Top 5 bedst anmeldte intimsæber

Forside » Top 5 bedst anmeldte intimsæber

Intimpleje

Det er vigtigt at bruge produkter som er velegnet til intim-området. Brug af forkerte produkter kan nemlig være med til at skabe ubehag i form af f.eks. kløe, svie og rødme.
Og her kommer intimsæbe på banen. Intimsæbe er en mild og skånsom sæbe, som er udviklet til intimområdet. Intimsæbens formål er at opretholde eller genoprette PH-balancen, som også minimerer risikoen for irritation. Intimsæbe tilføjer fugt, hjælper mod lugt og sørger for en ren fornemmelse i intimområdet.

Jeg har derfor dykket ned i My Beauty Guide appens mange gode anmeldelser af intimsæber, og fundet frem til de 5 bedst anmeldte intimsæber.


Læs med her og bliv inspireret til de bedste intimsæber 😍

#1 Vivag Intimsæbe

Vivag Intimsæbe er en mild intimsæbe med mælkesyre og hjælper med til at opretholde en god balance i intimområdet.

Brug med fordel Vivag Intimsæbe som en del af din kropsrutine. Vivag anbefaler at man undgår overdrevet brug af produktet og kun bruger det udvendigt.

💡Intimsæben er parfumefri, har en PH-værdi på 4 og er anbefalet af Astma Allergy Nordic.

🙋🏼‍♀️”God intimsæbe. Jeg har også brugt den til at vaske min tatovering i, hvilket også har fungeret godt.”
– Laura Berg Jørgensen, My Beauty Guide Anmelder

KØB Vivag Intimsæbe HER

#2 Alva Intim Wash

ALVA Intim Wash, er en mild sæbe udviklet til intimområdet. Produktet skal være med til at hjælpe med at bevare en naturlig balance i intimområdet.

Alva Intim Wash kan bruges som en del af din kropsplejerutine. Alva Intim har en intimvaskserie, som med fordel kan bruges sammen.

💡 Intim Wash er vegansk, parfumefri og har en PH-værdi på 4.

🙋🏼‍♀️”Kæmpe fan til prisen! Produktet er uden parfume og derfor enorm mild imod huden. Jeg bruger den hver dag på de intime områder.”
– Maja Lyngbye, My Beauty Guide Anmelder

KØB Alva Intim Wash HER

#3 Intima Intimsæbe

Intima Intimsæbe Tranebær, er en flydende mild sæbe udviklet til intimområdet. Produktet indeholder mælkesyre og tranebærekstrakt, og skal være med til at opretholde den naturlige balance i intimområdet.

Brug med fordel Intima Intimsæbe Tranebær, som en del af din kropspleje. Kom produktet på en våd klud eller fugtede hænder, vask intimområdet og skyl derefter.

💡 Intimsæben er vegansk, har mild duft og en PH-værdi på 4.

🙋🏼‍♀️”En god intimsæbe. Som man fra naturens side godt ved, så er tranebær et fantastisk bær, som er med til at minimere risikoen for blærebetændelse. Netop derfor er det genialt, at man kan kombinere sæben med tranebær, så man på den måde både rengør og forebygger infektioner.”
– Majbrit, My Beauty Guide Anmelder

KØB Intima Intimsæbe Tranebær HER

#4 Nivea Intimo

Nivea Intimo, er en flydende intimsæbe som skal være med til at pleje og rengøre den følsomme hud i intimområdet, og reducere irritation, tørhed og underlivsproblemer.

Brug med fordel Nivea Intimo, som en del af din kropsrutine. Påfør på våd hud og skyl grundt efter med vand.

💡Intimo indeholder kamilleekstrakt, er testet af gynækologer og dermatologer og har en PH-værdi på 4,6.

🙋🏼‍♀️ “Den er rigtig god og den er god hvis du har sensitiv hud.”
– Mirsada Durakovic, My Beauty Guide Anmelder

KØB Niveau Intimo HER

#5 Australian BodyCare Intim Wash Lemon Myrtle

Australian BodyCare Intim Wash Lemon Myrtle, er en flydende intimvask som, med sin Tea Tree Oil og Lemon Myrtle, skal være med til at minimere lugt og kløe i intimområdet.

Brug med fordel Australian BodyCare Intim Wash, som en del af din kropsrutine. Er specielt velegnet til dem som døjer med uønsket lugt.

💡Intim Wash indeholder 100% naturlig Tea Tree olie, er PH reguleret og indeholder en frisk citrusduft.

🙋🏼‍♀️ “Denne intim wash er absolut et musthave, især når det kommer til at passe på sensitiv hud på de intime områder. Duften er mild og produktet indeholder en masse gode naturlige ingredienser som kun kan være et plus.”
– Maja L, My Beauty Guide Anmelder.

KØB Australian Bodycare Intim Wash Lemon Myrtle HER

Er du nysgerrig på at læse flere anmeldelser af intimprodukter?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen og læs de mange gode anmeldelser af intimprodukter. Du kan bl.a. læse anmeldelser af ALVA Intim Fresh Wipes, Valmed Vaginal Tabletter og Libresse Intimpleje Wash Gel.

Husk at når du står i Matas, Netto og andre fysiske butikker og er overvældet af de mange forskellige intimprodukter – så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af produkterne først.

#SharingIsCaring 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev