Anmeldelser af Hairlust Hair Growth & Repair Shampoo

Forside » Anmeldelser af Hairlust Hair Growth & Repair Shampoo

hairlust anmeldelser

Vores anmeldere på My Beauty Guide appen har været i fuld gang med at teste og anmelde Hair Growth & Repair Shampoo fra Hairlust. De er bl.a. meget begejstrede for, at den er fri for parabener, silikone og sulfater – og derfor oplevede nogle af anmelderne også en tørhed i håret, hvilket bl.a. skyldes at der ikke er silikone i. Oplever man tørhed i håret – kan man med fordel bruge Hair Growth & Repair Conditioner. Og ja, så elsker de duften og emballagens “girly” look. 

Opdatering pr. 11.04.2023 – Hairlust Hair Growth & Repair har siden testen i 2022 skiftet navn og emballage – til nu at hedde Grow Perfect og i en ny smukt pastel grøn farve. Du kan se hele den smukke nye Hairlust Grow Perfect serie nederst i artiklen. 

 

Hairlust

Hair Growth & Repair Shampoo

 

Hair Growth & Repair Shampoo Hairlust

KØB Hairlust Grow Perfect Shampoo HER

Shampooen er blevet testet i både Danmark og Sverige, og det er der kommet nogle fine anmeldelser ud af, som du kan læse nogle af herunder:

Zahra giver og skriver:

🙋🏼‍♀️ “Rigtig lækkert produkt. For det første er jeg vil med indpakningen, som er pink og girly. Duften er sød, men alligevel ikke kvalmende sød. Synes det er en lækker shampoo, som efterlader mit hår lækkert og blødt. Shampooen er sulfat fri, og man skal derfor være opmærksom på, at den ikke giver det “shine” som andre produkter kan indeholde. Konsistensen er meget tynd, og man kan derfor godt have lyst til at bruge mere produkt end man egenlig har brug for. Helt klart en anbefaling, hvis man ønsker at forkæle dit hår” 

Natalie giver og skriver:

🙋🏼‍♀️ “Har brugt shampooen i næste to uger, hvoraf en af ugerne var i et meget varmt klima. Mit hår bliver normalt slidt af konstant varme i kombination med saltvand, med for første gang føltes håret perfekt igen efter et brusebad med Hairlust” 

Mia Katrine giver og skriver:

🙋🏼‍♀️ “Produktet er dejligt drøjt så man skal nærmest ingenting bruge for at det skummer. Efter bare få gange kan jeg mærke en forskel. Jeg har selv farvet hår, så det skal plejes ekstra meget og det kan HairLust med plante-protein!”

Aurelie giver og skriver: 
🙋🏼‍♀️ “Kan virkelig god lide denne shampoo! Jeg synes, at håret føles meget fugtet og glat efter vask. Det føles også super godt at kunne bruge en vegansk shampoo! Ser frem til at fortsætte med at bruge den shampoo og se endnu klarere resultater!”

Michaela giver og skriver:

🙋🏼‍♀️ “Efter at have prøvet Hairlust Hair Growth & Repari Shampoo har mit hår førtes meget rent og skinnende, sammenlignet med andre shampooer jeg har prøvet før. Duften er vidunderlig og den skummer meget godt. Lidt løbende i tekstur, så man skal være forsigtig, når man trykker den ud af pakken. Ellers er jeg meget glad indtil videre, ser frem til at forsætte med at bruge den og se mine slidte spidser forbedres og længden øges!”

Hairlust Grow Perfect i opdateret og smukt design

hairlust anmeldelse

Find hele Grow Perfect serien her

 

Nysgerrig på at læse flere anmeldelser af HairLusts produkter?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen og læs de mange gode anmeldelser der er af HairLusts produkter. Du kan bl.a. læse anmeldelser af Hair Scalp & Detox Scrub, Hair Strengthening & Protection Hair Oli, og Hair Growth Serum. 

Husk at når du står ude i de fysiske butikker og bliver overvældet af diverse hår produkter, så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af produkterne før køb og minimer dermed fejlkøb. 

DOWNLOAD My Beauty Guide appen HER

#SharingIsCaring

 


HVIS DU IKKE KAN UNDVÆRE VORES ARTIKLER, SÅ BENYT MEGET GERNE ET AF DISSE LINKS, NÅR DU ALLIGEVEL SHOPPER ONLINE.

VI FÅR EN LILLE KOMMISION VED HVERT SALG, HVILKET ER EN STOR HJÆLP FOR OS 🙏🏼

AUSTRALIAN BODYCARE  – B-UNIQ – BILLIGPARFUME.DK – BRUSH BUDDY – CANA BVELUNICOPENHAGEN HEALTH – CREME DE LA CREME – DANISH SKIN CAREDUFFBEAUTYVILD NORDGOSH COPENHAGEN – GREEN GODDESS – HELSAM – HELSEBIXEN.DK – HERREBOX.DK – HEVI SUGARING – JADE SKIN CARE – LE MINI MACARON – NICEHAIR.DK – RELEVANT 

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev