De bedste antiperspirant-deodoranter til kraftig svedproduktion – 2023

Forside » De bedste antiperspirant-deodoranter til kraftig svedproduktion – 2023

For mange kan sved være svært at tale om – måske sveder du meget og måske lugter din sved kraftigt. Derfor at vi fundet 2 antiperspirant-deodoranter, som får ekstremt flotte og beskrivende anmeldelser på My Beauty Guide appen – når det gælder om at komme sit svedproblem til livs.

#1 Ducray Hidrosis Control Roll-On

Ducray Hidrosis Control Roll-on deodorant lover at reducere og kontrollere svedproduktion og svedproduktion hos personer med hyperhidrosis (overdreven svedtendens). Den absorberer fugt, opfanger lugt og renser huden. Uden alkohol og parfume.

⏰ Hidrosis Control Roll-on deodorant passer til alle hudtyper. Og lover at være effektiv op til 48 timer.

💡 Roll-on deodoranten er også velegnet til sensitiv hud.

Ducray Hidrosis Control Roll-on Deodorant

Udvalgte anmeldelser af Ducray Hidrosis Control Roll-On:

🙋🏼‍♀️Hvis man lider af alvorlige svedproblemer kan denne lille deo Roll-On være din løsning 🌸

Jeg har brugt den i over en måned og jeg er meget glad for den, især da jeg træner en del. Den har gjort at jeg ikke sveder under armene og dermed blevet KVIT med svedlugt 🌸

Jeg bruger den ca. hver 2. eller 3. dag og ALDRIG efter barbering. Jeg anbefaler den til alle jeg kender, som har problemer med sved.

– Ida L., My Beauty Guide Anmelder

🙋🏽‍♀️ “Super effektiv deodorant som man kan nøjes med at anvende hver 3. dag. Jeg skulle lige bruge den en kort periode for at opnå den fulde effekt. Ingen lugt-gener eller våde armhuler. Mange deodoranter af de meget effektive/stærke giver mig irritation på huden – men ikke denne. Kan kun anbefales.”

– Trine M., My Beauty Guide Anmelder

Find Ducray Hidrosis Control Roll-on Deodorant her

#2 Perspirex Extra-Effective Antiperspirant Roll-On – Strong

Perspirex Extra-Effective Antiperspirant Roll-On, Strong er en ekstrem effektiv og dybdegående antiperspirant, der med sin patenterede formel yder den ultimative beskyttelse, når det kommer til kraftig sved og svedlugt.

Perspirex Extra-Effective Antiperspirant Roll-On, Strong lover at holde op til 5 dage. Og er særligt god til dig der har en høj svedproduktion. Læs produktets instruktion til hvordan det anvendes.

💡 Roll-on deodoranten er uden parfume og anti-perspirant.

Perspirex Extra-Effective Antiperspirant Roll-On, Strong

Udvalgte anmeldelser af Perspirex Extra-Effective Antiperspirant Roll-On, Strong :

🙋🏼‍♀️Jeg blev blæst bagover. Den er SÅ effektiv. Jeg sveder meget og den her mindsker min svedproduktion markant i et par dage. Jeg er imponeret! Man skal dog være opmærksom på, at man ikke skal være frisk barberet ved påføring, det skulle svie rigtig meget. Jeg har derfor shavet et par dage i forvejen og så shavet igen ved næste bad uden problemer. Husk at læse på produktet inden påføring 😃

– Emma L. M L., My Beauty Guide Anmelder

🙋🏽‍♀️ “Helt klart den bedste deo jeg har brugt! Den er rigtig god hvis du f.eks. lugter under armene eller har svært ved at gå i t-shirt hvor man kan se at du har svedt. (Bruger den selv 2-3 gange om ugen).

– Sara S., My Beauty Guide Anmelder

🛒 ShoppingGuide

Forslag til at bekæmpe sved:

#1 Brug altid antiperspirant-deodoranter- og ikke bare en deodorant

Brug antiperspirant-deodoranter: Antiperspiranter indeholder aluminium, der kan hjælpe med at blokere svedkirtlerne midlertidigt.

#2 Løst og åndbart tøj

Brug løst og åndbart tøj: Materiale såsom bomuld er åndbart og tillader luft at cirkulere omkring kroppen. Undgå syntetiske materialer som polyester, da de kan holde sveden inde.

#3 Undgå krydret mad

Undgå krydret og fedtet mad: Krydret og fedtet mad kan øge svedproduktionen. Prøv at undgå disse fødevarer og spis en sund og varieret kost.

Det er vigtigt at nævne, at overdreven svedproduktion også kan være et tegn på hyperhidrose (ovendreven svedproduktion), så hvis du oplever overdreven svedproduktion, kan det være en god idé at tale med din læge.

Anmeldelser af deodoranter

På My Beauty Guide appen kan du læse anmeldelser af over 300 forskellige deodoranter – du kan f.eks. læse anmeldelser af den populære Biotherm Deo Pure Roll-On, læse anmeldelser af den veganske Ahava Roll-On Mineral Deodorant, samt læse anmeldelser af den parfumefri Ecooking Deo Roll-On. Du kan naturligvis også læse anmeldelser af spray deodoranter og creme deodoranter.

My Beauty Guide appen er gratis at downloade i App Store og Google Play.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev