De 5 bedst anmeldte vandfaste mascaraer

Forside » De 5 bedst anmeldte vandfaste mascaraer

Vandfast mascara er en mascara som skal kunne holde til regnvejr og vand, er langtidsholdbar og kan være “svær at slippe af med” 😉, medmindre man bruger makeupfjerner, der er beregnet til vandfaste mascaraer 💧.
Så en mascara man kan bruge til stort set alle (især udendørs) arrangementer – og som ikke giver panda øjne 🐼? What’s not to like 🤩
Men er vandfast mascara ligeså populær som beskrivelsen lyder?

På vores Instagram profil har vi spurgt jer, om I bruger vandfast mascara hvor I svarede følgende:

Bruger du vandfast mascara?

Vi hos My Beauty Guide er selv en del af de 64,3%, der siger nej til om vi bruger vandfast mascara. Derfor er vi dykket ned i de anmeldelser, som er lavet på vandfaste mascaraer på My Beauty Guide appen, for at se om det er et produkt vi måske skulle overveje at lægge i vores makeuptaske 😉.

Nedenfor har vi samlet 5 af de bedst anmeldte vandfaste mascaraer, som vi håber I kan finde inspiration i 😊.

Xlash Mascara 

Xlash Mascara er en vandfast mascara som med sine specielle polymer, skal være med til at dække og farve hvert enkelt vippehår. Mascaraen holder i både sne, regn og høj luftfugtighed, takket være de tilførte olier. Mascaraen skal være med til at give vipperne volumen, fylde og længde.

⏰Brug med fordel XLash Mascara hvis du ønsker en vandfast mascara, der giver volumen. Kan fjernes ved blot at bruge 40 grader varmt vand.

💡XLash Mascara indeholder E-vitamin og er vandfast.

XLASH MASCARA

🙋🏼‍♀️ “En af de bedste vandfaste mascaraer jeg nogensinde har brugt. Den beskytter vipperne, og giver længde og volumen. Min favorit i 2 år.”
– Signe J, My Beauty Guide Anmelder

KØB Xlash Mascara HER

Clinique High Impact Waterproof Mascara

Clinique High Impact Waterproof Mascara, er en mascara som skal være med til at give volumen og længde i vipperne uden at klumpe. Mascaraen skal kunne modstå varme, fugt og sved. Clinique High Impact Waterproof Mascara er beregnet til sarte øjne og kontaktlinsebrugere.

⏰ Brug med fordel High Impact Waterproof Mascara, hvis du vil markere dine smukke vipper med en parfumefri bestseller 👏🏼

💡Clinique High Impact Waterproof Mascara Black, er uden parfume og er vandfast.

CLINIQUE HIGH IMPACT WATERPROOF MASCARA

🙋🏼‍♀️ “Jeg synes at den er mega god. Holder i vand og klumper ikke. Giver god volumen.”
– Frederikke, My Beauty Guide Anmelder

KØB Clinique High Impact Waterproof Mascara HER

Max Factor Masterpiece High Definition Mascara

Max Factor Masterpiece High Definition Mascara, er en mascara som skal være med til at definere og adskille vipperne samt skabe volumen. Mascaraen har en IFX børste som dækker hvert enkelt vippehår.

⏰ Brug med fordel Masterpiece High Definition Mascara, hvis du ønsker en mascara som adskiller vipperne samtidig med at den giver volumen.

💡Max Factor Masterpiece High Definition Mascara, er vandfast, giver volumen og længde.

MAX FACTOR HIGH DEFINITION MASCARA

🙋🏼‍♀️ “Virkelig god! Det er den bedste vandfaste mascara! Den klumper ikke, og den er super nem at arbejde med. Den holder hele dagen, og så er den ret billig.”
– Freja R, My Beauty Guide Anmelder

KØB Max Factor High Definition Mascara HER

Maybelline New York Lash Sensational Mascara Waterproof

Maybelline New York Lash Sensational Mascara Waterproof, er en mascara som skal være med til at give volumen og et mere fyldigt look. Mascaraens børste har 6 forskellige typer børstehår. De indre børstehår hjælper med at fremhæve og nå hver vippe, mens de ydre børstehår hjælper med at give vipperne en “vifte-effekt”.

⏰ Brug med fordel Lash Sensational Mascara Waterproof, hvis du ønsker en mascara, der giver kapow volumen 🔥.

💡Maybelline New York Lash Sensational Mascara Waterproof er vandfast og giver volumen.

MAYBELLINE NEW YORK LASH SENSATIONEL MASCARA WATERPROOF

🙋🏼‍♀️ “En af mine yndlings mascaraer! Så god, giver både volumen og længde, er også virkelig god at opbygge. Holder også virkelig godt! Havde den med på ferie, og den holdt en hel dag i solen!”
– Sara G, My Beauty Guide Anmelder

KØB Maybelline New York Lash Sensational Mascara Waterproof HER

L’Oréal Paris Lash Paradise Extatic Waterproof

L’Oréal Paris Lash Paradise Extatic Waterproof, er en mascara som skal være med til at give lange og voluminøse vipper. Mascaraens børste er beriget med ricinus olier som er med til at pleje vipperne samtidig med den giver et let applikation.

⏰ Brug med fordel Paradise Extatic Waterproof Mascara; den yderst hypede Paradise mascara med timeglasformet børste, som giver ekstremt meget volumen.

💡L’Oréal Paris Lash Paradise Extatic Waterproof er vandfast og giver volumen.

LOREAL PARIS LASH PARADISE EXTATIC WATERPROOF MASCARA

🙋🏼‍♀️ “Er rigtig let at bruge og den lægger sig flot på mine tynde, lyse og relativt korte vipper.”
– Mia L, My Beauty Guide Anmelder

KØB L’Oreal Paris Lash Paradise Extatic Mascara HER

Hvordan fjerner du vandfast mascara?

Når den vandfaste mascara skal fjernes, kan du bruge en mild øjenmakeup-fjerner, der er specielt designet til at fjerne vandfast mascara. Du kan med fordel bruge en olie-baseret makeupfjerner – og varmt vand.

Nivea Essentials Double Effect Eye Makeup Remover

Nivea Essentials Double Effect Eye Makeup Remover opløser hurtigt og grundigt selv vandfast mascara, uden at det er nødvendigt at gnide. Øjenvipperne beskyttes med den plejende formula og er især god for det følsomme område omkring øjnene.

⏰ Brug med fordel Essentials Double Effect Eye Makeup Remover, som en del af din aften/makeuprutine. Fjerner effektivt vandfast øjenmakeup.

💡Nivea Essentials Double Effect Eye Makeup Remover er en to-trins formula, der er beriget med ekstrakt af kornblomst.

NIVEA ESSENTIALS DOUBLE EFFECT EYE MAKEUP REMOVER

🙋🏼‍♀️ “Jeg har brugt denne makeup fjerner i mange år efterhånden, da den kan fjerne min vandfaste mascara, men stadig ikke er for hård ved mine til tider sarte øjne.”
– Jannie Melina H., My Beauty Guide Anmelder

KØB Nivea Essentials Double Effect Eye Makeup Remover HER

Er du nysgerrig på at læse flere anmeldelser af vandfaste mascaraer?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen og læs de mange ærlige og konstruktive anmeldelser af vandfaste mascaraer. Du kan bl.a. læse anmeldelser af Nilens Jord Long Lash Mascara, Essence All Eyes On Me og Lancôme Idole Lash Lifting Volumizing.

Husk at når du står i Matas og bliver overvældet af de mange forskellige vandfaste makeupprodukter – så brug My Beauty Guide appens stregkode-scanner funktion og læs anmeldelser af produkterne.

#SharingIsCaring

My Beauty Guide Appen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev