-on negle med negle fra DUFFBEAUTY 💅🏼

@mybeautyguide

Reklame: Hvad synes I? 🥰 Neglene hedder “Modern French” Oval fra @duffbeauty 😍🙌🏼 #nailtutorial #nails #pressonnails #pressonnailstutorial

♬ Lasymorning – Official Sound Studio

 

 

 

#SharingIsCaring

 


HVIS DU IKKE KAN UNDVÆRE VORES ARTIKLER, SÅ BENYT MEGET GERNE ET AF DISSE LINKS, NÅR DU ALLIGEVEL SHOPPER ONLINE.

VI FÅR EN LILLE KOMMISION VED HVERT SALG, HVILKET ER EN STOR HJÆLP FOR OS 🙏🏼

AUSTRALIAN BODYCARE  – B-UNIQ – BILLIGPARFUME.DK – BRUSH BUDDY – CANA BCOPENHAGEN HEALTH – DANISH SKIN CAREDUFFBEAUTYGOSH COPENHAGEN – GREEN GODDESS – HELSAM – HELSEBIXEN.DK – HERREBOX.DK – HEVI SUGARINGLE MINI MACARON – NICEHAIR.DK – RELEVANT 

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev