Bedste tørshampoo – TOP 5 ifølge Anne

Forside » Bedste tørshampoo – TOP 5 ifølge Anne
bedste tørshampoo
batiste tørshampoo

Tørshampoo

Jeg er storforbruger af tørshampoo og har prøvet rigtig mange forskellige – både billige tørshampoo’er og de lidt dyrere tørshampoo’er. Og heldigvis er det de billige tørshampoo’er som jeg er mest begejstret for 💪🏽 Selvfølgelig har jeg prøvet dyrere tørshampoo’er som har været gode – men det er bare altid de billigste jeg vender tilbage til.

Jeg bruger tørshampoo stort set hver dag – det kan godt være lidt “hårdt” ved min hovedbund – så derfor sørger jeg for at holde den anbefalede afstand, når jeg sprayer det i håret. Jeg bruger tørshampoo for at give mit hår lidt fylde, struktur og selvfølgelig for at absorbere olie og fedt fra mit hår.

Nedenfor kan du læse om mine 5 favorit tørshampoo’er:

Batiste – Stylist Oomph My Locks XXL Volume Spray

Batiste udvikler bare gode tørshampoo’er! De er effektive, dufter godt og så har de en god pris! Der findes mange forskellige varianter fra Batiste – men én af mine favoritter fra Batiste er denne: Stylist Oomph My Locks XXL Volume Spray. Den giver nemlig som navnet antyder – rigtig fin volumen til mit hår 👏🏽

KØB Batiste Stylist Oomph My Locks XXL Volume Spray HER

Schwarzkopf  – Got2b Instant Refresh Dry Shampoo

Got2b produkterne fra Schwarzkopf er jeg generelt også ret glad for at bruge. Det er også effektive produkter og til en fornuftig pris. Instant Refresh Dry Shampoo dufter så skønt og forfriskende! Den absorberer fint fedt og olie fra håret – samt giver håret fin struktur.

KØB Schwarzkopf Got2b Instant Refresh Dry Shampoo HER

Matas Striber – Dry Shampoo Translucent Uden Parfume 

Matas Striber har rigtig mange fine produkter i deres sortiment – men lige præcis deres Dry Shampoo Translucent Uden Parfume er jeg rigtig glad for! Den er uden parfume – så den dufter ikke af noget 😉 Den gør sit job med at absorbere fedt og olie fra håret og får håret til at syne friskt igen.

KØB Matas Striber – Dry Shampoo Translucent Uden Parfume HER

Swiss-O-Par – Frottee Tørshampoo Spray

Swiss-O-Par havde jeg aldrig hørt om – før jeg faldt over den på hylden i Matas. Dens udseende er ikke det mest fancy 🙈 Men det er jo som bekendt det indre der tæller 😉 Den er god og til en fornuftig pris. Den kan dog have tendens til at gøre håret hvidt – det gør dog ikke noget i mit lyse hår.

KØB Swiss-O-Par Frottee Tørshampoo Spray HER

Toni&Guy – Sky High Volume Dry Shampoo

Toni&Guy er jo et ikonisk frisørmærke og som nu også fås hos diverse forhandlere. Mærket skuffer sjældent og jeg er ret vild med deres Sky High Volume Dry Shampoo! Den gør sit job med, at absorbere fedt og olie fra håret og så giver den en flot, let volumen til håret.

KØB Toni&Guy – Sky High Volume Dry Shampoo HER

Over 100 forskellige tørshampoo’er..

På My Beauty Guide appen kan du læse anmeldelser af over 100 forskellige tørshampoo’er – så hvis du er nysgerrig på at læse flere anmeldelser på tørshampoo’er – så skynd dig ind på My Beauty Guide appen, og bliv klogere på hvilken tørshampoo du skal vælge næste gang. Husk at du også scanne et produkts stregkode og læse anmeldelser – når du står i en butik og er i tvivl om et køb – anmeldelserne kan måske hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt og dermed være med til at minimere et fejlkøb.

#SharingIsCaring

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev