Maria tester gellak startsæt – My Beauty Guide

Forside » Maria tester gellak startsæt – My Beauty Guide
Gellak negle derhjemme

Smukke negle er noget som de fleste af os drømmer om – uanset om det er naturlige negle, farverige negle, franske negle, glitrende negle, baby boomers eller negle med nail art – så ser det bare smukt ud med velplejede hænder og negle.

Mange betaler 300-500 kr. om måneden for at få flotte negle hos en professionel negletekniker – og negleteknikerne gør det godt! Det er nemt og resultatet bliver flot. Men hvis du – ligesom jeg – gerne vil spare penge på dine negle, så har jeg testet et Gellak startsæt fra Naillak – nemlig det startsæt der hedder “Like Me”. Startsættet er ret smart, for det indeholder alt hvad du skal bruge for at få smukke gellak negle – ønsker du farvede negle skal du købe farverne ved siden af startsættet 😉

3 ting jeg gerne vil fremhæve ved “Like Me”-startsættet og Naillak:

👌🏽 Du får rigtig meget med i “Like Me”-startsæt – bl.a. UV/LED lampe, base og top coat, neglefile, neglebåndsklippere, buffer, cleanser og neglebåndsolie. Faktisk er der 11 dele i det her startsæt.
👌🏽 Det er NEMT at bruge og produkterne er i god kvalitet!
👌🏽 Naillaks hjemmeside boomer virkelig med inspiration af de fineste negle-design og negle-guides.

Min anmeldelse af Naillak “Like Me” startsæt:

Jeg har været rigtig glad for at bruge Naillaks “Like Me” startsæt. Det var nyt for mig at lave gellak negle selv – men jeg må sige, at jeg er positivt overrasket over hvor nemt det er og hvor fint det holder.

Det er ret lækkert at sættet er pakket for én – så alt det, man skal bruge er i ét sæt. Som sagt – hvis du ønsker farvede gellak-negle skal du købe farverne ved siden af – der følger kun base og top coat med i startsættet.

Naillak Gellak startsæt “Like Me”

KØB NAILLAK GELLAK “LIKE ME” STARTSÆT HER

Mht. til farverne; må jeg bare sige at Color Coat “Blossom” og Color Coat “Snow” er perfekte til franske negle.

KØB NAILLAK COLOR COAT “BLOSSOM NO. 132 HER

KØB NAILLAK COLOR COAT “SNOW” NO 52 HER

Og psst – tjek lige alt det fine negle-tilbehør ud! Naillak Art Palette (hahaha, den er smuk bare i sig selv), Naillak Art Stones (såååå smukke og glitrende), Naillak Dotting Tools, Naillak pensler osv. – super fint og brugbart tilbehør. Tjek det ud – det fortryder du ikke 😉

Naillak Art Palette

Art paletten bruges til nail art – dvs. at du drypper lidt af de farver, som du skal bruge til din nail art på paletten, og herefter dypper dine dotting tools i de udvalgte farver.

KØB NAILLAK ART PALETTE HER

Naillak Art Stones

Disse flotte glitrende art stones bruges også til nail art. I sættet er der forskellige størrelser og de to værktøjer medfølger i sættet.

KØB NAILLAK ART STONES HER

Her i videoen kan du se hvor nemt det er:

@mybeautyguide Reklame: DIY franske negle 💅✨ Køb dit gellak sæt på @naillak.com 😍🙌🏼 #diy #franskenegle #frenchnails #gelnails ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Sådan vælger du det rigtige Naillak startsæt:

Hos Naillak findes der fire forskellige startsæts – og du skal vælge det, der passer til dit behov. Jeg synes at “Like Me” passede fint til mig som nybegynder, og så supplerede jeg med de farver og tilbehør jeg gerne ville have med. Nedenfor kan du se de forskellige startsæt du kan få fra Naillak:

Naillak Gellak “Try Me” startsæt

Super fint startsæt til dig som er nybegynder inden for gellak-negle.

KØB NAILLAK GELLAK “TRY ME” STARTSÆT HER

Naillak Gellak “Love Me” startsæt

Rigtig fint startsæt til dig, som lige ønsker liiidt flere muligheder og redskaber til at lave flotte gellak-negle derhjemme.

KØB NAILLAK GELLAK “LOVE ME” STARTSÆT HER

Naillak Gellak “You & Me” startsæt

Perfekt startsæt til dig, der går all-in på at lave flotte gellak derhjemme! I dette startsæt medfølger bl.a. de yderst fine Art Stones, pensler og dotting tools.

KØB NAILLAK GELLAK “YOU & ME” STARTSÆT HER

Her i videoen kan du se mig lave glitter tipper:

@mybeautyguide Reklame: ✨ Nytårs negle 💅✨ Hvad synes I? 😍 Gellak fra @naillak.com 🙌🏼 #nytår #nytårsnegle #nytår2022 #nailinspo #nailtutorial #nailart #glitternails #glitternailstutorial #naildesigns ♬ Relaxing – Soft boy
Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev