Er kosmetisk akupunktur det nye botox?

Forside » Er kosmetisk akupunktur det nye botox?

Er kosmetisk akupunktur det nye botox?

Måske – læs om Annes oplevelse.

I starten af december besøgte jeg Christina Becher – som har hudplejeklinikken By Dina og udfører Japansk Face Lift og kosmetisk akupunktur – yes nåle i ansigtet!

Nu er jeg ikke bange for nåle – men var alligevel både spændt og lidt nervøs for at lade mit ansigt være nålepude.

Christina er én af de varmeste og mest imødekommende behandlere jeg har mødt – og hun formår at have en skøn aura af ro og intimitet omkring sig og sit arbejde. Det er noget jeg værdsætter utrolig højt når jeg besøger en behandler – for honestly man kommer altså ret tæt på hinanden.  😉

Behandlingen bestod af Japansk Face Lifting og kosmetisk akupunktur.

 

Japansk Face Lift er en afstressende og effektiv behandling af fine linjer, tegn på ældning såsom rynker (?! ) poser under øjnene og tunge øjenlåg og så skulle den minimere ubalancer i kroppen.

Ved hjælp af ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage får din hud nyt liv og glød – og det skal jeg da lige love for at den gjorde! Havde glød som en 20 årig California surfer girl – ahh måske ikke SÅ meget!

Christina integrerede kosmetisk akupunktur i behandlingen og wauw… det var en vild oplevelse! Som sagt så er jeg ikke bange for nåle og nålene er lige så tynde som et hestehår, så det gjorde på INGEN måder ondt!

Jovist jeg kunne mærke da de blev sat i – og knævrede jeg ikke løs med spørgsmål til Christina kunne jeg ikke mærke at de sad i lige så fint i huden. Men ondt det gjorde det altså ikke.  😉

 

Kosmetisk akupunktur er blevet super hypet af stjerner som Madonna og Angelina Jolie og kaldes det nye botox. Behandlingen har nemlig en instant effekt og maange fordele (google og du vil blive overrasket) – især trist og træt hud da man arbejder med at skabe balance i huden. Kosmetisk akupunktur sørger for at der kommer en bedre blodgennemstrømning og det giver nemlig et sundere og derved et foryngende udseende.

Kosmetisk akupunktur er en holitisk skønhedsbehandling – dvs. at hele din krop er i behandling pga. af nålenes arbejde og det var måske det der overraskede mig allermest!

Ofte når jeg har været til behandlinger er jeg helt groggy og har bare lyst til at blive under det varme tæppe på briksen – men efter denne behandling var jeg frisk som en havørn og fyldt med energi – selvom klokken var efter kl. 19 og det havde været en lang dag.

Kosmetisk akupunktur

Så du får min varmeste anbefaling til en Japansk Face Lift og kosmetisk akupunktur – behandlingen gav mig som sagt den skønneste naturlige glød og mine tørhedslinjer var blevet mere smidige – men bedst af alt, var den energi jeg gik derfra med.

Du kan booke en handling hos Christina i Fredensborg eller på Frederiksberg og læse mere om Christina og behadlingerne her: www.by-dina.dk

 

Bor du ikke lige i nærheden af Fredensborg eller Frederiksberg – er der behandlere i hele landet, så ingen undskyldning for at være nålepude ligesom mig

Glæder mig til at høre om du finder kosmetisk akupunktur interessant.

Kærlig hilsen

Anne – My Beauty Guide

#SharingIsCaring

 

LÆS OGSÅ:

Sådan undgår du tørre hænder


HVIS DU IKKE KAN UNDVÆRE VORES ARTIKLER, SÅ BENYT MEGET GERNE ET AF DISSE LINKS, NÅR DU ALLIGEVEL SHOPPER ONLINE.

VI FÅR EN LILLE KOMMISION VED HVERT SALG, HVILKET ER EN STOR HJÆLP FOR OS 🙏🏼

AUSTRALIAN BODYCARE  – B-UNIQ – BILLIGPARFUME.DK – BRUSH BUDDY – CANA BVELUNICOPENHAGEN HEALTH – CREME DE LA CREME – DANISH SKIN CAREDUFFBEAUTYVILD NORDGOSH COPENHAGEN – GREEN GODDESS – HELSAM – HELSEBIXEN.DK – HERREBOX.DK – HEVI SUGARING – JADE SKIN CARE – LE MINI MACARON – NICEHAIR.DK – RELEVANT – SHOPROSTED.DK – YUMMIHAIRCARE

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev