Optimér din hud- og hårplejerutine med VitaYummy

Forside » Optimér din hud- og hårplejerutine med VitaYummy

De fleste har en fast hud- og hårpleje rutine som de fuldfører morgen og aften, men hvor mange af jer har egentlig en kosttilskudsrutine?

Vi spurgte vores følgere på My Beauty Guides instagramprofil om hvorvidt de havde en kosttilskudsrutine hvor 49% sagde ja og 51% sagde nej. 

Resultatet er interessant fordi at mange af os bruger mange penge og tid på netop hudpleje- og hårpleje- produkter til at pleje det ydre. Men hey – halvdelen af os glemmer simpelthen det indre.

Kosttilskud kommer i mange varianter og former, og de kosttilskud som vi kan se virkelig trender lige nu, er collagen og hårvitaminer. Og med god grund! De fleste af os ønsker nemlig en sund hud og sundt hår.

VitaYummy er et af de populære mærker på markedet som tilbyder collagen og hårvitaminer i den populære vingummi-konsistens og bjørneform, som netop har til formål at gøre det nemmere og sjovere at huske sine kosttilskud. Vingummien kan også være til dem – som har det svært ved at sluge en tablet, da vingummien ikke skal sluges, men tygges. 
Det skal naturligvis nævnes at kosttilskud ikke bør stå alene eller erstatte en sund og varieret kost.

VitaYummy Collagen

VitaYummy Collagen, er en nyhed, har en tropisk smag og dejlig vingummi konsistens, som gør det nemt at få ind i sin skønhedsrutine. Det anbefales af VitaYummy at tage 2 bjørne dagligt. 

✏VitaYummy forklarer omkring deres Collagen-bjørne: VitaYummy Collagen indeholder 1500 mg hydrolyseret collagen fra Verisol®, der reducerer fine linjer. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. Biotin bidrager til at vedligeholde en normal hud og normale slimhinder. Zink bidrager til at vedligeholde en normal hud.

⏰ Tag 2 VitaYummy Collagen bjørne sammen med din almindelige kost. 

💡VitaYummy Collagen indeholder vitamin C, biotin, zink, animalsk gelatine og er fri fra kunstige farve-, smags- og sødestoffer.

KØB VitaYummy Collagen HER

VitaYummy Hair & Nails vitamins

VitaYummy Hair & Nails vitamins, er vingummi vitaminer som har til formål at forkæle hår og negle indefra. Ofte når kroppen ikke får de næringsstoffer dem har brug for, kan det ses på hår og negle, her vil VitaYummy Hair & Nails være ideel som kosttilskud.
De mest populære smage er ”Raspberry” og “Peach” og VitaYummi anbefaler man tager 2 bjørne om dagen. 

✏VitaYummy forklarer omkring deres Hair & Nails – bjørne: VitaYummy Hair & Nails indeholder vitamin A, B (B5, B6, B12, folsyre og biotin), C, D, E og mineralerne zink og jod. Biotin bidrager til vedligeholdelse af normalt hår og negle, et normalt energistofskifte og normal omsætning af makronæringsstoffer. Zink bidrager til at vedligeholde et normalt hår og normale negle. Zink beskytter desuden cellerne mod oxidativt stress og spiller en rolle i celledelingsprocessen. A vitamin bidrager til at vedligeholde en normal hud. B vitaminet B5 bidrager til et normalt energistofskifte. B12 vitamin, folsyre og D vitamin spiller en rolle i celledelingsprocessen. C vitamin og E vitamin beskytter cellerne mod oxidativt stress. Jod bidrager til et normalt energistofskifte.

⏰ Tag 2 VitaYummy Hair & Nails vitamins bjørne sammen med din almindelige kost. 

💡 VitaYummy Hair & Nails vitamins indeholder vitamin A, C, D, E. B6.B12, biotin, zink. Er vegansk og er fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer. 

KØB VitaYummy Hair & Nails vitamins HER

Nysgerrig på at læse flere anmeldelser af VitaYummys vitaminer?

Så skynd dig ind på My Beauty Guide appen og læs anmeldelser af deres mange varianter af VitaYummy Hair & Nails vitaminer, VitaYummy Adults Multivitaminer, VitaYummy Kids Multivitaminer og Energy Support.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg os her
Facebook
YouTube
Instagram
Nyhedsbrev