Annes 3 favoritter til en let og naturlig sommer makeup

Forside » Annes 3 favoritter til en let og naturlig sommer makeup

Især om sommeren elsker jeg en let og naturlig makeup – som blot giver mig et friskt og naturligt look med en let glød 🌞 Og nedenfor kan du finde de 3 produkter jeg bruger, samt 3 produkter som står på min sommer-ønskeliste.

Step #1 – en plejende og ultra-let foundation

Jeg er meget begejstret for L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum , som er en ultra-let serum-foundation som også plejer med hyaluronsyre. Den dækker ultra-let dét den skal, og så giver den min hud lidt glød. For mig er det en meget flot og naturlig foundation – som er utrolig let og behagelig at have på huden.

L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum kan bruges af alle hudtyper også den sarte hud. 

💡 Denne Tinted Serum foundation er uden parfume og tilstopper ikke porerne.

L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum

Step #2 – en koralfarvet creme blush

Jeg elsker simpelthen Max Factor Miracle Pure Cream Blush i farven nr. 02 Sunlit Coral. Du må endelig ikke blive afskrækket af den “vilde” farve – for når den tones ud, er den så utrolig smuk og giver en naturlig friskhed. Den ER meget pigmenteret – så brug kun ganske lidt ad gangen og ton ud med fingrene eller blush-pensel – jeg bruger selv en blush-pensel.

Miracle Pure Cream Blush kan bruges af alle hudtyper.

💡 Blush’en plejer med hyaluronsyre og squalane.

Max Factor Miracle Pure Cream Blush – nr. 02 Sunlit Coral

Step #3 – en glødgivende bronzer

Jeg har prøvet mange bronzers og den her er klart én af mine favoritter! Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer i farven Sunkissed. Den giver en virkelig fin og naturlig varm glød til ansigtet. Bronzeren er nem at arbejde med, og kan nemt bygges op i farve-intensitet, hvis man ønsker det.

True Bronze Pressed Powder Bronzer kan bruges af alle hudtyper – på nær en meget olieret hud.

💡 Bronzeren er uden parfume.

Clinique True Bronzer Pressed Powder Bronzer – nr. 02 Sunkissed

Naturlig makeup med glød

Du får også lige mine 3 sommerønsker

Ønske #1French Girl Organics, Lumière Jasmin Body Glow Oil. Jeg ELSKER kropsolier og især om sommeren. Derfor er denne rige argan-olie med E-vitamin på min ønskeseddel.

Photo credit: French Girl Organics

Ønske #2Lumene Clear Glow Cleansing Gel Scrub. En god ansigts-scrub er jeg altid på jagt efter. En scrub som kan fjerne snavs og døde hudceller – så min hud bliver blød, jævn og som også gør at min makeup ligger flottere på huden. Jeg er lidt nysgerrig på det finske brand Lumene og derfor står denne ansigts-scrub på min ønskeliste.

Photo credit: Lumene

Ønske #3 Decléor Green Mandarin Aromaplastie Glow Mask. Decléor er kendt for deres effektive hudpleje og denne maske lover glød til en trist hud – derfor er jeg meget nysgerrig på denne maske med bl.a. essentielle olier fra grøn mandarin og derfor er den på min ønskeliste.

Photo credit: Decléor Paris

Læs også gerne min artikel om betacaroten 🧡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev