Vegansk makeup & hudpleje

Forside » Vegansk makeup & hudpleje

Denne artikel indeholder reklamelinks.

Er din hudpleje vegansk?

Vi har lavet et overblik til dig, så du hurtigt kan blive klogere på, hvad der spiller ind, når du gerne vil være sikker på at få fat i veganske produkter til din hudpleje, makeup og hårstyling. Vi har forsøgt at samle alle de ting, der kan skabe forvirring, når du gerne vil købe veganske beauty produkter. Men bare rolig, vi har dig! 😉

Psst! Husk at du altid kan søge på “Vegan” i søgefeltet på appen, for at finde frem til mange af de anmeldte veganske produkter og se hvad andre brugere synes om dem ❤️


Vegansk, naturlig og plantebaseret?

Der er mange betegnelser at holde styr på, så hvad betyder det egentlig, når et skønhedsprodukt er vegansk?

Veganske skønhedsprodukter er helt kort produkter, der ikke indeholder ingredienser som stammer fra dyr. Det vil altså sige, at der ikke er brugt animalske stoffer til indholdet i fremstillingen af produktet.

Vegansk kan nemt forveksles med plantebaseret, da der ofte står “naturlig” og mange “naturlige” ingredienser på et produkt, men plantebaseret stammer fra planter og er derfor ikke animalske, men ja.. plantebaseret. For eksempel kan skønhedsprodukter indeholde naturlige ingredienser som bivoks og honning, men fordi de stammer fra bier, er de ikke veganske.

Men hvad er så forskellen på vegansk makeup og cruelty free?

At være cruelty-free betyder, at mærket ikke på nogen måde tester på eller involverer dyr under hele processen med at skabe et produkt.

Når et produkt er markeret vegansk, betyder det at der ikke bliver brugt nogle former for animalske produkter til at fremstille produktet.

Det vil altså sige, at produktet blandt mange andre ingredienser f.eks. ikke må indeholde:

  • Honning
  • Bivoks
  • Lanolin (fedtstof fra fåreuld)
  • Kollagen (protein fra sener, hud, ben og bindevæv hos dyr)
  • Albumin (protein fra æggehvider)
  • Carmin (farvestof udvundet fra lus)
  • Gelatine (fortykningsmiddel fremstillet af protein fra knogler, hud og sener fra dyr)

Hvordan kan man være sikker på at produktet er vegansk? 🤔

Hvis du vil være helt sikker på at komme hjem med veganske produkter fri for animalske ingredienser og hjælpestoffer, så gå efter Vegan mærket fra Vegan Society.

Mærket ser ud som en solsikke og kaldes derfor også solsikke mærket.

Vegan Society er et registreret varemærke og en international anerkendt standart for veganske produkter.

Solsikkemærket

Vegansociety.com/derma.dk

Det bliver heldigvis hele tiden lettere at finde frem til de veganske produkter, og der kommer konstant nye og spændende produkter online og på hylderne i butikkerne.

5 veganske produkter med gode anmeldelser

Nedenfor har vi fundet frem til fem virkelig skønne produkter, der har fået nogle meget fine anmeldelser på My Beauty Guide Appen. Produkterne er selvfølgelig 100% veganske, så du nemt kan “GO VEGAN”!

LUMENE
Nordic Hydra Facial Mist 100 ml.

Lumene skriver om produktet:
“Den forfriskende Facial Mist med rent, artisk kildevand og nordisk økologisk birkesaft giver et øjeblikkeligt tilskud af fugt.

Fjerner urenheder som ikke-vandtæt makeup. Sprayen er også velegnet til følsom hud.”

Lumene

Anmeldelse af Nordic Hydra Facial Mist:

✏️ Nicole skriver: “Jeg bruger denne face mist dagligt, for at genopfriske huden. Den sprøjter som støvregn og ødelægger derfor ikke min makeup.

🛍 Du kan købe LUMENE Nordic Hydra Facial Mist HER 

MILK MAKEUP
Vegan Milk Moisturizer 48 ml.

Milk Makeup skriver:
Nærende daglig fugtighedscreme med en unik blanding af vegansk mælk for dyb, men stadig let fugtighed og blødere, glattere hud.

– Desert Milk™ lavet af planter som kalahari-melon, baobab, jojoba og aloevera.
– Figenmælk, sheasmør, havremælk er vitaminrige, de opfrisker, blødgør og lindre tør hud.
– Arganmælk, grapefrugtfrøsolie, aqualane indkapsler fugt og giver antioxidante fordele.”

MilkAnmeldelse af Vegan Milk Moisturizer:

✏️ Mathilde skriver: “Den er så lækker! Den har en meget tyk konsistens og så hydrere den rigtig godt huden. Jeg bruger den dog kun når jeg skal have foundation på, da jeg synes det er den perfekte base under. og så holder det lige lidt ekstra! Hvis jeg har ekstra tør hud, er den fantastisk. Jeg kan virkelig anbefale den.”

🛍 Du kan købe Vegan Milk Moisturizer HER

E.L.F. COSMETICS
Illuminating Eye Cream 14 g.

e.l.f. Cosmetics skriver: “Destilleret vand og essentielle næringsstoffer hjælper med at fugte huden og mindske mørke rande og hævelser, så huden får en sund glød.
Tilsat plejende jojoba, E-vitamin og agurk, der blødgør og beskytter den sarte hud omkring øjnene. Den er ligeledes rig på antioxidanter som sheasmør og grøn te.”

ElfeyecreamAnmeldelse af Illuminating Eye Cream:

✏️ Camilla skriver: “Sindssyg lækker øjencreme! Den tørrer ind i huden rigtig hurtigt og så er konsistensen rigtig god. Den giver rigtig god fugt til området omkring øjnene. Den kan varmt anbefales.”

🛍 Du kan købe el.l.f. Illuminating Eye Cream HER

MARIA NILA
Cream Heat Spray

Maria Nila skriver:
“Maria Nila Cream Heat Spray er en nærende og varmebeskyttende creme-spray.

Den virker genopbyggende på skadet hår, og modvirker spaltede spidser, samt tilfører en masse fugt, så håret ikke udtørrer.

Denne fantastiske spray har en frisk duft af fersken, æble og rose, og efterlader håret med en smuk glans. Formlen er med Color Guard Complex, der ved at beskytte håret mod UV-stråler og frie radikaler hjælper med at bevare hårfarven på smukkeste vis uden at falme.

Maria Nila Cream Heat Spray er nem at fordele jævnt ud i håret, og kan bruges til alle hårtyper.”

MariaNilaHeautcreamspray
Anmeldelse af Cream Heat Spray:

✏️ Diana skriver: “Er vild med Maria Nila, det er 100% vegansk. Denne varmebeskyttende creme gør noget for mine krøller som intet andet produkt har kunne – krøllerne sidder bare og håret får shine. Er vild med det, måske fordi den er uden sulfater og parabener, og så har den en skøn duft. Et kæmpe ja tak!”

🛍 Du kan købe Maria Nila Cream Heat Spray HER

TOO FACED
Chocolate Soleil Bronzer

Too Faced skriver om produktet:
“Bronzing har aldrig været så lækkert. Skab varme og dimension over hele kroppen, mens du opnår en rig, mat, opbyggelig brun kulør. Formlen er tilsat 100 % ægte kakaopulver for at give huden skønne fordele og en langtidsholdbar bronze, der dufter lige så godt, som den ser ud.”

Toofacedmilkchocolate

Anmeldelse af Too Faced Milk Chocolate Matte Bronzer:

✏️ Rose skriver: “Helt perfekt bronzer, som er nem at arbejde med. Giver en smuk farve på huden, som om man lige har været et smut i spanien. Duften er også helt fantastisk!”

🛍 Du kan købe Too Faced Milk Chocolate Matte HER

Husk at du…

på My Beauty Guide app’en kan læse anmeldelser af over 17.000 forskellige skønhedsprodukter – enten ved at scanne stregkoden på et produkt eller søge manuelt under de fem hovedkategorier, Make-up, Hudpleje, Hår, Negle og Dufte.

Vi er så nysgerrige på hvilke veganske produkter du har prøvet af, så skynd dig ind og anmeld dem på My Beauty Guide Appen! 😍

 

#SharingIsCaring

 


HVIS DU IKKE KAN UNDVÆRE VORES ARTIKLER, SÅ BENYT MEGET GERNE ET AF DISSE LINKS, NÅR DU ALLIGEVEL SHOPPER ONLINE.

VI FÅR EN LILLE KOMMISION VED HVERT SALG, HVILKET ER EN STOR HJÆLP FOR OS 🙏🏼

                                                                                                                                                         

 

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev