Kon(non)firmations-negle 2023

Forside » Kon(non)firmations-negle 2023

Konfirmation er en vigtig begivenhed i mange unges liv, og derfor er der ofte stor fokus på detaljerne, når det kommer til tøj, hår og makeup til den store konfirmationsdag. En ting som er blevet meget populært blandt årets konfirmander er neglene.

Flotte konfirmations-negle kan være med til at fuldende og / eller give konfirmationslooket en ekstra detalje. Det kan for nogle være svært at finde ud af hvilken type neglelak man vil gå efter, og hvad der trender.

Vi har her hos My Beauty Guide fundet 5 negle produkter, som kan være med til at give konfirmationslooket et ekstra pift.

Læs med og bliv (forhåbentlig) inspireret 😉

Hvid neglelak til konfirmations-negle

Essie #1 Blanc

Essie 1 Blanc, er en hvid neglelak, som kan bruges alene, til at lave mønstre eller som del af en manicure. Neglelakken er hurtigtørrende og langtidsholdbar, og har en børste som gør det nemt at påføre neglelakken.

⏰ Brug med fordel Blanc alene eller som en del af fransk manicure. For optimal holdbarhed, påfør en top coat efter lakeringen. Ryst gerne flasken inden brug.

KØB Essie #1 Blanc HER

Sart rosa neglelak til konfirmations-negle

Essie #748 Pillow Talk The Talk

Essie 748 Pillow Talk The Talk er en babylyserød neglelak med perlemorseffekt. Neglelakken er hurtigtørrende og langtidsholdbar, og har en børste som gør det nemt at påføre neglelakken.

⏰ Brug med fordel Pillow Talk The Talk alene eller som en del af fransk manicure. For optimal holdbarhed påfør en top coat efter lakeringen. Ryst gerne flasken inden brug.

KØB Essie #748 Pillow Talk The Talk HER

Pastel neglelak til konfirmations-negle

By Lyko Birthday Bop Collection

By Lyko Birthday Bop Collection er neglelakker som holder længe og indeholder følgende farver:

  • Icing on the Cake 026
  • Cotton Candy 027
  • Minty Kisses 028
  • Lemon Drops 029
  • Violet Meringue 030

⏰ Brug med fordel Birthday Bop Collection sammen eller hver for sig for at skabe et personligt look. For optimal holdbarhed brug gerne en top coat efter påføring af neglelakken.

KØB By Lyko Birthday Bop Collection HER

Franske press-on negle til konfirmations-negle

DUFFBEAUTY Reusable Press-On Manicure Nails – Modern French

DUFFBEAUTY Modern French, er press-on nails som har en sart lyserød farve og en tynd hvid tip. Neglene har en oval form og en kort længde.

⏰ Brug med fordel Reusable Press-On Manicure Nails for at skabe et hurtigt og naturligt fransk manicure. Før påtagning, rens og prep neglen, vælg derefter den rigtige størrelse til neglen, påfør 1-2 dråber neglelim, vent 3-4 sekunder og påsæt derefter neglene.

KØB DUFFBEAUTY Reusable Press-On Manicure Nails – Modern French HER

Hvid pen til franske negle til konfirmations-negle

Herôme French Liner

Herôme French Liner er et negleredskab til at skabe smukke, hvide negle tipper. Produktet tørrer efter blot ét minut og kan også bruges til at give din franske manicure et retouch.

⏰ Brug med fordel French Liner som redskab til skabelse af kreative negle. For optimal effekt, rens neglene og påfør en basecoat før brug.

KØB Herôme French Liner HER

Er du nysgerrig på at læse anmeldelser af neglelakker og neglepleje?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen og læs anmeldelser og artikler om negle produkter. Du kan bl.a. læse anmeldelser af gel neglelakker fra Le Mini Macaron, negleolie fra CND og forskelligt negle tilbehør.

Husk at når du står i Matas, Magasin, Sephora og andre fysiske butikker, og bliver overvældet af de mange forskellige negle produkter – så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af produkterne.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev