Miqura Zen Kollektion – inspireret af krystalterapi, aromaterapi og farveterapi

Forside » Miqura Zen Kollektion – inspireret af krystalterapi, aromaterapi og farveterapi
miqura masker
Billedet viser nogle af de spændende Miqura Zen produkter – bl.a. håndmasker, øjenmaske og de spændende roll on crystal oil.

Miqura Zen kollektionen 

I samarbejde med Miqura, inviterede vi en lille lukket gruppe fra vores skønne My Beauty Guide community med ind for at blive forkælet i Miquras spændende Zen univers samt lære om alle de nye spændende produkter i Miqura Zen serien. 

Nedenfor kan du blive klogere på Miquras Zen serie samt se billeder fra eventet. 
(Psst! Husk at holde øje på My beauty Guide appen, hvis du vil med næste gang vi skal til event! 💁‍♀️)

gallerimiqura

Vi blev så meget klogere på hvem der er hjerterne bag Miqura, og vi kan kun sige at det er et enormt dedikeret hold af mennesker, der brænder for at lave de bedste skønhedsprodukter til alle os derude. 😍

Selvfølgelig har vi samlet al den viden vi sugede til os på dagen, så du også kan få et bedre indblik i både Miqura, Krystal- Aroma og farveterapi og ikke mindst deres nye Zen serie!

miquralogo

Miqura lyder så fint og eksotisk, hvad kommer det af?

“Navnet på Miqura, kom til mig som “MIN KUR”. Produkterne er skabt i Asien, og derfor synes jeg at navnet skulle have et asiatisk twist på, og der synes jeg at Miqura lød så fint. Sommerfuglen i logoet symboliserer sværmer, hvor silken kommer fra og som var inspiration til vores første produkt”

“Miquras produkter er unikke og effektive produkter, der kombinere naturlige ingredienser og videnskab i fremragende kvalitet” Elsemarie Østergaard – Grundlægger og ejer af Miqura.

Måske kender du dem rigtig godt i forvejen, men vidste du at? ..

Miqura er en dansk virksomhed, der lever og ånder for optimal hudpleje. Med brandet Miqura har de skabt en banebrydende, innovativ og unik produktserie, der sælges over hele Europa. Miqura ́s værdier er baseret på en filosofi om at skabe unikke og stærke produkter, kombineret med naturlige ingredienser og videnskab.

Som de selv siger gør de brug af “Asiatisk visdom og nordisk skønhed”

Fortæl fortæl fortæl! Hvad indeholder serien?

Zen Beauty serien består af 3 linjer, Energy, Harmony og Sleep med hver deres unikke egenskaber. Kollektion er udviklet med tanken om, at spiritualitet handler om at forbinde til helhed og alle produkterne er skabt med udgangspunkt i både krystal-, farve- og aromaterapi.

I hver serie finder du en Roll’on Crystal Oil, Face & Pillow Mist Spray, Face Sheet Mask, Eye Mask, Foot Mask & Hand Mask.

(Psst! Nederst i artiklen dykker vi ned i de tre terapi former 🌟)

Og hvad er det mon så de forskellige egenskaber er?

Zen Energy-linjen er skabt til at booste vores energi og forbedre vores humør om morgenen og i løbet af dagen. Farverne i denne linje er orange og magenta pink, som har en stimulerende, revitaliserende og energigivende effekt. Energy seriens produkter indeholder blod appelsin, hvilket også er kendt for at være energigivende og opløftende.

I deres Roll’on er der tilsat æterisk blodappelsin olie, som Miqura fortæller giver opløftende aromaterapeutiske effekter. Udover at dufte helt fantastisk er der også tilsat Tigerøje sten, som både er enormt afslappende at kigge på når man vender bunden i vejret på den, og stenene kører op og ned i den men som rent faktisk også er kendt for at give jordforbindelse og revitaliserende effekter samtidig med at den giver beskyttelse.
Okay, hvor vildt er det lige? 🔮

Energize


Zen Harmony-linjen
er skabt til at harmonisere og balancere os i løbet af dagen eller efter behov. De pink og lyserøde toner, der bruges i denne linje, har en balancerende og beroligende effekt. Produkterne indeholder rose, som også er kendt for at være lindrende og beroligende.
I denne Roll’on er der tilsat Rosenquartz krystaller og æterisk rose olie, til at skabe en balancerende og harmoniserende aromaterapeutisk effekt. Rosenquartz krystallerne er også kendt for at have en beroligende effekt og samtidig give ro.
(ahh, det lyder som sådan en man skal rulle på i løbet at dagen!)

Harmony

Zen Sleep-linjen er skabt til at afslappe og berolige os sidst på dagen, før vi sover. Farverne i denne linje er lilla og blå, som har en dyb fredfyldt og beroligende effekt. Zen linjen indeholder Lavendel, som også er kendt for at have være afstressende og afslappende.
Ligesom i de andre Roll’ons, er der i denne også tilsat krystaller – heri finder du dog i stedet Amethyst, som er kendt for at styrke spiritualitet, intuition og for at berolige sindet. Denne Roll-on kan du bruge for at slappe af og så skulle den oven i købet virke søvnfremmende!

(Vi fik et rigtig godt tip om, at rulle den under fødderne og bruge Face & Pillow mist ud i soveværelset lige inden sengetid for at sove bedre!)


Elsemarie Østergaard’s tilgang til det spirituelle var inspiration til Zen Beauty. Kollektionen er baseret på og inspireret af de 3 alternative terapiformer, som Miqura fortæller om her:

Krystalterapi

“Krystalterapi er en holistisk og naturlig terapi, der udnytter den energiske kraft af
sten og krystaller og hvordan de påvirker krop og sind. Forskellige typer krystaller menes at have forskellige egenskaber og energier. Bare at holde og være i nærheden af disse krystaller menes derfor at påvirke vores egne energier på det fysiske, spirituelle og følelsesmæssige
plan.”

Aromaterapi

“Aromaterapi er en holistisk behandling, der bruger naturlige planteekstrakter til at fremme velvære. Nogle gange kaldes det æterisk olieterapi og det virker enten gennem lugtesansen eller ved at blive absorberet gennem huden.
Hver æterisk olie har en række unikke egenskaber, anvendelser og virkninger. At kombinere æteriske olier for at skabe en synergistisk blanding, skaber endnu flere fordele når man bruger dem.”

Farveterapi

“Farveterapi er en ikke-invasiv og holistisk behandling, der bringer balance til dit sind og krop. Farvens vibrationer kan forbedrer dit humør og de kommer af reflekteret lys, når lysets bølgelængder rammer vores nethinde. Farver er overalt omkring os, både i naturen, i de hjem, vi bor i, i bilerne vi kører i og det tøj vi har på. I farveterapi bruges disse farveenergier at helbrede, give energi og berolige os.”

Vi håber du blev inspireret til at dykke lidt mere ned i aroma-, krystal og farveterapiens spændende egenskaber. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det lyder til at have en masse vilde effekter som vi slet ikke kan vente med at prøve af! 🪄

Miquras Zen serie kan købes i NORMAL. 

Vi glæder os til at læse din anmeldelse inde på My Beauty Guide Appen! 😍

Husk at du på My Beauty Guide app’en kan læse anmeldelser af over 18.000 forskellige skønhedsprodukter – enten ved at scanne stregkoden på et produkt eller søge manuelt under de fem hovedkategorier, Make-up, Hudpleje, Hår, Negle og Dufte.

Du kan også skrive anmeldelser på skønhedsprodukter ved brug af My Beauty Guide appen!

Vi glæder os til at læse din anmeldelse! 🥰

 


HVIS DU IKKE KAN UNDVÆRE VORES ARTIKLER, SÅ BENYT MEGET GERNE ET AF DISSE LINKS, NÅR DU ALLIGEVEL SHOPPER ONLINE.

VI FÅR EN LILLE KOMMISION VED HVERT SALG, HVILKET ER EN STOR HJÆLP FOR OS 🙏🏼

                                                                                                                                                              

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev