Testpanel med NOELE Beauty – parfumefrit og vegan-venligt makeup

Forside » Testpanel med NOELE Beauty – parfumefrit og vegan-venligt makeup

Testpanel med NOELE Beauty – parfumefrit og vegan-venligt makeup

Vi ELSKER danske brands og især hvis der står en dansk powerful kvinde bag! Og det er lige nøjagtig hvad der gør bag danske NOELE Beauty, nemlig Maria Awais Mohammad. Yeah #femalepower all the way!

Derfor var vi også super glade for at indgå samarbejde med NOELE Beauty – så vi kunne introducere dette cool makeup brand for Danmarks bedste og mest engagerede BeautyCommunity – nemlig My Beauty Guide brugere.  NOELE Beauty ‘s sortiment indeholder både øjenskyggepalette, blush, highlights og de fineste faux lashes .

My Beauty Guides brugere testede udvalgte produkter fra NOELE Beauty ‘s sortiment og vi har udvalgt 3 af produkterne nedenfor. Testpanelet bestod af 20 nysgerrige, engagerede og makeup-elskende brugere og de har alle skrevet yderst uddybende og brugbare anmeldelser af produkterne. 

NOELE Beauty ‘s produkter blev taget rigtig godt imod og fik flotte anmeldelser og en smuk stjerneregn ned over sig. 

Nedenfor kan du læse den samlede stjerne-rating af 3 udvalgte NOELE Beauty produkter og vil du læse alle anmeldelserne af NOELE Beauty ‘s produkter – så skynd dig at hoppe ind på My Beauty Guide app’en og se hvad der bliver skrevet 😉

 

Faux Lashes – 5D Luxury, Alicante 

alicante-vipper-noele

149,95 kr, køb den her

Disse vipper er utrolig smukke! Så gode til at have på til et hverdags-look. De er nemme at påføre og de er meget lette at have på. Jeg er helt sikker på at de bliver min go to hverdags vipper. Jeg er vild med dem.My Beauty Guide family member – Anna B.

Afterglow Eyeshadow Palette

afterglow-ecooking

349,95 kr, køb den her

Fantastisk! Det er det eneste ord der kommer frem når jeg bruger denne smukke palette. Jeg blev så overrasket med den høje kvalitet og super lækre farver. Både matte og simmere er meget pigmenterede og lækre at arbejde med. Jeg elsker bare denne Afterglow Palette og kan ikke anbefale den nok!My Beauty Guide family member – Marilyn Jade

Blush & Glow Palette

blush-and-glow-noele

349,95 kr, køb den her

Wow wow wow! Denne palette opfylder alle mine highlighting dreams. Pigmenteringen er helt fantastisk, farverne har den flotteste undertone og de blender som en drøm! Jeg kan ikke vente til at se hvad Noele Beauty kommer ud med i fremtiden. –  My Beauty Guide family member – Maria N. 

Husk at du på My Beauty Guide app’en kan læse anmeldelser af over 5.000 forskellige skønhedsprodukter – enten ved at scanne stregkoden på et produkt eller søge manuelt under de fire hovedkategorier, makeup, hudpleje, negle og hår. 

Vi glæder os til at læse din anmeldelse!

Kærlig hilsen

My Beauty Guide Team

LÆS OGSÅ:

Testpanel med Ecookings populære Lermaske!

 

#SharingIsCaring


HVIS DU IKKE KAN UNDVÆRE VORES ARTIKLER, SÅ BENYT MEGET GERNE ET AF DISSE LINKS, NÅR DU ALLIGEVEL SHOPPER ONLINE.

VI FÅR EN LILLE KOMMISION VED HVERT SALG, HVILKET ER EN STOR HJÆLP FOR OS 🙏🏼

AUSTRALIAN BODYCARE  – B-UNIQ – BILLIGPARFUME.DK – BRUSH BUDDY – CANA BVELUNICOPENHAGEN HEALTH – CREME DE LA CREME – DANISH SKIN CAREDUFFBEAUTYVILD NORDGOSH COPENHAGEN – GREEN GODDESS – HELSAM – HELSEBIXEN.DK – HERREBOX.DK – HEVI SUGARING – JADE SKIN CARE – LE MINI MACARON – NICEHAIR.DK – RELEVANT – SHOPROSTED.DK – YUMMIHAIRCARE

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev