Guide til de bedste hårolier 2022

Forside » Guide til de bedste hårolier 2022
bedste hårolie - hairlust anmeldelse
Her viser Maria Hairlust Hair Oil som får 3,4 stjerner på My Beauty Guide appen.

Er du også i tvivl om hvilken hårolie der passer til dit hår?

Kender du det når dit hår bare ikke vil sidde som du gerne vil have det til? Måske har du Frizz i håret eller også føles det helt ustyrligt, lige meget hvad du gør. Der kan være uendelig mange issues med håret, men et godt sted at starte kan være at sørge for at håret er godt fugtet.

Ligesom vi har forskellige hudtyper, har vi også forskellige hårtyper og der findes heldigvis et helt hav af hårolier, der kan hjælpe dig på vej til at få et både flottere og sundere hår. 🤗

Så hvis du også er træt af tørt hår og knækkede spidser, men i stedet gerne vil have et fugtet, velplejet og glansfuldt hår (hvem vil egentlig ikke det?🤔)
Så bare rolig, hjælpen er nær! For vi har fundet frem til hele 7 forskellige hårolier, som er baseret på de bedste anmeldelser inde på My Beauty Guide Appen af vores skønne Beauty Community! 💕

Så sving du benene op og læs med herunder og find lige dén hårolie, der passer til dit hår. 👇

GISOU
Honey Infused Hair Oil, 50 ml.

GISOU skriver:
“Den ikoniske hårolie beriget med Mirsalehi Honning, der er formuleret til at genopbygge og reparere håret fra bunden. Denne olie til mange formål kan anvendes i både vådt og tørt hår – brug den før styling, som en behandling natten over eller som en afsluttende behandling for øjeblikkelig glans.” 🍯

Gisou

Anmeldelse af Gisou Hårolie:

✏️ Ana skriver: “En af mine yndlings hårolier derude! Med en fantastisk duft af honning! Den efterlader mit hår blødt og hjælper mod spaltede spidser. Den er også baseret på naturlige produkter, så det er et plus. Har brugt den i snart 1 år og vil med glæde fortsætte med at købe den selvom den er pricey. LOOOVE GISOU!” 

🛍️Du kan købe Gisou hårolie HER

HAIRLUST
Hair strenghtening & Protection Oil

Hairlust skriver:
“Vink farvel til tørre og krusede lokker! Hairlust Hair strenghtening & Protection Oil forbedrer hårets sundhed og fugtbalance ved hjælp af en plejende blanding af økologiske planteolier fra kokosolie, arganolie, solsikkekerneolie og abrikoskerneolie.”

Hairlust

Anmeldelse af HairLust Hårolie:

✏️ Nanna skriver: “Har brugt den i lang tid nu, og jeg er virkelig imponeret over dens virkeevne. Den kan både bruges alene eller sammen med andet produkt som hårcreme. Den har en dejlig duft.” 

🛍️ Du kan købe HairLust Hårolie HER

OLAPLEX
N0.7 Bonding Oil

OLAPLEX skriver:
Olien tilfører ekstra glans, styrke og blødhed til håret og via den eksklusive formel, så har olien en varmebeskyttende effekt på håret. Olien er fri for parabener og sulfater og kan anvendes i alle hårtyper.”

Olaplex

Anmeldelse af OLAPLEX Hårolie:

✏️ Michelle skriver: “En af de bedste olier, som jeg har prøvet! Den er så lækker for håret og indeholder varmebeskyttelse.”

🛍️ Du kan købe OLAPLEX Hårolie HER

 

LORÉAL PARIS
Extraordinary Oil, Sublime Hair Enhancer

LORÉAL PARIS skriver:
“Extraordinary Oil med en unik blanding af 6 blomsterekstrakter giver et silkeblødt og strålende glansfuldt hår uden at tynge det ned.
Brug olie før shampoo som en plejende kur, i tørt hår før styling eller som en sidste finish for strålende glans!”

Lorealelvital

Anmeldelse af ELVITAL Extraordinary Oil Hårolie:

✏️ Agnes skriver: “Den gør håret silkeblødt og jeg kan 100% anbefale denne hårolie.”

🛍️ Du kan købe ELVITAL Extraordinary Oil HER

KEVIN MURPHY
Young Again Treatment Oil

KEVIN MURPHY skriver:
“Young Again er en fantastisk blødgørende olie, der inderholder Immortelle, Grapefrugt og Bur Olie. Giver et blødt og glansfuldt hår. Forkæl dit hår med intens pleje, for et smukt udseende.”

Kevinmurphy

Anmeldelse af Young Again Treatment Oil:

✏️ Freya skriver: “Virkelig en dejlig hårolie. Den er meget let i konsistens og tynger ikke håret, så vil mene at den er god til folk med finere hår”

🛍️ Du kan købe Young Again Treatment Oil HER

 

MOROCCAN OIL
Moroccanoil Treatment

MOROCCANOIL skriver:
“MOROCCANOIL® Oil Treatment – All Hair Types er en hårolie til alle hårtyper, der med sin fantastiske formel giver et silkeblødt og glansfuldt hår. Den er beriget med arganolie, der er rig på E-vitamin, essentielle fedtsyrer og antioxidanter, der tilfører en masse fugt og næring til håret, så det kommer til at fremstå smukt og velplejet.

Denne olie absorberes hurtigt ind i håret, og gør det meget mere medgørligt. Derudover forkortes føntørringstiden også, håret får en helt uimodståelig glans og krus elimineres.”

Moroccanoil

Anmeldelse af Moroccan Oil Treatment:

✏️ Nanna skriver: “Helt sikkert den bedste hårolie på markedet. Bruger den altid efter et bad og når mit hår er tørt. Den har den mest fantastiske duft – helt klart et must buy!” 

🛍️Du kan købe Moroccan Oil Treatment HER

Maria Nila
True Soft Argan Oil

Maria Nila skriver:
“Maria Nila True Soft Argan Oil er en nærende arganolie, der kan bruges til alle hårtyper. Den er beriget med arganolie, som giver en masse fugt og næring til håret, og efterlader det mere medgørligt og blødt.

Denne olie absorberes hurtigt ind i håret, og giver den en masse næring helt uden at virke tyngende. Håret efterlades silkeblødt, glansfuldt og fugtgivet, og krus bliver effektivt reduceret.

Maria Nila True Soft Argan Oil har en helt fantastisk duft af vanilje, rose og jasmin, som man nærmest ikke kan andet end at elske.”

Marianilahårolie

Anmeldelse af True Soft Argan Oil:

✏️ Caroline skriver: “Jeg har brugt SÅ mange hårolier, og dette er KLART min favorit! Efter mange år med alt for meget afblegning, permanent krøl og diverse extensions metoder, har denne bare fået styr på mit hår. Den dufter dejligt, og gør mit hår silkeblødt, helt uden at fedte! Mit største musthave” 

🛍️ Du kan købe True Soft Argan Oil HER

 

Vi har også fundet lidt Fun Facts om håret, du måske ikke kender til..

  • Vi har 25.000 hårsække på hele kroppen når vi fødes, og vi får ikke flere
  • Vi har ca 100.000 hårsække på hovedet.
    – Blonde har flest ( ca. 140.000) og rødhårede har færrest ( ca 90.000)
  • Vores hår vokser 0,3 – 0,4 mm om dagen
  • Vores hovedhår vokser i 3-7 år og så falder det af
  • Hårets cyklus består af 3 faser: Vækstfasen, Regressionsfasen og Afstødelsesfasen
  • Vi taber 50-100 hår om dagen

(Sundhedsguiden.dk)

Vi håber at du har fundet frem til en hårolie, der passer til dit hår og måske blev lidt klogere på håret i sig selv! 👱‍♀️

Husk at du kan læse mange flere anmeldelser om både hårolier og alle andre skønhedsprodukter inde i My Beauty Guide Appen, ved enten at scanne stregkoden på et produkt eller søge manuelt efter det under de fem hovedkategorier, Make-up, Hudpleje, Hår, Negle og Dufte.

Har du en favorit olie du ikke kan undvære?
Skynd dig ind på My Beauty Guide Appen og anmeld den, hvis du ikke allerede har gjort det!
🤩

LÆS OGSÅ: SÅDAN UNDGÅR DU TØRRE HÆNDER!

Se her en af Marias flotte stylingtips til håret! 💇‍♀️

@mybeautyguide

Er ret vild med det! 😍🙌🏼 Hvad synes I? 🥰 #hairstyle #hairstyles #hairstyleinspo #hairstyletutorial #hairinspo #hairtutorial

♬ Running Up That Hill (A Deal With God) – Kate Bush

#SharingIsCaring


HVIS DU IKKE KAN UNDVÆRE VORES ARTIKLER, SÅ BENYT MEGET GERNE ET AF DISSE LINKS, NÅR DU ALLIGEVEL SHOPPER ONLINE.

VI FÅR EN LILLE KOMMISION VED HVERT SALG, HVILKET ER EN STOR HJÆLP FOR OS 🙏🏼

                                                                                                                                                           

 

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev